28 juni - skottlossning

som sagt kom hem för ca 1 timme sen, sara följde mig ända till dammen sjukt snällt!

vi hörde nått skott men tänkte inte så mycket på det, kom in duschade och sen säger peter att det är nån som blivit typ knivhotad ja ba shiiit. Men skit i det! var sjukt nervös att sätta mig upp och rida en galen ponny, men ponnyn vad gode snäll ! har blider från massa när jag rider, men jk värkar vara lite seg så väntar på mina bilder. Få se nu hur hemskt det ser ut! men inga bilder kommer nog upp i dag eftersom jag vill sova.  

så i mon får ni en massa bilder, och det lovar jag !


denna bild bjuder jag på i dag, medans jag väntade på sara & fia. Ponnyn är bäst helt enkelt! <3

svar till fredrika

29 maj - bildbomb från jokkmokk

f:   Hej :) har du några bilder på mig och Irish spots? :)
du kan ju gå in på min blogg och kolla vem ja är och vem hästen är haha ;D 

svar; tyvär tror inte det, fotade inte så mycket :) Men då borde dom finnas på fb om jag har nån!


svar till fanny

nå vad söta

f: HHAHAHAHAHHAHAHAHHAHA... asså ojojoj.....

svar; ni är riktigt söta när ni sjunger, borde få höra mer ;)

nå vad söta


värsta popstjärnorna !


27 juni - segt

som sagt jag lovade er en massa bilder, och jag håller vad jag lovar.. men har haft så sjukt ont i magen dom här dagarna så har inte haft ork, men nu kommer orken !



 




    

 
söt mommo och söt moster 

var inte så många, ska slänga in lite fler inlägg sen om jag har ork ..


 

svar till carin

hurtig

c: men hurrru! vars ska ni utomlands? ;D;D får man haka på? ;)

svar; vet inte ännu, vi funderar rätt på olika! :D haha nå jopp :p


25 juni - bildbomd

som sagt så lovade ju jag er massa bilder från dagen, men kommer bara bjuda på några bilder. Har ju fotat bakningsdagen och hus i pajala, men eftersom bakningen var före huset så bjuder jag på de !  berättar lite om min midsommar kväll, kom hem för ett tag sen från farbror leif. Han grillade lite mat åt mig moster, mommo,moffo & tommy! så vi käkade plus hade mommo gjort svin godsallad till bara med salladsblad, fetaost gurka tomat och purjolök (stavning?) så det var helt klart min favvo av kvällen. Efter deet blev det saft och en bulla goda bullar dessutom ungfär lika goda som mina hihi. Sen drog jag,jonathan och ebba och doms kompisar till sporthallen och lirade lite basket kulkul!

Sedan kom vi tillbaka och då fick vi glas och jordgubbar, möms! sen gick jag,ebba,moa ut och spelade lite fotboll medans dom andra satt inne och spela xbox trist. Sen drog massa folk och mer och mer försvan, jag och moster blev sist kvar vi cyklade även till mommo & moffa eftersom moster hade druckit vin så. Men det gjorde inge för mig,det var ändå lika skönt som att åka bil lite jobbigt eftersom sadeln var så långt ner, cyklade som sagt på ebbas cykel haha.  Men alla bilder från bakningen får ni i ett nytt inlägg, så tjiing^^

24 juni - Glad midsommar

som sagt har varit i pajal typ hela dan, nu ska jag fixa mig platta håret och sen drar jag till farbror leif på midsommar midda! har hunnit vara en sväng med natte och andre på lite äventyr, vi hämtade upp elias och direkt efter det körde hon mig till mommo. Blir inge erkerkki i dag kanske i mon!  slänger in massa bilder sen efter jag varit hos leif, både från finaste huset i pajala! och bakningen i går hahaha.


snodde bilden från google, eftersom vi inte har någon midsommara stång!

24 juni - tack ronja, du är guldvärd!

