en bloggpaus!

har nu kommit fram att ta en bloggpaus! och tills jag är tillbaka vill jag gärna har komentarer vore ju gulligt. Men innan det sista inlägget före böpgg pausen får ni nån cool bild




en till julafton som brunhårig!

nu suger jag igen på att blogga. Men helgen har varit great! även fast jag inte gjort så mycket, men har varit med elin nån timme och nån timme min syrra och nån timme katti och elin och även soffi och gänge. Så jag har hunnit vara med många på två dagar. Och i dag har jag umgåtts hela dagen med emma och linnea, och vi har mest raggat runt och skrattat och haft det kuligt!

I morron väntar en ny vecka och förväntnigar, helgen lär då vara proppfull igen! hehe, det är nämligen snöyran som det flesta vet redan. Men får se om jag går dit nått, om jag inte måste sitta hundvakt hela freda och lörda. Men jag drar hit mig nån söt som gör mig sällskap tills natten är inne, men då ska jag ju sova så.
Men nu ska jag gå och sova, ska ta och fota några nya bilder på olika grejer är verkligen sugen på att fota!!

btw; rubriken kanske jag också ska svara på. Förra julafton var jag mörkhårig ( mörkbrun ) och nu är jag på väg dit igen, ska köpa nå klipps löshår och andvända, och sen till sommaren osv BLONDIN! det är min tanke i alla fall, men man vet ju aldrig om det kommer nånting i vägen om jag vill bli svarthårig,röd eller bara mörk med slingor!




lätt värt att se!

i går var jag på bio tillsammans med linnea,soffi & ronjis grmyt bra breaking dawn park 1, man grinar även i filmen för den är grym ledsam och jävligt bra lätt bästa hittils!!!
det händer en hela massa spännande saker, så för dom som inte sett den lätt värt att se den!

det är ju bara park 1, så park 2 kommer ut i februari rycktas det om. Men det var väldigt hemskt slut, så man fick inte veta så mycket i slutet eftersom...


hade inte tackat nej att gå en omgång till

själv tycker jag hon är mycket vackrare som vampyr!

suger på att blogga

hela dan har beståt av massa skoj, förrutom skolan. Slutade skolan vid 3 och vi flummade mest sista lektion i alla fall jag, efter det tog jag en sväng på ica kvantim och sen vidare till mammas jobb och käka kycklig med ris mums, som jag även käkade i skolan, efter det vidare till linnea och då blev det mest att glida runt och det var super mysigt haede lite dricka och godis som vi bara tog allmänt chill med!

Snackat med en massa folk också och det varit super roligt att prata med olika människor också, inte ofta det händer sånt. Har nu precis gjort mig klar för kvällen, tänkte invänta min andra air buddies som jag tänkte somna till. Eller så ser man ju klart filmen som jag alltid nästan gör, hehe! I mon är en lång och 2,5 timmar hål eftersom bilden är inställd TOPPEN! men sen blir det att kanske städa lite här hemma eftersom mamma jobbar i pincip hela dagen, och laga mat får jag väl också ta och göra själv, eller så går jag till mammas jobb och käkar om hon ens beställt nån mat till mig då från sofia kök, maten duger men inte den godaste!

men nu ska jag ta och stressa på fimen lite, och sen sova är super trött


en natt känns som en vecka

har sovit rätt så bra i natt men ändå har natten gått segt, först kunde jag inte somna. La mig i sängen efter att ha kolla några 10 program, men tillslut somna jag! och sov som en stock.

skolan var väl helt okej, har hunnit käka och duscha och det är super skönt! så nu ska jag fixa mig och klä på mig sen ska jag umgås med min vän emmsi, vi ska ut på mission säkert, men nu måste jag rappa på så att emma inte behöver vänta timmar på sega jw.

Asterix(Asse)<3
saknar dig min allra bästa vän, saknardigsaknardig!

lite sent

grattis på farsdag världens bästa pappa! <3


loveya, hoppas du fick en toppen dag








<3


månda,tisda,onsda,torsda och äntligen fredag!!

äntligen är det helg, och det är verkligen skönt för det behövde jag! kanske inte bara jag som behövde det? tror nästan alla behövde få en riktig helg som är skön och allt bara flyter på så bra.
Har precis käkat något slags gryta som var super god, har varit med emma på dollar och ica och även när hon testat köra heheh, riktigt duktig brud!

Snart borde väl maten ha smällt för mamma får jag inte hoppa i badkaret nu, så då måste jag chilla och passar på att blogga. I dag var planer på att åka till hakkas, men vi vet inte om det blir så eftersom linneas tralla tjurar och vill inte starta så, men hon sa att hon tror den kommer starta strax och då blir det resan till hakkas ! men annars tar vi väl det bara lungt som i går, kanske ställer oss på md´s och bara chillar till basen & bra musik. Men nu ska jag faktist göra nån nytta som att duscha, men nu får säkert nått inlägg senare eller imon om hur min fredag blev




så här ser den ut där ljudet ligger, snyggt!


LKAB

har varit hela dagen på lkab i dag, och det var inte ås värst kul! men kul att samtidigt se något annat. Men i slutet vela alla bara fara hem så vi skyndade oss på sista stället. Höll på att somna i bussen sista biten hem och det var verkligen jobbigt, pratade lite grann med soffi och evve eller inte lite grann ganska länge om ganska mycket.

