Snart lov, så jävla skönt!

Äntligen är lovet snart här, bara en timmes lektion i mon för att vi bara ska städa sen tar jag lov i en vecka så jävla skönt!

Dagen har varit bra, började me att ha jävligt kort skol dag till 12 bara! Sen bara myst till Ylva slutat och så for vi på stan och fick med mig en ny bh och trosa, väntade på mamma och fick pengar och så tog vi 20 min på Gunilla jävligt skönt och se behövdes bjöd även ylvis bara för att hon är så bra! Blev romantisk midda hemma hos mig korv och makaroner jävligt gott!

Nu sitter vi i GEO och bara myser jag Johanna och Robert även Martin också, Ylva körde vi precis till hägern så hon fick ta sin moppebil och börja köra mot kullen. Nu ska jag sociala mig här ett tag innan jag ska hem :)


Min hund ärende glad

Kommit hem för en timme en timme sen typ, ska strax käka sen vara med Johanna och säkert Robert vet inte vad kvällen har att bjuda på.

Snart helg och då är de även liv sjukt jävla skönt!


engelska, redovisning oth

sitter på engelskan och ska skriva om min redovisning som ska vara klar och kunna allt utan papper till 20 mars, känns som att jag kommer dö men min engelska lärare är väldigt bra så de löser sig. I går spenderade jag dagen med mina favoriter Johanna robert, sen vela även ylva och martin glida fin GEO så vi lät dem följa med bara för att dom skulle sluta tjatta. hehe! 
 
Snart är de lov, och jag har tagit klart mitt skoter kort och de känns jävligt bra men ändå jävligt dålig för då har man inte nån skoter ännu så de suger! varför hade jag så brottomt med de där jävla kortet? ää skit samma nu är de klart, så nu kanske man skulle ta tag i AM- kortet också när man ändå är i gång så har man de också, men epa kan ta sig! Körkort vill jag ha!!! 
 
Hade även en fin som sov med mig i natt, bästa! Sen försov vi oss i morse tumme upp! men vi hann jag fick skjuss av peter till skolan så jag kom till och med 10 min före jag började ovanligt. I morgon är de torsda och älskar torsdagar de enda är att vi har smeddan så jävla länge :( 
 
Men nu ska jag sluta ordbajsa och börja med min engelska så jag blir klar i tid. Puss! 
 
 
 
 
 
 

Hihi


Tisdag

Sitter på engelskan och gör någon text, glömde min dator hemma just när vi behövde den och så glömde jag den såklart! Duktig Jennifer.

I går tog jag se bara lugnt, gjorde egna baguetter med Johanna och sen for vi ut med Robert och GEO. Vi plockade upp Ylva och sedan Martin vid 10 lämnade vi Ylva till kullen och vid halv 11 Martin och sen fick jag fara hem och öppna mitt paket med mina två par skor och mitt underställ! Min mamma har bortskämt sin Jennifer idag lite extra. Fick även 2 nya jackor. Hehe

I dag slutar jag tolv kort jävla dag och de älskar jag! Så ja ska hem och se vampire och Pll. Sen blir de väl att göra någon mat igen med Johanna som vi gjort i 1,5 veckas tid nu.


Jävla helg

Helgen har varit både bra och dålig, sovit skit hela helgen och även natten till i dag, trött nu orkar inte ens göra 32:an i fordons T. Men nu ska jag göra ett de även fast jag inte orkar.


Freda hela veckan

Ligger i badet och myser bara för att det så jävla skönt. Min snälla mamma ska fixa mat åt mig Sen blir de mys kväll hela kvällen lång.


Smedbergs häng

Tar de lugnt på smeddan, Emma är inte här och då har jag jävligt tråkigt och kolla på nån bil. Snart helg och då blir de att ta de lugnt säger bara fy vad skönt!


De går bra nu

Min vecka har varit sjukt bra, bättre blir den får jag hoppas!


söndag, helgen gick fort

mamma har precis förhört mig på skoter frågorna och jag kan alla 3 häfterna någon fråga som jag får hjärn släpp på men de ska jag läsa lite till senare ikväll, får inte läsa för mycket på en gång för då tar jag inte in allt.
 