Som sagt ser ni ronja fixade min header som jag gjort själv, gud så gullig hon var ! vela verkligen få in min egna gjorda header på plats, hon fixade även en sån där (följ bloggen på bloglovin) blev inte att vara med kajsa i dag heller, hon hade träning och på morgonen var jag så sjukt seg så får skylla på det. Men jag har ändå haft en bra dag har varit och köpt glass i fin vädret och kört runt lite så moster fick laddat sin telefon. Sen har jag varit till moster ingrid som jag redan sagt, sen bakade jag en satts kanelbulla och fick smaka 2 st helt nybakta bulla mums! Efter det tog vi bilen till gymmet och gymma i en halv timme, tog mest och tränade benen så nu har jag träningsvärk det är ju bra!

I mon ska vi fara till pajala för att moster berit ska klippa och färga hårt, efter det drar vi förbi moster ingierd (stavning?) och hälsar på ett tag sen vidare tillbaka till byn, syster kommer även förbi här i mon så blir att snacka med dom ett tag och kanske erkerkiifestivalen eventuellt bror på om andra byborna ska dit!

Kommer massviss med bilder i mon från bakningen, hade roligt med telefonen under tiden degen jäste!
 
även än en gång ett stort tack till Ronja rosenberg som fixade min header och det andra, du är guld värd ! <3




Ronja gästbloggar! :)

Heej alla! Ronja här, haha :) La precis in Jennifers header eftersom hon behövde lite hjälp med det, fint blev det! Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer än att Jennifer, du fick just en ny prenumerant (stavning?) på bloglovin ;) tihi!

// Ronja Rosenberg, www.ronjarosenberg.blogg.se

nått roligt gjort till Linnéa

Slängde i hop en header till Linnéa Liljeholm, blev sjukt fin ändå!



hjälper moster och baka bullar

har kommit hem från moster ingrid just, vi har bara suttit och snackat om allt. Nu sätter jag i gång att baka en satts kanelbullar tillsammans med söt moster, bloggar senare tjiing


sen provsmakar jag nybakta bullar, det var ett tag sen !


RÖSTA !

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM


Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!


ni är guldvärda om ni röstar en röst åt mig! tack i förhand :)


svar till kajsa

22 juni - random

k; men så äckligt jävla sne bild!!!!!!

svar; kajsa inte så, sjukt söt! ;D

hurtig



som sagt har jag varit och tränat med min moster, hela sommaren ska vi träna tillsammans och till hösten drar vi utomland ! vi tränade i 1,5 timme så trött blev vi sen drog vi raggen i byn är så mysigt helt dött och tyst så vi fick västa lugnet efter träningen. I mon ska jag vara med kajsa en sväng hoppas på fint väder, men tvivlar på det! Efter det ska jag och träna igen skönt.

Nu ska jag kolla runt lite designa en klänning på nelly.com och vara med och tävla, lär bli kul! men nu ska jag damma vidare vi höres.

 


svar till a.b

svar tilll anonym

a.b: haha glömde ! ;) jo dom är snygga

svar; har du något belok till ? :D

gull prisma


gjorde en sån här nyss, blev faktist nöjd !


svar til anonym

22 juni - pyyn

: haha err sånt armband har jag :P

svar; okej, skriv namn nästa gång ;) Men dom är sjukt snygga!


22 juni - random

Har kommit till byn nyss skönt! eller för typ 20 min sen men skit samma, ska käka korv i ugn strax gott. Min moster har handlat det jag också äter och gillar gulligt  ska föra ner nå mat påsar till källaren, ikv ska jag basta och ha lite spa när man har en bastu skönt ! kanske umgås med kajsa en sväng också om jag ska till henne eller om hon ska komma hit, var ju ett tag sen jag umgicks med henne saknar henne enormt .. <3


fan vilken söt flicka

alldeles strax ropar moster på mig att jag ska komma och käka, är lite hungrig käkade bullens korv i morse hos min fammo ! har käkat bullen korv 2 gånger i går och en gång i dag det är så jävla gott mums.  undra om min kusin vill umgås med mig något under dessa dagar jag är här hoppas det, det skulle vara kul. Kanske lika kul som sist då haha!

