honey

när jag vaknade i morse vare en super bra film på tv, så finns de en tvåa av den och bonnie från vampire diaries är med åååååååå fan så grymt!
sjukt grymt!

bomb

duktiga flickor
jag vill ha en sån här kudde, dom var snyggare i verkligheten!
måste hitta en bild hit på min älskade vänner

super freda

min fredag var super bra, glidig HGL och bara umgås med eb. kände att det blir en bra kväll, redan när jag var hemma kände jag att det blir en toppen fredag och det blev de! kom hem vid 3 super trött när jag gick o la mig vid halv 5 men lätt bästa kvällen på länge 
har precis kollat nyaste avsnittet av vampire, ska fixa till mig lite och sen se vad kvällen bjuder på.

sorry

har inte orkat sitta på datan nått, de enda jag gjort är att kollat OC inge annat.
I går spenderade jag dagen först på stan en sväng med ronja, sen stallet och en sväng hos pappa. Kvällen blev det nitaya mat och snack med katti o cissi, efter det for jag ut med ronja och umgicks med henne, elin, hanna & ef. Sen vid halv 11 eller 10 eller vad den nu var lämnade ronja hem mig, duschade och lika snabbt i sängen. I dag har jag börjat 9 slutat 13, for till ungdomsmottagningen och sen hämtat ut mitt paket och lite annat smått jag köpte. Köpte även ett torrshampoo som jag ska pröva och se om de funkar och är bra!!
I mon har jag planer på att fara till byn med moster, men vet inte ännu kanske sticker börjar ju ändå först 10 på månda med fjällräddningens grej eller vad de nu är. Men nu ska jag fortsätta kolla lite bloggar och sen springa över till ef o hämta säsong 2 av OC.

hm

precis kommit in efter att varit med cissi och katti en sväng, gick hem med carin rätt så trevligt vi snackade en hel del om massa saker. Nu ska jag hoppa i duschen och sen se ett avsnitt av oc, och sen sova för att orka upp till skolan i mon.

3 mars 2012

bjuder på lite bilder från dagens hopp och dressyr tävling!










Sofia Olofsson & Borris



Johanna Israelsson & Gulan








Felicia Unga-Nilsson & Bibbi







Amanda Skanefors & Olle






Denice Johansson & Exilia


i

Simon Wåhlström & Mini








Josefin Andersson & Donder



















Johanna Andersson & Casper

nu fick ni alla bilder i rätt storlek!










jippi

duschat och hunnit se 1 avsnitt av oc, gud den är så bra! började med att jag vaknade tidigt redan 9 stack till stallet med jossan och johanna kolla lite hoppning när mina favvo ekipage nolla la! och även många fler gick det bra för, fotade lite bilder från både hoppning och dressyren. Så bjuder väl på lite bilder senare!

Stallet har jag verkligen saknat kul att komma dit och att alla är så glada åt mig, jag bara ler! snart ska jag gå på nitaya för lite mida med min bästa som jag har saknat massor, var ju som några veckor sen vi umgicks sist superduper kul! umgåtts och sprungit runt med henne i stallet super kul de också att få ta igen lite förlorad tid med min jonni ♥ nu måste jag skynda mig, jonni kommer strax.

natt

nu tar jag och slår på nån del av oc, och sen sover jag som en stock i natt efter en lung helg och bara varit hemma. I mon ska jag upp vid 9 för att sticka till stallet och andvända min d60 lite med tävlingar ska bli kul var ju nån vecka sen jag var där! saknar det varje dag och ångra mig lite, men de var nog min tid då och nu är den förbi efter ett par rid x antal rid år.

hatar sånt hära!

han sjunger grymt, därför så många gillar han men finns även folk som hatar han så jävla mycket. Men justin är bara så jävla snygg och sjuger grymt!

memory

nå har man allt varit liten, hihi

love

älskar tatueringar

svar till Linnéa

le


l: fin bild på oss :) <3


svar; att det var en fin bild, och en super kul kväll! ;)

välkommen

tagit det lungt hela dan och klockan är redan 5 och jag har inge planer för kvällen, umgåtts med ef en sväng här på morgon kvisten och kollat lite oc, min mya favvo!

Nu ska jag hoppa i duschen och sen bara mysa på en sån här lörda då det suger att vara i gällivare och inte finns något att göra, skulle ha åkt till byn men planer ändras. Men ångra mig något att jag inte stack men ändå vill jag vara i gällivare.
nu ska jag börja gå mot blond!
Dom som varit blond hela sitt liv och sen ska ändra färg ångrar oftast sig, jag ångra mig ett x antal men varit nöjd med mitt röda,svart och mörkbrunt men ångra mig ändå! men alla har ju olika åsikter, här har ni min!

ett mirakel

ojoj
my sister

!

♥♥
just nu behöver jag en stor bamse kram

le


veckan flyger i väg

veckan har bara farit i väg, skönt! snart helg igen och snart lov igen och sen sommarlov strax också ännu skönare, planer för sommaren är lång ser fram i mot de !

