gymnasieval!

nu har jag bekräftat mitt gymnasieval, valde 5 saker hade svårt och bestämma mig! men FORDONS står på plats 1, osv. Har även tagit hem en ledighets ansökan ska vara ledig 6 maj till 11 maj, sticker till turkiet då. Resan är redan bokat och klar, håller på att längta ihjäl mig till de. SÅ nu måste jag kämpa i skolan så jag får fara, men nog far jag ändå fast jag inte får ledigt.
På fredag fyller min finaste år, och jag vet inte ännu vad jag ska köpa åt henne. Hon måste ju få nått stort så hon blir glad hehe. + nöjd! 
I går hände inte så mycket var en sväng hos emma på kväll kvisten, även elin var där. JAg sov en halv timme hos henne, mådde inte på topp i går. MEn i dag känner jag mig lite mer på topp! Men nu måste jag rusa hade tänkt se klart oth är på näst sista skivan av säsong 8! åååå, kommer dö tills 9 kommer ut kommer ju ta år.. pusss!

dagens

Dagens låt: fronda - underbar
Dagens dusch: i går
Dagens frisyr: nersläppt + mössa
Dagens smink: ingenting
Dagens händelse: gymnasieva & skola -.-
Dagens planer: vara med min finaste <3
Dagens vill ha: allt ..
Dagens saknad: asterix
Dagens drog: ingeting
Dagens tråkigaste: plugg
Dagens finaste: katarina
Dagens måste: plugga till ekonomi prove..
Dagens dricka: troca
Dagens köp: inget
Dagens mat: kyckling & ris
Dagens sjuka: tröttheten ..
Dagens kärlek: mina hundar
Dagens mående: alltid lika bra!



turkiet

den 6 maj åker jag till mitt favvo land, kanske en finis också följer med. Min moster och min moster är också med, blir där 1 vecka. Har längtat hur länge till att bara boka resan och nu är den premilinär (stavning) bokad! så just nu söker jag en sommar klänning och en bikini.
beslutångest .. vill ha både 1 färg och en hel svart



att ångra sig ..

att sakna, att ångra , göra misstag , att inte lyssna

stämplad för livet!

chillar hos min bästavän emmsi, hon är bara så bäst. Har ont i ryggen lite eftersom jag är stämplad för livet nu och är superduper nöjd!

svårt svårt

har börja planera min första tatuering som jag ska göra när jag fyllt år, har redan nu börja fundera.. vill ha en text men vet inte vad för någon, svårt att bestämma och vart den ska sitta osv, om ni har några bra texter får ni gärna slänga in en komentar! puss
har så otroilgt många jag vill ha på samma gång, svårt att bestämma sig..
släng in en komentar gärna!

4 hela år och de har varit bäst

jag kommer alltid älska dig mitt finaste hjärta och jag saknar dig för varje dag som går. Det går inte att beskriva ett liv utan dig men jag får leva med det! du har haft en stor betydelse för mig och det har du ännu. jag sökte trygghet hos dig, när jag var besviken och ledsen kunde jag gå till dig för det kändes som om du förstod mig även fast du bara är ett djur men du är mycket mer än så du var och är mitt allt min finaste prins! älskar dig

alla våra minnen slår allt min finaste !


Asterix
1990
E. Dandy boy
U. Tuttami
Korsning

Du är allt ...


gulligt värre!

Jag skriver namnet på dom 10 snyggaste som gillar på min arm, det kommer bildbevis!

redan på elins arm står det stor JW <3 gulligt !






hoppträning


den som inte gråter förstår inte


gällivare behöver inte lule

hem kom från skolan för en halv timme sen typ, hunnit hämta kameran från pappa. Mycket är på spel i gällivare, allt händer!

vidare till hägen

har inte orkat blogga, men känner att det kanske får börja komma 1 inlägg eller nått per dag. Bror på hur många besökare jag har, men nå skulle jag säkert kunna öka det med några stycken om jag var lite med intresserad. Men nu ska jag fara en sväng, sen fortsätta packa det sista och sen till ljungfrun! puss 
jag och min fina vän. Det känns hemskt att veta att man förlorar en del saker snart..