Förresten
i går fick jag ett tips av en kvinna som gav mig ett pogram som kan fixa header och redigera bilder sjukt gulligt, så nu har jag trixat i hop en inte världens snyggaste men testade bara. Kanske lär mig pogramet bättre och då blir den snyggare haha


haha


22 juni - pyyn

I mon dammar jag till byn med moster hade jag tänkt, det blev inte av i dag eftersom bussen gick 13.00 och då hade jag typ vaknat nyss  i dag har jag inte gjort mycket chillat hela dagen spelat spel och suttit vid datan. Det har varit piss väder hela dan,och det regnar även nu hoff!

Så nu måste jag börja gå och sova eftersom jag ska upp ått och fixa till mig och pack, hinna fara till både mamma och pappa och packa hinna fara på kicks och kanske dollar en sväng och handla lite små saker jag beöhver, behöver t.ex harspray vet inte om jag ska köpa från kicks eller dollar, hmm sen köpa massa annat om jag hittar på dollar hittar man alltid nått!

Ska även på någon festival tillsammans med kajsa på fredag det ska bli spännande och se vad dom har att erbjuda, tydligen har idol kalle varit där ett år, så dom kanske har lite att erbjuda!

Har kommit på en till sak jag vill ha, men är inte tillräkligt rik för de !
slänger in en bild vetja


 snyggt armband från tomas sabo - du kan även köpa till berlocker.

förslag !

Vet någon av er någon som är bra på göra header? hade verkligen behövt en, jag tycker det är tråkigt att bara ha en bild och tråkigt att ha samma i 2 veckor, jag blir alltså lessfort. Men inte på andras dom sprollar ju men min egna. Jag blir sjukt less!

själv kan jag inte göra för har ingen anning om hur man gör, och vad man andvänder för program. Har du några förslag om pogram jag kan andvända, någon du vet är bra på göra så släng in en komentar till mig. Vore verkligen toppen! Tack i förhand



min senaste som Ronja rosenberg har gjort till mig!


Någon av dom gammla som julia zedig tillvärkat till mig!



denna har även julia zedig också gjort till mig



denna har en vän som heter Sara israelsson gjort till mig!

jag har haft massor av andra header till min blogg, men har nog inte bild på alla! så om ni vet någon bra som gör header eller vet ett enkelt pogram släng in en komentar till mig. Du är guldvärd!


21 juni - äntligen

Har nyss kommit tillbaka till fammo, var och hämtade min skinnjacka och gick och kolla på kicks,jive & dojjan men hittade ingeting. Jo hårfärg och en hårspray som jag ska fara och köpa i mon innan jag rullar till byn  hårsprayen var på rea så köper väl 1 eller 2 får se om jag fortfarande är rik så. Ska i alla fall dra till mamma en sväng kanske duschar där får se, ska i alla fall färga mina ögonbryn som är för ljusa tycker jag, men dom kanske är lagomt!

Men nu måste jag rappa lite så jag inte kommer från mamma 10 ikv, tänkte packa lite också åker som sagt till byn i mon och vill inte stress packa ..


äntligen får jag komma till en av dom bästa ställena som jag också trivs i 

Vad är erat favorit ställe?

21 juni - palla regn

Som vanligt vaknade halv 12 och det spöregnade hojj!

vad finns det att göra nu? inte nå. Jag som vill gå i shorts och linne och bara mysa på mitt sommarlov solen lysser i ögonen så man måste ha glajjor och att det är varmt att man måste köpa allt kallt som finns och allt blir bara godare när det är varm. Värmen kom nu!

inge mer med det, blir inge byn i dag ska en sväng på stan och hämta min skinnjacka jag beställt och kolla på kicks, och kapphal och dom har fått in något nytt. Behöver lite sommar grejs ! hihih  
men nu ska jag vänta in syster för hon ska klippa fammo sen rullar vi vidar mot stan hörs tjiiingg !


sol och varmt ..


slute på 20 juni

som sagt trist dag, finns inge att göra när det spöregnar. Har suttit inne hela dagen och det är mycket tråkigt hade som sagt vela göra något roligt under sommarlovet, men när det spöregnar finns det inte mycket att göra. useldag!