Helgen har varit kanon, både fredagen och lördagen lördagen hängde vi både med syster och alla hennes vänner och träffade även ylva och monique på kvällen och fick prata ut med Ylva skönt att de mesta är löst kan äntligen kan jag andas ordentligt igen! 
 
Mycket skratt jag kanske lite för mycket, körde hem sussi där vid 1 och sen tog vi en kvälls pizza från manuella och katti var också med. Vid 3 började vi runda av och stack hem och sov fan så trött jag var. Men nu ska jag fixa til mig lite sen ut med johanna på misson. 
 
 
 

Lördag!!

Min fredag var bra för jävla bra! Hoppas min lördag blir lika jävla bra.


Dag 15. Ett underbart minne

äntligen är listan klar, glömde liksom sista dagen, men var tvungen att fundera nått bra men hade för många så jag väljer bara ett underbart minne. 
 
 
helt klart när jag fick ta hand om världens finaste Mr crocket och så jävla mycket jag saknar han, fina gul ♥
 
 
 
 
 
 
tack världens finaste och saknade Jonni för att jag har fått ta hand om världens finaste sjärna, saknar han så ortoligt mycket, glad att jag fick följa med på alla tävlingar och ta hand om han varje minut och varje gång är minnesvärd! så otriligt nöjd över att jag fick spendera tid och ta hand om han. ♥
 
 
 
 
 
 
♥♥
 

2012

 
 
 
 
 
 

Allla <3-dag

Min dag blev kanon med två av mina fina vänner, humöret är på topp just nu och de känns jävligt bra! is inte slösa min energi på dom som inte vill slösa sin energi på mig. 
 
Dagen har bjudit på mycket bra, mys i min saknade HGL och de kändes jävligt bra att få mysa med han och bara prata för han lyssnar alltid! Nu ska jag gå och tvätta bort sminket och sedan hoppa o säng för i morgon är de fredag och helg! 
 
 

Som vanligt älskar torsdagar!

Min torsdag blir alltid så perfekt, börjat 8 och slutat vid 12 och de är så äckligt sköna lektioner. Så nu blir de nätt avsnitt av pll.

Senare väntas en runda på stan med min fina Ronjiis!


Så sjukt less på idioter

Idioter som dig borde inte finnas du borde skämmas!

Så jävla less på allt som har med vänskap att göra. Fuck tjejer, tjejer fattar ingenting! Killar har inga känslor och stämmer de? Men vissa tjejer har jävligt mycke alldeles för mycket så dom tjejer kan gen lite åt dom killar och tjejer som inte har. Jag borde faktiskt ge dig lite utav mina känslor ja har för mycket!

Men som sagt de var mitt inlägg, har precis kommit in typ har haft skoteruppkörning och fy så jobbigt de är att ha de med hosta och de! Nu ska jag fundera över om jag ska söka lackering i första och transport i andra! Känner inte alls för att stanna kvar här ! Fuck tjejer och fuck Gällivare.


Trött chey

Hopp i säng efter en rätt upp och ner dag, i mon taggar jag att de inte är skola för min del men istället blir de skoter uppkörning hojj bara jag inte tippar så är jag nöjd!

Spenderat kvällen med Katti och Elin och en lite promenad hem i de sköna vädret skadad inte. Även stått utanför Elins fönster och snackat med henne i telefon hehe


Hatar rubrik

Skola från 8 till 12 jävligt skönt, for och tog en fika med min bästa Emma och vi pratade om en hel del hoppas hon förstod mig som ingen annan nästan gör...

Nu ska jag strax äta sen ta en promenad till min bästa fammo.


...


Äckliga dagar går låt gå förbi

Lägger mig och kollar klart oth med en kopp te efter en värdelös skoldag. Allt kan ta sig! I morgon får jag i alla fall spendera dagen med en fin.


Fuck you


Dumma Jennifer

Äntligen söndag och i mon är de skola och de suger men nu ska jag vända mig och sova forever!