<3

du är den finaste.. alla borde få en vän som dig!
Ä L S K A R D I G !

14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.


15e bilden: En person som du vill vara med.



16e bilden: En bild på dig själv.



17e bilden: En ovanlig bild.



18e bilden: En bild på din fritid.



19e bilden: En person som är snygg.





2012

har kommit hem med syster för 1 timme sen, har hängt hela dan med emma och en sväng med elin käkat pizza från dylan mums! Sen tog jag en liten promenad till kyrkan där syrran stod, snackade en sväng med emma och sen drog vi hem och nu ska jag hoppa i duschen sen sover jag, imon ska jag till skolan och sen på stan och köpa underkläder och jeans om jag hittar min favvo.

Snart klickar vi hem i skolan skoltröjorna! håller på att längta ihjäl mig till byxorna kommer speciellt men ska bli kul med tröjorna också. Ett minne från min klass 9B, roligt att alla inte ens ska köpa det är ju det tråkigaste.. men nu måste jag duscha puss!
LKAB

13e bilden: Du och någon klasskompis.

hela min klass

slår på oth i brist på annat!

kom precis hem efter en lung söndag spenderad med min söta farmor. Vi har kollat nån film och käkat bulla och spelat skippo! mycket kul att bara ta ddet lungt med farmor.
I går tillbringade jag kvällen med katti och natten framför oth som vanligt. Ska precis börja på säsong 5 har ju sett alla säsonger några gånger men har börjat om och sen ska jag se 8 som jag aldrig sett. Jippi!
Ska försöka sova vid 1 och kan jag inte så vakar jag så vänder jag kanske på dygnet, men funderar om jag ändå ska vaka för det känns som att det är värt men ändå inte. Men nu slår jag på oth, vill lägga mig i min sköna säng och bara ta det lungt! puss 
8 har ju även kommit ut nu! nu väntas 9..

12e bilden: En bild på din vardag.


11e bilden: En person du kan berätta allt för.


10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.

det finns ju många jag tycker är snäll.. men väljer en !
hehe söt ronjis

9e bilden: Någon i din släkt.


drar till min vän <3

nu sticker jag till katti, hade en kanon kväll igår tillsammans med min syster och tim i bilkörregömma! (stavning) elin,katti & robin var med med robin tralla och malin och hennes gäng i hennes bil. SUper kul slutade med att vi snackade på kyrkan med ida och frida sen rulla vi hem vid 3.
Var och hälsa på farmor både i går och idag, hunnit springa på kicks idag också men hitta inge! men nu måste jag dra puss!
när är det dags för  nya?

8e bilden: En person som du saknar.

saknar mina älvsby vänner som jag inte varit med på ett bra tag <3

coop,ica och nu fix

kom just hem från coop och ica, har varit och handlat med sussi. Nu ska jag dona lite här i mitt rum och sen fixa till mig och sen ska jag göra nått fränt.
Hade tänkt bädda sängen och de i mitt rum så det ser lite mer mysigt ut, för nu är det stökigt har nog aldrig haft så stökigt jag brukar alltid städa mitt rum efter mig, men i dag blev det lite annat! 
puss!
när jag och ef bakade peppakakor mums vad goda dom blev!

7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.

luciashow 2011 ( us )

6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.


5e bilden: En gammal bild på dig själv.



helt glömt bort

det har hänt mycket på den senaste tiden, varit i hakkas och firat nyår med några frääna väldigt trevligt! varit till boden med mina kusiner och badat och dom höll på att ta livet av mig för jag var så jävla trött och dom levde om hojj! Spenderar min vecka hos pappa eller 2 får ju se,har även fått min efterlängtade hårdisk skönt! så nu blire att fylla den med massa filmer,bilder osv. 
I morgon har jag en del planer hoppas dom blir av då! orkar inte göra något mer ikv eftersom jag har sovit typ 3 timmar i natt så känns jobbigt att göra nått, ska i alla fall möta katti och lämna hennes julklapp om hon is möta mig hoppas!
Men nu ska jag läsa vidare, puss!

där får ni en bild på min tröja som jag köpa för en del av julklappspengarna, den är super skönt och svin snygg!

RSS 2.0