Som mer sagt jag skulle kunna säga, är att min dator dör snart för jag har inte i laddaren, 10 min så sover den och inte så länge efter det sover jag också, i mon hade jag tänkt vakna tidigt antingen far jag till stallet och på onsdag till byn, eller så hoppar jag över stallet och far med min moster på onsdag till byn.. hm hur ska man då göra svårt att välja!?

men funderar inge mer på de, så nu stänger jag mina blåa och går och sover avrundar som vanligt!
tjiiing


nån lista bara

MINA TRE FAVORITFÄRGER:

färg 1: svart
färg 2: Rosa
färg 3: lila,vit

I ÅR HAR DU:

Lärt känna en ny vän: till och med de
Fått ditt hjärta krossat: jo
Träffat någon som förändrat ditt liv: tror de
Fått reda på att någon har pratat om dig: jo
Kysst en kompis: säkert

BLANDAT:
Vill du ändra ditt namn: ärligtalat nej
Vad gjorde du under din förra födelsedag: öppnade presenter, umgicks med släkt & vänner
Vilken tid vaknade du idag: 09.30
Vad gjorde du igår runt midnatt: snurrade i sängen

Någonting som du längtar till: riktigt värme
Senaste gången du träffade din pappa: i går
En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: -.-
Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: nej
Vad gör dig irriterad just nu: att det är regn
Långt eller kort: blandat
Vad gillar du gällande dig själv: vet inte

DIN FÖRSTA:
Operation: har inte blivit opererad
Piercing: öronen & läppen
Tatuering: har inte de, men ska göra
Bästa vän: finns flera B Ä S T A V Ä N N E R
Sport: hästar
Husdjur: hund
Vaccination du minns: svin

VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?

Läppar eller ögon: lika  
Kramar eller pussar: båda två
Kortare eller längre: längre
Romantisk eller spontan: både
Tatueringar eller piercingar: båda men inte hur mycket som helst


HAHAHAAHAHAH

säger bara så, deet är allt ni får veta. Drar till byyn i veckan där ska jag och kajsa härja som fan, och alla i byn kommer hålla sig inne när jag och kajsa är i farten  har precis ätit korv makaroner gött! ska dra till mamma och hämta lite saker sen ska jag tillbaka hit till farmor, skönt att sova här slipper allt skit.

men nu avrundar jag som vanligt och vill att det ska bli bättre väder, så man får något att göra!


20 juni - i dag blir jag rik

Vaknade 10 redan för att fammo kom in och sa kaffe osten är klar! och då kunde jag inte motstå så flög upp ur sängen och tog en koppkaffe och kaffeost.  har laddat dator med lite nya bilder så nu kommer det några bilder i alla fall, har inge mer att berätta!


mitt hår är fixat och klart, mina ögonbryn är fixade!




sommaren är det bästa, helst när det är varmt.



19 juni - mamma och pappa

de här skulle jag vela köpa, men har inte pengar just nu för väntar på mina shorts och leggins



sjukt snygga och snyggt till sommaren!


har alltid vela ha en sån här, har beställt ett par spets leggins bara denna som saknas






19 juni - ms meet

i förrgår övernattade jag hos elin vi chillade mest hela kvällen, sen for jag hem från henne vid 2 natte hämtade mig. Vi for till pappa och käkade grillade hämburgare det var svina gött!  sen började allt fixande inför crusingen, for vid 5 till nunnis och vid 6 började allt. Det var roligt!

for hem vid halv åtta någon gång chillade,sen fick jag svin ont i magen började må illa så blev att vara hemma hela kvällen somnade vid halv 10 och vakna vid halv ett och 4. Pappa och sussi kom vid 4, somnade igen vid halv sex och vaknade 12. Och nu sitter jag hos farmor hunnit med en massa roliga saker i dag men inte var det jätte kul. Men nu ska jag umgås lite med min farmor och sen ska jag vila igen eftersom det regnar och finns inte mycket att göra, såså.


vill ha riktigt varmt och fara till bästa stället piteå.


