Vi är som vi är


Världens finaste farfar

I mon är de en stor dag, de är dags att ta farväl av världens finaste och saknade farfar. Du blev bara 79 år, varför skulle canser ta ditt liv, du var så pigg för bara nån månad sen och sen var du som ja vet inte vad, de gick så fort vi var inte redo att förlora dig redan. Men vi hoppas du har de bra och inte behöver lida, hälsa alla där upp speciellt min saknade love, ikväll tänder ja ljus för er min älskade Love och min farfar Svante. :'(

Förlåt ... <33


Jag och min vän

Våra engelska lektioner är väldigt jävla bra.


Ett år kvar nu

Min födelsedag var helt perfekt, synd att några saknades.

Nu är de ett år kvar till min 18 års dag eller lite mindre.

Nyss gjort min redovisning i skolan och nu ska jag hem och baka upp allt som finns kvar till smörgås tårta.


Idag är de ingen vanlig dag!

Ett år kvar!!världens bästa syster!!

Att ha världens bästa syster som alltid finns där för mig är så jävla skönt att veta, vi har samma kött och blod och vi vet att vi alltid kommer ha varandra. Men desto äldre vi blir desto tajtare blir vi, för ca 2 år sen hatade vi varandra och de har alltid varit till och från, vissa dagar älskar vi varandra mer än allt annat och vissa andra dagar hatar vi varandra, men vi har alltid varandra! 
 
Hon finns alltid för mig dag som natt, står alltid på min sida och allt de där andra, finns för mycket att skriva om henne, men för henne är hon mitt allt och vet inte vad ja skulle ta mig till utan henne. 
 
Ä L S K A R D I G V Ä R L D E N S B Ä S T A S Y S T ER ! ! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hon har ett hjärta av guld och hon är de mest värdefullaste och bästa syster man kan ha, hon kommer alltid vara vid min sida, vi är alltid till och från. Vi slåss och bråkar, diskuterar men vi är ändå systrar och vad hade jag gjort utan henne, min älskade syster! Hon försöker alltid hjälpa mig men de går inte alltid som man tänkte säg men vi försöker så gott de går. Älskade du! ♥
 
 
 
A L L T F Ö R M I N S Y S T E R ! ! ! ! ! 
 
älskar dig miljoner miljarder varv runt jorden ♥♥♥
 
Bästaste syster yster.  
Nu visste ni de också.
 

Ojdå

Oj nått hände, allt nästan klart nu väntar jag bara på att de ska bli sönda!!


Så sjukt jävla less!

Hojj orkar fan inte med de här, alltid är de jag som får skit för nått, sen när man behöver sina vänner som mest vart fan är dom då? Nä dom har blivit en lapp på dörren en del av dom, hojj! Fuck you.

Tur att jag har mina bästa vänner!!


Jag för alltid skit

I förrgår sov jag över hos min fina vän Elin med henne och scott gu vad mysigt de var,har inte sovit så skönt på nån dag. Började klockan 9 och slutade vid 3 vi fick även veta att vi inte hade någon fordons idag så då blev vi lediga hela jävla dagen fy så jävla skönt! I går var jag ute med Emma och Elin hela kvällen kom hem vid 12 och somna vid 1 för duschade innan jag hoppa i säng.

Vaknat för ca en halv timme sen måste börja gå upp och fixa till mig eftersom jag ska till frissan kl 12 och färga och klippa, spännande!

Nä nu ska jag plåtisen gå och börja fixa till mig. Damn, plåtis!


jag kan de där!

när ja var under påsken i nillivaara så tippade ja äbn en jävla gång, fattar inte hur ja lycka men men man lär väl sig någongång haha men man vet ju aldrig jag kanske aldrig lära mig att köra utan att tippa. HAHA 
 

har svenska sen slutar ja vi håller på att förberada in för nationella i svneska, hojj redovisning jag som hatar redovisning och alltid lika jävla nervös, hojj! Men nu ska jag fortsätta att jobba här. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


14 april !!!

 


bästa jävla helgen!!

helgen har vaitt kanon jävla bra, har haft så jävla roligt! bara kört skoter och myst och grillat och även bastat. Har varit i kattis och carins stuga i Dokkas tillsammans med Skandicen! hehe
 
Kom hem i söndags och då packa ja upp och duscha sen for ja ut en snabbis med jossan och i går har ja umgåtts med johanna, johan, jossan och angelica och sen bytte agge och emil. Men sen vid 9 så var ja och johanna med Robert, gud vad de kändes bra att sitta och umgås jag har saknat den tiden! 
 
Bjuder på lite bilder från helgen!! 
 
Våra fina pärlor!! ♥
 
Nu ska jag slå på 112 aina, och sedna gå på en promenad med vovven till farmor och sen vet ja inte vad dagen erbjuder kanske en hemma dag bara och måla naglarna, på Söndag fyller jag år!! ett år närmare haha, men just nu 1 år och 5 dagar, HOJJ kan inte tiden gå lite fortare!! 
 
 
 
 

RSS 2.0