.....

hatar livet, livet sviker ! ställer jag upp så jävla lite för dig, du får handen o du tar hela direkt. Så jävla besiken på allt, allt sviker verkligen mig.. hatar gud mig så mycket 

förlåt för att ni får läsa sånt här, måste bara få skriva av mig lite!

tack till alla som finns <3 märker vilka som är ens riktiga riktiga familj och vänner 

kort kjol

inviger skoldatan som vi fått i dag, rätt så nice! har svenska nu och vi har börjat läsa en bok som heter kort kjol som vi läste i 9:an o rätt så bra bok. Nu ska jag jobba på svenska grejen
 
 
 

running up that hill

i dag hade vi inte någon idrott så jag hoppade på bussen väldigt tidigt, vi fick flytta fram en fordons lektionen skönt att sluta tidigt både torsda o freda. Förra helgen vela jag inte ha helg men i i går vela jag verkligen ha helg o bara sova! i morse fick jag skjuss av mamma på morgonen väldigt skönt att slippa vakna halv 7 när bussen går vid halv ått typ, skönare o vakna  7 o få skjuss. Vet inte om jag ska fara byarna runt i dag med syster de återsåtr o ser! 
 
Nästa vecka laddas ja med massa kläder beställde just hem lite från hm, ni får se när ja fått de massa hår grejs, ska nu söka kläder som jag kan bestlla vill ha nå nya jeans. 
 
Var även på stan i går med min mamma o fick med mig hem ett par nya skor o leggins, leggins behöver jag alltid specielt när de är mina favvo leggins från lindex. 
 
 
jag saknar dig min bästavän, så de gör ont 
 
 
 

Utkast: Sep. 14, 2012


svar till ronjiiis

de finns bara regn
 

r: Haha, har du fotat min magnet som jag har på elementet i mitt rum! ;) fin du är förresten <3 puss
 
 
svar; den var så fin, så jävla fin o så tänkte ja på min fina love o var bara tvungen :) du är fin <3
 

how we do

slutat tolv i dag hoppa på bussen 20 över, käkade i mate men inte lika god som jag förväntat mig. Nu väntar ja på att mamma ska komma så ska vi fara på dollar o handla massa ramar så ja kan fylla mitt rum med ännu mer bilder.
 
 
 
 
 
 

tänk så fina stunder vi hade

skolfoto i går, o idag beställde ja alla bilder så jag får kolla på dom o även skolkattis. Skolan gått undan som bara den i dag, men de tycker jag de alltid gör. Vi hade fordons på morgonen sen lunch, engelska o sist svenska o på svenskan har vi ju inte varit så snälla, men jävligt roligt haha vi dampade som fan hela klassen ja o ab satt o garva o gjorde miner åt varandra! syon var även på besök tror inte hon var så glada på oss, men i bland måste man få ha kul. 
 
Nyss tänt lite ljus, fixat lite i mitt rum ska fixa till mina naglar o sen ska jag duscha o sen se oc sen bädden! i mon äre en jävligt bra dag, börjar åtta o slutar tolv har bara matte o smeddan, o är även chicken nuggets i maten o de älskar jag bara!! men nu avrundar jag. 
 
 
 

more for me

skolan har gått snabbt slutade med naturkunskap, rätt så roligt ämne! vi hade även skolfoto i dag klass fotot blev väl ok med ensam bilden blev ju inte så jävla bra men de duger väl. 
i morse trodde ja vi börja 9.10 men vi börja 9.35 så jag hoppade på bussen redan 8.40 o fick sitta i skolan o vänta i en halv timme, duktig flicka här! 
 
Käkat nyss en macka o snackat lite med min stora syster, ska till stallet snart o pussa lite på min finaste o sen se hoppgrupper, var ju ett tag sen. Men först ska jag hämta ut pengar o köpa mig en dricka om de finns nån god eller nå. Men nu måste ja skynda 
 
 

i miss you

 
 
redan 2 månader har gått sen himel tog tillbaka våran finaste ängel, gud så jag saknar dig. o älskar dig, men hoppas även i dag att du har då så jävla bra, men önskade du var frisk o fick vara här nere med oss, men vi ses snart, jag älskar och saknar dig ! 
 


fy vad jag saknar dig, de gör så ont ! 
 

din jävla bitch

i går somna jag vid 10 redan var sjukt jävla trött och vaknade redan kl 7, o halv åtta satt ja hos pappa o målade naglarna innan vi skulle fara till lule, och vid 10 börjar ja fixa mig platta håret o satt ett ansikte! sen var vi i väg, natte  skulle till frissan o killarna på biltema o ja o jossan hööks o gina! och så köpte ja ett nytt gina linne o en plånbok. Sen även max mat o en lyxshake på de ! 
 