Äntligen efter 3 dagars vila inne

Har varit i skolan i dag känner mig duktig även fast jag inte helt är frisk men men. Jag kämpade mig igenom fordons!

Myst kvällen med Elin och Katti och en pizza på de, lite oth mys och nu fortsätter jag med de.


Fredag i dag och vi är också glada!


FaceTime 2

FaceTime igen med ännu en fin vän, som jag saknat att prata med på jätte länge!

Dagen har bjudit på födelsedags fika hos familjen åstrom Robin fyllde 19 så for dit när jag ändå inte får fara ut eftersom jag inte är helt frisk ännu!

Men nu ska jag strax sova efter jag pratat klart så jag kommer upp till skolan i mon.


FaceTime

Mått mycket bättre idag och de är jag glad över, men eftersom jag inte helt är frisk ännu så vilar jag även i mon och de suger för har typ haft damp hela dagen av att bara sitta inne och så fort jag ska göra nått som är jobbigt börjar jag hosta som ett cp. Men på fredag ska jag till skolan vare sig jag är frisk eller inte för har ändå bara fordons och de ska jag fan klara av, sen så får jag inte ligga efter för mycket när de gäller fordons!

Men har umgåts med min söta och bästaste och älskade farmor idag här på kvälls kvisten annars ligger jag bara i soffan och de är jag så jävla less över. Men far oftast när jag sjuk till min farmor känns som att jag blir mycket friskare direkt då.


<3


Aldrig mått sämre

Ont i Helga kroppen kan inte stå upp, grinar för kan knappt andas inte ens sova ..

Så vilar från skolan och de mår jag skit över!


Dag 14.Så fixar jag mig inför skolan

I bland eller de flesta dagarna vaknar jag 06.45 för att hinna klä på nig, borsta tänderna och borsta håret. Sätta parfym och deo sen slänger jag på mig ett ansiktet med mascara och ögonbryn och puder. Sen kvart över 7 börjar jag gå mot bussen eller kring 20 över för bussen går 07.26 dom dagar jag börjar åtta utom onsdag då går bussen 08.40 och då vaknar jag kring 8 skönt att sova en timme längre i alla fall. Före jul har vi haft sovmorgon måndag tisdag onsdag skönt men skönare att börja åtta och sluta 2 istället för 4.


Hihi


Dag 13. Ett youtube video du gillar

Är typ aldrig inne på youtube och kollar, så jag har ingen favorit video.


Glad chey

✈☀


Dag 12.Bild på dig med konstig frisyr

 
min bal frisyr var ovanlig och konstig, mwn jag gillade den. 

Grattis på din 17-års dag, iloveyou

 
sen att vi båda legat i våra mammors magar och idag fyller du 17 år,är en lång tid och du kommer alltid vara min bästa vän vad som än händer, vi har känt varandra alldeles för länge. Vi bråkar och har oss och de är sånt vänner göra! Alla vänner. Min bästste emma, grattis en 3 gång! ♥
 

bra gårdag

 
bra kväll med mina fina vänner, och lördagen startade också bra! en vända på stan och en massa mys hos mina fina katarina som inte var med på händelserika fredagen. 
 
Men helgen har varit grymt bra, tycker vi gör om de någon helg! + ännu fler fina vänner som hänger på ♥
 
 
 
 

Dag 11. 5 saker jag vill göra innan jag dör

-  Flytta utomlands 
 
- Skaffa egen familj, barn rätt kille & gifta mig 
 
-  Sticka utomlands med mina fina och bästaste vänner 
 
-  Ha ett bra betalt jobb 
 
-  Resa jorden runt 
 
 
 

Dag 10. Länk till denna lista

Vet inte vart jag hittade kan ha varit på Ylvas blogg. Www.ylvaaberg.blogg.se tror de var där

De där med att bloggen får bli stående ett tag tror jag inte den blir, mår mycket bättre nu, hoppas de håller sig! De är bara för att jag har så otroligt fina vänner som ställer upp mig.


RSS 2.0