Slutade vi 1 i dag skönt att sluta tidigt på torsdagar och börja 9 hehe,målat naglarna nyss och nu håller jag på att se vampire och snart sett klart säsong 2, och sett 3 för inte så länge sen så då ska jag börja se oc och sen blire väl någon annan serie är besatt jag vet redan. + att jag är en som inte har något liv.
Beställt ännu mer kläder tills jag ska utomlands, och till sommaren! nu ska jag söka ett par skor till balen, fick lov av syrran att låna av henne men ska söka o se om jag hittar några hittar jag inga som jag vill ha får jag väl låna av syster.

nya hm

sitter o kikar i nya hm katalogen som kom i brevlådan i dag, hittat lite grejjs hittils. Skolan gått bra som vanligt!
Nu ska jag läsa klart den sen springa till coop nära o köpa nått och vidare i duschen o det blir verkligen en tidig kväll i dag om jag inte få fastnar framför vampire hehe.
saknar dig och älskar dig min bestis!

the vampire diaries


grans

fick ett brev från grans i öjebyn där de stod en massa, jag har ju sökt dit men först fordons här och nu får vi se hur det blir med de, kanske flyttar trotts allt tjorv och tankar. Men på ett sätt vill jag stanna här men på ett annat sätt vill jag flytta och lära känna nytt folk osv, men trivs rätt så bra här i gve men har ju även alltid älskar piteå så.
Skolan gått snabbt, jobbigaste dagen bort gjort rapporten på fysken om vattenkraftverk och vind  är klar och matte provet bort gjort, så jag gjort bort en del grejer som ska vara inne om en månad. Skönt! nu ska jag fortsätta se min serie

brunt eller blond ?

nu vill jag bli lite ljusare än jag är, men inte helt blond. Och spara långt hår, men vet inte om jag vill bli blond hojj jag vet inte alltid lika svårt att bestämma sig för vilken hårfärg! vill ju ha långt hår så kanske stannar som brunett.
lite ljusare

k

När du väl bestämt dig för kärleken får du draghjälp av både Venus och Jupiter.








jotex.se

söker lite indredning till mitt rum hittade lite små saker på jotex
Zooma
Zooma
Zooma

suck

har precis slutat och kommit hem, måndagar är alltid lika bra lika lungt och korta! i går tog jag det lungt tillsammans med katti och min serie, somna ganska sent var rätt så trött i morse men tvinga mig till skolan för får fasen inte vara borta nå mer, går sista året i grund och det är värt att komma in på det jag vill så det är bara att kämpa
Min dag har jag inget speciellt för mig, umgås med katti en sväng och sen bara ta det lungt som alla andra dagar. Men nu ska jag söka på jotex ett par sommar gardiner till mitt rum. Är även med och tävlar på jotex " designa ditt rum " eller vad de nu heter.

svar till johanna

sommar sommar

j: Naaaw va fina bilder!!<3 saknar dig gumman, kan vi inte göra nåt i veckan?? :)

svar; jag saknar dig också så jävla mycket, jaa vi kan verkligen ta tag i det här nu och göra nått i veckan :) för varje vecka så blir det aldrig av <3 puss





sommar sommar

tänkte bjuda på några sommar bilder fårn jämtön

marknadshelgen över

helgen är redan över, ingen lyckad helg. Besvikelse över helgen, saknad och tårögd. Men vissa dagar blir bättre än andra dagar det löser sig alltid på ett och annat sätt nån som alltid gör en glad och att orka med livet!

Fredag varit en sväng på marknade och sen bara tagit det lungt, lörda hängde med ef o elin och så en massa andra uppe i malmberget, tjorv hem osv. Men söndagen blev på topp igen! Nu ska jag försöka städa bort lite i mitt rum och sen färga mitt hår.
jag älskar er och saknar er så jävla mycket

nitaya

skolan gått snabbt hade redovisning på morgonen, skönt att gjort bort de! hatar dessutom att redovisa, blää. Har precis kollat lite vampire diaries <3 nu ska jag skriva klart sen hoppa under duschen och drar och käkat på nitaya med emma som jag inte käkat där sen min mage var sönder..
Har även hunnit springa igenom marknade i dag, hittade ingeting fanns varken pircing grejs eller några snygga väskor. Men nu måste jag duscha ska i väg om en timme

love

gud vad jag är besatt av serier, jag bara älskar serier!! det är fan det bästa som finns..

peyton sawyer

har just nu bild och arbetar om en konstnär och vi tog peyton sawyer, vi ska redovisa muntligt och söka fakta hur mycket som helst om henne. Ska fortsätta nu och arbeta, sen ska vi till mampa och kolla när carin stoppar i löshår hos veronica.







svenska / engelska

försov mig lite i morse, men tur det blev bara so:n. Gick till skolan o hade fysikprov gick ganska bra kunde inte allt men kunde en del i alla fall. Nu sitter vi och söker sommar jobb jag och linnea ska strax kryssa ner allt och gå o käka vi är sjukt hungrig! 
 

cool bild som elin fotat när vi var och fotade HGL.


lovet har precis börjat för mig

helgen har gått snabbt, tagit det lungt och nu är det månda. I går umgicks jag med ef & kungen vi såg wallander eller jag kolla den själv eftersom dom sov, sociallt umgänge.
I dag har jag sett oth säsong 1 hela morgonen, tänkte jag har ändå inge annat att kolla så lika att kolla om oth hehe. Duschat och tänkte platta håret sen göra nått, orkar inte sitta inne. Men under ljuset orkar jag sitta inne eller ligga i sängen för den är i vägen. Puss

är med!

http://ronjarosenberg.blogg.se/2012/february/lottar-ut-en-bloggdesign-passa-pa.html#comment

RSS 2.0