17 juni - hudvårskliniken

har varit en vända redan på stan med sötfarmor, nu drar jag även med cykeln dit och fixar till mina ögonbryn som ser hemska ut. Skönt!

Sen hem och fixa mitt hår och så vidare och göra något kul!


svar till carin

16 juni - dåliguppdatering

c: fan vad nice!!!!!!!!!!! ;D

svar; jo rätt så, och nöjd är jag också ;)

16 juni - dåliguppdatering

som sagt rubrik! stämmer helt klart in.

Varit i går till leipo och hälsat på min kusin, sen umgicks jag med jonni vi snurrade något varv på stan och sen for hon hem och jag for också hem, umgicks med någon annan hela kvällen och bara hade det kul! somnade som sagt alltid och dag efter käkade vi mat och jordgubbar med grädda mums! hiihi

I dag efter jag käkat mina jordgubbar med grädda drog den hem, syster hämtade mig med sin nya rosa bil for och köpte svart hårfärg som jag slängde i håret så ännu lite nyare. Efter det bara chillat for en sväng till min mamma och hämtade hunden och sen till pappa och hämta datorn och sen vidare hit till farmor. I mon känner jag verkligen för att ta bussen till byn och sen åka hem med morsan på kvällen, saknar verkligen sommarn 09 den var helt klart bäst! kanske kan denna sommar lyckas bli lika bra men det tror ja icke

Men nu avrundar jag och göra något rolig och sen sover jag säkert som alltid.


före


efter, det är allt ni får veta om min frisyr

14 juni - grattis !

Kom hem för ett tag sen övernattade hos kompisen jonni. Sjukt roligt vi hade igår!

grattis även till 3 personer som är sjukt grymma, nu blir jag bara mer och mer mer nervös hihi. Men ska nu vänta in syster så ska vi till farmor och där ska jag sova eftersom jag vill färga mitt hår som är så fult! men klippte de i går och mycket finare nu i alla fall, bjuder på en bild om några dagar tills dess får ni vänta!


<3!

12 juni - via jokkmokk porjus

Har kommit hem för ca en halv timme sen, ska bara käka sen vidare förbi min mamma o sen till farmor blir säkert någon vända före de men vet inte vart!

Nu tänkte jag packa väska och springa till köket och slänga i mig kött och sen vidare, så får väl blogga i mon efter frissan eller något, vet ännu inte hur jag ska göra med mitt hår funderar på att klippa kort.. men vet inte om jag vågar riktigt! men slänger in en bild i morron hur jag gjorde med mitt slitna hår som det nästa alltid är haha.


kanske bli mörk igen hmm


12 juni - pitelängtan

Som sagt har varit ute hela dagen i solen, kanske lyckats blivit lite brunare! pappa ska till piteå i mon för att hämta hem en husvagn och jag följer såklart med min pappa kl 7 på morgonen till piteå för pite är ju bara bäst. Älskar verkligen pite hade lätt kuna flytta dit nununu!

Har hunnit vara på coop och köpt en loka också i dag, en kall loka är sjukt gott när det är 30+ ute!
I morron kommer jag hem säkert på kvällen då hade jag tänkt åka och umgås med min farmor som jag inte gjort på ett tag, och kanske övernattar hos henne och på måndag ska jag till frisören och vet inte vad jag ska göra med mitt hår! värre de, efter det har jag planer på att åka till pyyn men vet inte hur det blire med det, sen så är det ju ganska så trist i byyn när alla kör mope och jag får springa/gå efter dom värre det också ! men nu köper jag en 30 moppe och sätter den i byn eftersom jag har 30 kortet redan och väntar på att få göra am provet som säkert lär bli om 100 år.