Nu ska jag hoppa i duschen o sen sova, hoppar på bussen 8.40 i mon,känns tråkigt eftersom jag fått skjuss som senaste dagarna. 
 
 
 
 
 
 
 

de finns bara regn

 
 
 
 

bara bara bere bere

sitter hos elin o tare lungt, dom bakar o jag sitter o lyssnar musik o kollar runt på hennes fräna dator. Har käkat här och sen blire säkert efterrätt nå muffins, as goda säkert när mina fina vänner gjort dom! 
 
Skolan har gått jävligt fort, längtar redan bort från helgen för känns som om helgen kommer suga så jävla hårt! så månda får de bli redan i mon tycker jag... nå är jag konstig jag som oftast längtar till helgen men nu längtar jag till L O V och jullovet är inte långt borta. 
 
Hatar dessutom fredagar för då har vi bara idrott, fordons o fordons och fordons passen är rätt så chilla ändå men så jävla långa. Nu ska jag sociala mig sen fara hem o fortsätta deppa över helgen o se min älskade serie! 
 
 
 
 
 
 
 

true

 
Omge dig med saker och vänner som du tycker om. Personer som aldrig hör av sig kan du strunta i. Nya vänner är på väg.
 
 
 
 
 

varför landa när du flyger fritt

redan torsdag och i mon är de sista skoldagen innan helg, så sjukt skönt med helgen igen! i dag hade vi idrott för första gången och de är så jävla annorlund från skillnad när man gick på sjöpen, men i mon ska jag o ef gå på gymmet eftersom vi är lite krassliga för dom andra ska köra någon annat, så då sa idrotts läraren att vi f¨år gå på gymmet ist! 
 
Jag håller på att se andra avenyn och bara tar de lungt, har slutat vid 3 redan i dag så var hemma halv 4 eftersom bussjannen är så jävla seg! nu ska jag beställa hem massa bilder så jag får fylla mina tomma rammar någon gång. 
 
 
 
min fina ängel hoppas du har det bra, tänker på dig lextra mycket i dag för i helg hämtar vi hem dig i en urna.. min fina, jag saknar och älskar dig hoppas du vet de min lilla piga, vi ses snart igen! och hoppas de närmar sig, för jag saknar verkligen dig! 
 
 
min fina underbara skatt, önskar att du skulle varit frisk o levt flera friska år till! nu springer du med dom andra som finns där, och har inge smärta... älskar dig så jävla mycket <3

allt händer samma år

hemskaste året jag varit med om, allt händer just nu! 
 
skolan går toppen, inte less ännu bara less på att åka buss, annars är allt bra! trivs bra o har en rätt så bra klass, varit ute med monni o ylvis en sväng, nu ligger ja och tare lungt.
 

inte en dag har gått utan att jag tänkt

vaknade rätt så tidigt även fast jag skulle sova lite längre men kunde inte de, klockan 10 redan. Har hunnit vara på stan en sväng med elin o plockat undan lite i mitt rum som är upp o ner. Nu ska jag se andra avenyn och sen ska jag nog duscha. 
 
 
 
 
fina gulis som mosade min nästa, fina hestis jag saknar dig ! 
 
 

regnet gör mig sjuk

inlägget före har elin svammlat på som bara den, nå är hon allt gullig. 
 
men allt stämmer dock inte, for på första lektionen i dag som var fordons nere på smeddan med junkka och sen efter de tog jag bussen hem i spöregnet, och sa hejdå till min mamma som for till byn så jag spenderar helgen med peter rätt nice, har börja bli i sjuk har mått illa o haft rena huvve värken i dag och har så jävla ont i min hals, måste nog börja klä på mig mer, första veckan och jag är redan sjuk börjar ju inte bra. Men nu ska jag sova, för ska sova ut som bara den och ladda om för nästa vecka o kämps mig igenom den som F A N. 
 
 
jag vill ta en sista minuten hit! 

RSS 2.0