Nu har jag duschat och så ska strax fixa mig lite, sen ska jag dra ut med emma vi ska mest troligen vara med linnea. I går fick jag även se stans snyggaste epa hittils!! Linnéas pappa kom hem med hennes, den har som allt och överdrivet allt och hon är nog just nu super gladast och nöjdast i stan! 15 år och får en sån snygg traktor.
Men nu måste jag avrunda och hoppa vidare eftersom jag vill inte gå ut 11 på kvällen, hehe tjiiing!




ingeting

har inge att berätta, ska sova. Har varit på välkomma i dag och det kändes ju så där, men nu ska jag sova är super duper trött godnatt, ni får mer imon!



vila i frid ..


mitt lov

har precis duschat och klar för sängen, längtar tills jag får helg igen ska bli så super skönt med helg fast det är ju typ 5 dagar tills dess  I dag har jag varit med katti och elin igen, även nån timme med robin och albin, vi brudar hann även spela monopol en vända till det är så sjukt kul! efter det så vi nån skräckis med killarna också, sen drog dom så vi kollade klart 2:an av skräckisen första var läskig men andra var inte lika.

I mon väntar skolan och slutar vid 3 och då ska jag springa på stan och kolla ett par vinterskor, har ju typ sprungit hela helgen med mina nya klackar haha, så nu behöver jag ett par andra än convers att gå i. Sen ska jag ta mig en promenad till det finaste stallet och tillbringa kvällen säkert där, och sen får jag se om jag sover hos farmor eller hos mamma bror på vart syrran vill sova, men hon vill ju sova här hos mamma eftersom"hon vill sova själv" pappas och doms hus ska göras om lite i så först typ på fredag får dom flytta hem så alla sover 5 dagar på olika håll.
Men nu måste jag serri gå och lägga mig, så jag avrundar här!


om ni undrar så fläcken på min tröja gjorde nomisen, hehe söt hon är som grisar!


fin header

har precis käkat varmkorv och nu väntar jag på att elin ska komma så ska vi vänta på mamma, så vi kan kolla nån film tills katten vaknat. I går tillbringade jag kvällen med elin,cissi & katten vi spelade monopol och elin vann med 9 tusen kronor i slutet och hon hade flest hus och alla med hotell. Somnade först vid halv 4 och vaknade 1, men ikv ska jag lägga mig senast 11 för i mon är det skola och det känns inte lokande någonstans.

Men min bild som jag har till header har jag bara tills jag får nån som är sugen på att göra en header till mig, men bilden är då tagen från i fredags har ännu fler bilder tänkte sja kadda upp några, puss!


mina fina vänner och mina bästa också <3






hehe

en väldigt bra dag i går

hej, har inte haft nått att blogga om nu på senaste dagarna. I övermon börjar skolan och då börjar det kämpade igen, och i mon kommer min julia hem <3

I går tillbringade jag kvällen med emma,katti & elin robin,conrad & albin var också med i filmen ett tag. Hade grymt kul har andvänt alla mina nya kläder och skor från luleå som jag köpte i torsdags, jag hade tänkt att jag skulle fota också vad jag hade köpt, och alla bilder från i går också!

Väntar på att elin och katti ska komma hit till mig så vi kan göra nått fränt, hela kvällen lång igen! men nu ska jag börja blåsa håret och sen sätta på lite lager och kanske dra igenom mitt hår med plattången, vi får väl se.


luleå nästa!

i mon dammar jag och min bästa vän till luleå för lite shopping och linnea är också med oss, har massa grejer jag behöver och hoppas jag hittar det jag behöver nu också annars blir jag ledsen.

Men vi ska upp om 5 timmar , så nu måste vi sova men först blire film mys igen <3 hehe
fick ett sms av min andra sötaste gumma som är i turkiet och hoppas hon har det toppen! och  saknardig jätte mycket, men vi ses ju snart. Men godnatt!




<33



stan nästa

jag som är super trött, så ringer elin och väcker mig och säger att jag ska följa med henne på stan och det går jag med på eftersom jag själv måste kolla nå skor som jag kan ha på vintern, till leggins vill inte ha reebok typ till leggins ! men till mjukis går det bra, men nu är det ju så jag går nästan aldrig i mjukis och när jag väl göre så är jag slitast i stan och tröttast.

Men nu stressar elin mig och jag måsta rappa på lite, ska även förbi mattaffären och ta pengar och springa och köpa värmeljus till min kära moster och sen förbi mammas andra jobb och lämna dom. Men nu sja haf fortsätta klä på mig och sen springa ut med hundarna och sen sticker jag ut !


pite,elin,sommar kan det bli bättre?


film mys med några söta

väntar på att ett gäng ska komma så vi kan kolla enouh, har hängt ute med katti och elin eftersom att min söta vän soffi har hängt med några andra. I mon vet jag inte vad jag har för mig, ska kanske vara med sofia? men inge planer
 
JAg och katti & elin har varit med sara och cissi och bara snurrat runt och snackat, härligt! men nu ska jag chilla tills filmen laddat klart och att dom kommer, hehe


blir mest när man vet minst

vaknat upp med min sötaste vän sofia, som jag spenderar mest tid nu ! I går umgicks vi med grabbarna som vanligt, sen på kvällen blev det en tidig kväll, och då såg vi shoppaholic som sofia somnade till så jag fick ligga och kolla själv den.

ÄR helt ensam hemma, mamma är och jobbar och slutar inte fören 6 och peter jobbar också love har pkt i väg och tila är kvar med mig här, ska strax klä på mig och sen käka nått och sen går jag till mammas jobb och chillar, ska fråga om jag kan få hämta lunch nånstans i från. Så slipper jag göra nått här hemma själv
På torsdag drar jag till luleå och shoppar, vi ska mest troligen boka biljetter redan i dag så kanske det blir lite billigare! hehe



RSS 2.0