Men nu avrundar jag och går och sover kan ju inte sitta här halva natten när man ska upp 6. tjiing


10 juni - lite efterlängtade

slänger upp lite försenade bilder på jonni & prisma










varsegod jonni 

10 juni - epacrusing 2010

har inge att berätta så slänger upp lite bilder istället från 2010!










fuck you!



<3!






mina ringar

tänkte slänga upp en bild på mina ringar jag oftast andvänder, och den nya jag köpte !



den med en rosa ring runt var den jag inhandlade i går och tigerringen har jag beställt, norrbottensringen fick jag av 3 söta vänner i födelsedagspresent!


9 juni - grundalbal

tänkte slänga in lite bilder från i dag, på jossan och johan bara eftersom dom fotade jag först av alla eller tillsammans med stora syster men sprolla !

här kommer bildbomben


så här snygg var jossan i håret, från ena sidan !


bakifrån


andra sidan, sjukt snygg frisyr!


 






på alla andra som jag fotadi morgon kommer det e, men inte i dag måste fixa dom eftersom att några stycken ställde sig mitt i solen.







nu skyndar jag mig i duschen

Kom hem för en halv timme sen, har redan hunnit vädra typ hela huset för det är så varmt bäddat min säng som jag nu gjort typ hela veckan duktig va?

Nu ska jag vänta in syster och andre, syster ska sminka jossan till grundalbalen. Undra om alla som ska gå är nervös? vad är det ens att vara nervös för det är ju bara en baljävle!

Men nu hoppade dom just in huset, nu ska duscha sen låta håret självtorka ! Det är ju det bästa .
så nu avrundar jag och bloggar senare istället eller innan jag drar och fotar balen, kommer in en massa bilder ikv som dom som vill får ta!


min favvo klänning



9 juni - hos en elin

sitter hos elin, hade 1,5 timmes städning i dag sen drog vi på vetehaten och tog en kyckling macka gott! ska börja cykla hem snart, ska duscha och de tills ikv för ska och fota balen eftersom det är en bunt vänner som ska springa på röda mattan!


tänk elin som mamma, undra hur det hade sett ut!?



min mamma

8 juni - alla tiders café

var på stan för ett tag sen med jonni och vi shoppade lite, handlade en ring som jag verkligen varit sugen länge på  
Sen drog vi på alla tiders café och käkade på en glassbomb mums! hihihi, men nu ska jag sova bloggar i mon istället.





8 juni - drar till det bästa stället

Blev inge skola i dag heller eftersom jag glömde säga till pappa och dom om pengar. Så sov till tolv vaknade av att jossan bankade på fönstret som en galning jobbigt!

Sen pratade jag lite med jonni ska promenera till stallet och sen ska jag väl vara med jonni vi ska på stan och kolla epa crusingen det ska bli kul, tråkigt att man inte kan åka, men det duger att kolla !

Men nu drar jag till stallet bloggar senare eller någoting som jag har att skriva om.


7 juni - skönt!

Var inte till skolan för att jag hade så jävulst ont i magen så, sov till halv 12. Fixade till mig och bäddade sängen och sen kom mamma och dom  Vi for på stan med några ärenden, drog sen hem till pappa och kasta lite boll med andre, sen körde vi ägg ett gäng och vi hade sjukt kul! Sen kom det oska och regn så vi gick in. Sen käkade vi parisare grillad mums!  sen gick vi ut en vända till och lekte med bollen, haha.

Sen körde pappa mig till stallet hade us-möte, gick igenom det vi behövde sen blir det inge mer möten fören grillkvällen.

