ALONE


27 AUGUSTI - BÄSTA FYLLER 18 ÅR

Sitter på clippet och väntar på att vännen ska bli klar. Har varit i skolan babblat massa skit om schemat vi fick förresten rätt så bra schema men finns ju alltid för och nack delar med ett schema de blir ju aldrig precis som vi vill ha de.

I dag fyller en av mina bästa vänner 18 år och ett jätte grattis till henne och hoppas hon får en jävligt bra födelsedag för de förtjänar hon, + hade hon en vild l kväll i går. GRATTIS ÄN EN GÅNG!


SOMMARLOVET ÄR ÖVER

I mon börjar skolan igen börjar tio skönt att vara tillbaka, 1 år kvar till nästa och sen är man student längtar redan!!

Helgen har varit grym, veckan har varit grymt fått vara med alla fina människor hunnit träffa flera fina och saknade under helgen och veckan. Grymt!

Nyss färgat håret och duschat nu ska jag gå och sova och vänta på att de ska bli helg för då blir de roadtrips med några fräna och fina. Godnatt!


Var bara tvungen!


????


Varför landa när jag flyger fritt ?


INGENTING STÅR ÖVER MIG!

Bloggen står still less och beslutångest fortfarande och vet inte vilken väg jag ska välja ...

Mina vänner är bra som tröstar mig och försöker göra mig på så gott humör som möjligt och de verkar funka! Ledsamt att lämna alla mina fina och nära för andra äventyr är surt, att tappa kontakten med de flesta och att missa när alla fyller år och vara med och fira dom, att missa alla roliga stunder och att bara mysa med dom suger. Jag får helt enkelt välja andra vägen men ändå sugen på att leta efter nyaste vägen som är framme ... Kan ingen bestämma åt mig?

Veckorna flyger i väg snart börjar allvaret igen 1 år kvar till nästa sommalov bara nån månad kvar till jul och att få köra skoter... Huj allt upp och ner bara 1-2 dagar tills jag måste välja om jag ska ta söder vägen eller norr ...


Myspys

Myser i min säng och har städat klart och haft besök, nu se klart avsnittet och sen sova.


Du gör mig knäsvag ..


GE MIG!


4 Augusti - Litet blir stort

Klockan är strax lite över fyra och jag är vaken, har fått sällskap och vi ska slå på en film poppa lite popcorn och bara mysa. Snackat med nå muppar en sväng och sen varit på mission med elin och pärlan. Hunnit städa lägenheten ätit god middag och i mon ska jag städa bort de sista innan mamma och dom kommer hem. Perfekt helg!

Nu ska jag bara få bort mina beslut som tar upp all plats i hjärnan. De närmar sig bara 2 veckor kvar och innan de måste jag bestämt mig. Hoj!


KÄRLEK TILL ALLA MINA FINA VÄNNER SOM ALLTID STÄLLER UPP!


Död som en artist

Gick och la mig klockan 6 i morse och klockan halv 8 får jag ett samtal av jobbet om jag kan jobba klockan 8 men då fanns de eftermiddags tid och jag tackade ja så klockan 11 ringde alarmet och jag klev och och halv 1 stämpla jag in på jobbet och fick träffa bästa personalen igen och halv 11 stämpla jag ut. Får se om dom ringer i mon och behöver folk igen. Ska strax sova är så slut och trött.

I mon ska jag hinna sola och dammsuga här hemma. Sen umgås med Nadja en sväng som vi planerat.


RSS 2.0