Långfreda

Dagen har bjudit på massa skoterkörning i alavaara med Carola, Harry, pappa och hundarna och Ante. Vi har grillat en massa.

Nyss målat naglarna och nu ska jag gå över till faster och umgås med farmor som vela ha sällskap sen hem och färga mitt hår som jag tänkt göra i 1 vecka nu.

I morgon står de nilli på schemat tillsammans med pappa, så då blir de skoter med Jossan och dom ännu en skoter dag att se fram i mot och specillt med mina bästa skoter vän Josefin!


Lovet börjar närma sig

Idag är de onsdag och onsda är längsta dag i skolan och jobbigaste men dan har gått sjukt jävla fort, gjort bort båda mina redovisningar och fick veta betygen så är nöjd! Efter skolan hämtade mamma mig så for vi och handlade och jag köpte hårfärg, sen har jag övningskört också, de gick jävligt bra!

Nu ska jag vänta på att Johanna kommer så ska väl vi fara ut gissar ja väl!


tjäna tjäna

har precis käkat lunch, slutat som vanligt halv 12 i dag och fy så mycket ja gjort i dag i skolan för jävla mycket nu vill jag ha lov!! men 2 dagar kvar sen sticker ja till byn och spenderar nån dag där. 
 
ska läsa på mina redovisningar lite och sen ta hunden i kopplet och gå till farmor där de blir midda korv i ung, om jag hinner före ska jag fara och köpa hårfärg som jag tänkt göra jävligt länge men de blir aldrig av. Men idag måste de bli av, måste färga mammas hår också och jag är ju jävligt duktig på färga hår.. hehe 
 
Nu ska jag bara ta de lugnt innan jag börjar med engelskan och svenskan,hoff! 
 

 
världens finaste som jag var och pussade på gud så jag saknat han! men nu måste jag göra besök lite oftare för de blir annars så jävla långt i mellan alla besök. Låter som att han bor långt bort men de är ja som inte är sugen för har tappat allt intresse men saknar han gör ja ju! ♥
 
 
 
 

Måndag

Helgerna går alltid så fort och har inte fått mycket gjort i helg, i mon har jag min redovisning som jag inte kommer göra hans får vänta till på onsdag vill läsa på lite till. Redan måndag bort gjort och i mon kort dag sen går jag till 3 på onsdag och sen torsdag 12 sen tar jag fan lov! Fy så jävla skönt!

I dag har jag bara målat om mina naglar och lagat mat och hjälp mamma tömma diskmaskin snäll som jag är! Mamma borde vara glad att ha mig som dotter även hur mitt humör är, snart fyller syster och massa andra år och även jag!!! Hehe, nu ska jag sluta ordbajsa och plocka undan grejerna jag dragit fram.


Så jävla besviken...

Så jävla besviken på allt som har med dig och göra.

I går var en lugn kväll blev inte alls som planerat men skit samma, hade i alla fall rätt så roligt med Katti och Jossan dom gjorde min dag!

Nu ska jag strax gå hem och duscha och fixa till mig sen ska jag färga bort mitt äckliga mensiga hår!!


Känner mig helt jävla blåst

Helg! Har bara varit på studiebesök på Volvo, käkar min favorit mat och ser barnen i bullerbyn känner mig som 5 igen. Men nu ska jag äta klart sen stan en sväng och sen förbi världens bästa farmor.


Jävligt bra

Nyss tagit ett varmt bad, de hjälpte mig att slappna sv riktigt jävla ordentligt! Efter allt som hänt i dag. Sen duschade jag och stoppade färgbomben i håret eftersom färgen redan typ redan är borta. I mon är de torsdag har bara 2 lektioner eftersom matten är inställd jävligt skönt. Sen är de fredag och då ska vi vara på Volvo med fordons sen är
de helg!

Dagen har varit så jävla upp och ner, men Ylva kom och umgicks med mig på kvällen så fick jag lite annat att tänka på tack du är guldvärd! Älskar dig!!