For hem vid halv nio, har hjälp pappa med grisköttet och nu sitter jag här med jossan men jossan gick precis och ska gå och duscha av håret för hon har färgat det. och jag ska strax gå och skölja ur masken jag har i ansiktet haha har haft den typ i 30 min, men den luktar så gott vit chocklad !


snyggt


6 juni - now

nu tar jag och går och sover, har ju ändå sov morgon i morron till 10 chill  så jag bloggar i mon eller något, godnatt.


sean banan



hihihihhi

6 juni - sommarlov

nu vill jag verkligen ha sommarlov, det är inga långa skoldagar kvar och bara tre och ena dan har vi tema dag och andra klassens dag  så snart blire sommarlov och ska boka tid till frisan för att klippa och göra något fränt, men blir att ha kvar det röda!

Har tillbringat hela helgen med den vackraste, i mest dåligt väder men lite fint också. I går umgicks jag en sväng efter stallet med jonni vi for en sväng till nunnis där det var bilbingo. Vad roligt att spela bingo!

Sen stack hon hem, jag skulle komma till henne men var så trött så orkade inte. Natte & andre var här hela kvällen typ satt och snacka med dom hela kväll typ, danne o madde kom också en sväng så det blev mycket snack sen drog alla och jag kolla klart bb och sen 3 program till var rätt så bra  nu ska jag vänta på mat sen duscha, sen ska jag och jossan göra något fränt!

Btw så har jag gjort uppkörningen för am kortet och kirrade det, så nu har jag bara provet kvar sen har jag fått mitt am kort och sen köper jag min epa som jag vill ha, och blir ju att köra moppe också ett tag. Det lär väl bli kul det också

tjiing




4 juni - rerrrrer

har varit i stallet hela dan igen. Islandshäst tävling, fattade ingeting så det var inge kul. Fixade åt asse allt han fick vila i dag för han var så blött, men nu ska jag duscha sen göra något kul.
 Men vi hörs bloggar senare eller något, finns ju ändå inge att skriva


4 juni - kuljul

Som sagt orkade jag inte blogga något i morse så gör det nu. Mitt minne blir bara sämre och sämre faktist, glömde bort att hämta soffi i morse och glömt en massa saker trist!

Kom hem för ett tag sen, vart ute med jk och gänger och kört lite. Lämnade av soffi och sen resten sen home så nu hade jag tänkt sova strax efter som jag ska till stallet tidigt i morron och fota bifrost jobbigt.

Såg även några vänner i dag på raggen också, hoppas vi gör om detta igen snarast! hihihi kul.

men nu går jag och sover i min sköna säng, godnatt  !


min fina fågel, som seglar bland flygplannen ..

3 juni - snygg

ska snart hoppa i lådan och sova en till skön natt !  lyckad kväll fick umgås med mina flickor o det var grymt kul. Var en bilolycka typ efter parkas vet inte vad som hade hänt, men soffi och dom körde o kolla var det var ochdet var typ en bil som hade voltat shiitt.

Varit i stallet typ hela dagen och bara chillat, i mon lika dant säkert! men det är sjukt chill.

men nu ska jag gå och sova och hoppas på att det blir en lika rolig dag imon, och allt bättre. hihi


vårat nya tecken eller hur brudar ?


2 maj - hihihihih

duschat just varit i stallet och ridit en stark ponny, hoff. Nu fixa till mig sen dirr ut eller nå


2 maj - grattis till dig också

Kommit hem för inte så länge sen typ 2 timmar sen, kollat tusen gånger starkare tillsammans med johanna och nu ska jag alldeles sova skönt ! Jag älskar att sova ..

men nu avrundar jag och sover, så kanske man får några extra timmar  Världens bästa hund fyller även år i dag, tror hon blir 7. Gammal, men du är ändå bästa


Love


jag älskar dig min hund

ni får fler inlägg i morron om jag pallar

1 juni - 2011

Nu hoppar jag på cykeln och cyklar till stallet och rider ut med asse och vi ska göra något riktigt roligt !  ska cykla förbi coop och köpa morötter till han så han får något gott av mamma jw hihih. Men nu skyndar jag mig har us möte 15.00 och ikv ska ja vara med jonni, vill inte vara i stallet hela dan


den finaste

RSS 2.0