23 juli - pdol närmar sig och sommaren är värdelös

Har hunnit under min semester varit hemma några dagar och fått nya naglar av bästa Frida, är nog något av de bästa att få nya naglar en gång varje månad och lika nöjd varje gång blir jag och när hon kommer med förslag och slänger upp vad vi kan lägga till blir de skit snyggt. Kärlek till naglar och till bästa Frida 


Mina första naglar jag gjorde till balen, enkelt och glittrigt och passade båda mina klänningar. 


Och mina andra naglar som skulle göra sommaren bättre men ändå suger sommaren i Sverige i år. Har tyvär bara hunnit göra två gånger naglar och fler ska de bli. Synd att jobbet inte tycker om de lika mycket som jag gör

På torsdag hoppade jag in i min favorit BXS och styrde mot Pitsund och en helg i Luleå att se framemot och helgen lyckades bli kanon, körde fyllisar mellan Piteå - Rosvik Luleå och samma resa hela helgen men de gjorde mig inget med bästa sällskap i bilen. 
Sen var helgen över men bestämde mig för att ha lite semester i Piteå och hoppades på bra väder, men icke vela vädret vara med oss men de löste vi ganska fint med lite shopping och kortspel och Uno hela veckan och lite annat smått och gott. Fick även en smink kurs av Victor som resulterade väldigt snyggt och inte bara jag som tyckte om de. 
Fråga mig inte hur jag kan ens lägga upp bilden, men nått speciellt är det med sminket. Hehe 


Sen kom söndagen då vi hoppade in i NZR:en och lämnade Piteå och BXS:en för en snabb visit hem och hämta kläder och vända lika fort. Och nu har vi just landat i sängen i stugan och inväntar en helg med festande men blir nykter för mig men lika nöjd är jag för de.

Vi hann även med hemma kolla när grabbarna körde cross och det såg väl jävligt roligt ut. 
Nu är de godnatt och hoppas vi ses snart igen, men snart är semester slut och skönt att få återgå till jobbet. Fast synd att man vänder dygnet totalt när man jobbar natt.. Äsch godnatt 

Skulle gjort vad som helst

Skulle gjort vad som helst för att få se dig. 

Min finaste skatt, som jag saknar så där CP mycket!!
1 juli - några månader sen men vem bryr

Ja ni nu är de några månader sen jag bloggat senast och även fast jag tycker att jag aldrig har något att berätta om så  tycker jag att nu är det rätt så mycket som hunnit hända sen jag bloggade ett skit inlägg sist. 
Även hunnit med Pite crusing, och massa lördagar på Olles tillsammans med bästa gänget.


Jag har hunnit ha mösspåtagning med bästa årskurs och hunnit jobba lite på Hudvårdskliniken samtidigt. Sen kom student resan som gick från Kallax flygplats till magaluf med min bästa vän och en vecka flög snabbt i väg med både bra sällskap, god mat och en massa kalla drycker som smakade bäst. Direkt jag kom hem hann jag inte mer än att blinka så var jag på drinken igen och återförenad med mina finaste efter nästa 20 dagar. 


Sen startade student veckan och fybubblan så roligt vi haft, började med bal på onsdag och jag som var skit nervös löste de ganska bra tillsammans med bästa Jonas och gick på röda mattan som om de vore de roligast jag gjort i hela mitt liv och de var faktist en av dom roligaste saker jag gjort. 
Sen var de bara att fixa med vårat flak klart och skriva lite roligt på dom, sen var de det sista vi skulle göra och de var utspringet från välkomma skolan och skrika och ha oss, grymt var allt och är så nöjd med de hela. 
Fy fan va vi är grymma och jag har då haft bästa klassen och bästa läraren och kommer sakna allt. 

Sen dess har de inte hänt mycket hann ha lite ledigt sen började jag min första natt vecka som flög i väg och nu är jag inne på andra natt veckan sen är de 4 veckors semester för mig. Fy bubblan va skönt. Oj glömde säga att Kiruna festivalen har jag också hunnit med, nykter 3 året i rad och inte ens besviken för bästa är att sätta sig i bilen och köra hem 10 mil och sen inte vara bakis på söndag. 
Nu ska jag avsluta mitt skift och fara hem och sova, vi hörs när vi hörs. 


RSS 2.0