Nu ska jag göra ett försök att sova får se om jag kan somna, godnatt!FARFAR

Idag var världens bästa farfar fått somna in efter mycket kämpande, han var så sjukt stark han kämpade, hälsa alla där bort och pussa love från mig. Allt kommer bli så tomt utan dig men nu vet vi att du har de bra istället för att lida. Älskar dig världens bästa Svante!

Kommer sakna dig och du lämnade så många kvar här. Men vi alla ska vandra den vägen.

Att man kan var så maktlös känner mig så jävla tom inombords jag höll din hand in i ditt sista andetag och kände hur du började bli kall och försvann. Världens finaste farfar.Du måste ge med dig också

Ligger och myser i sängen och lyssnar lite musik, väntar på att Johanna ska komma så ska vi måla naglarna. Sen ska jag bjuda Jossan på mat för att hon fått körkort!

Haft 2 lektioner i dag slutade kvarti 11 jävligt skönt! Men nu ska jag bädda sängen och dammsuga mitt rum innan jag far ut.


Många igen ...

Redan månda helgen går alltid så jävla fort, Sitter och väntar på att lektion ska börja så man snart får sluta har svenska och matte. I mon har jag en redovisning som jag inte ens är klar med borde kanske göra klart den. Men måsta bara orka skriva klart den för vet inte vad jag ska skriva.

Nu strax börjar svenskan.
snart helg!!

helgen är snart här skönt som fan ska de bli, och att de är marknad ännu bättre! Den här veckan har gått sjukt fort, var sjuk i måndags orkade bara inte och tisdas var vi lediga, sen var de bara onsda som var jobbig och redan fredag i mon helvete de går undan. 
 
Har hunnit hänga med elin i dag, vi tog 20 min på gunilla och de var sjukt skönt älskar att sola! Sen blev de lite mat på de och sen snack med ylva och nadja. Ska måla om mina naglar nu och sen ska jag väl fara ut med Elin igen och även emma. Men veckan har varit sjukt bra ändå även fast de inte hänt så jävla mycket, men nu ska jag börja göra nått istället för att sitta här och bara skriva skit. 
 
 
 

Torsdags myser


Bara onsdag

Fel att bara kan bli fredag vill ha helg och sova och gå på marknaden med alla mina fina vänner och om de är fint väder skoter körning. Hoj bli fredag redan i mon tack!


Älska vårsolen

Sitter här uppe i B och myser i vår solen så jävla skönt! Väntar på att vi ska börja engelskan men är inte säker att vi har nå engelska eftersom nån ska redovisa i grupp så då har vi bara svenska som börja om typ 1,5 timme eller nått.

Nu ska jag sluta ordbajsa och fortsätta mysa här i solen.


<3

They say best friends are hard to fine, but that's because the best already mine.


Alla mina fina vänner ni betyder så jävla mycket för mig, alla är ju inte med för att jag inte har bild på alla men dom vet vilka dom är dom som inte är med på något foto. Vela bara säga ni är guldvärda och jag älskar er precis för dom ni är! Glöm aldrig de ❤


Grym jävla helg

Min helg har varit grymt bra, orkar inte skriva allt här för de är för mycket som hänt, men har nig varit en av dom bästa helgerna och lovet har spenderas i byn med mina fina bybor dock bara en kväll synd men så är de när dom ska resa hela tiden.

Redan månda och nu är den över tolv så då är de tisdag och i dag fyller Hanna år 18 år fy vad mina flickor börjar bli stora. I morgon är min klass ledig bara för att vi är så jävla bra så de blir plugg på morgonen sen blir de fika hos Hanna och sen kvälls pyssel och mys med mina saknade vänner Maja ich Monique. Till helgen är de marknad här så de blir nog också en bra helg. Sen helgen efter de är också in planerad ich då står de Kiruna med Elin om de nu blir av men de får jag hoppas.

Nu ska jag sova för i mon står de plugg tidigt på morgonen, de enda dåliga när man ska vara ledig är att man alltid får nått att göra hem.

 

 

 


Yes


RSS 2.0