30 oktober - Love26 oktober - äckliga thaifon

Är jävligt less nu!! Min telefon har fått damp och ni kan fara åt helvete. Go fuck a mouse. Man öppnar inte käften. 
25 oktober - Lön, Luleå & Shopping

Sitter och kollar tv och känner hur jag kokar är helt varm i ansiktet tror nån sjuka är på väg. 

Dagen som gått. Har varit ledig så jag, nadja, joel & emil satt oss i bilen vid 11 och rullade mot Luleå, joel skulle köpa vinter däck och vi tjejer vela gå på stan en rund. Hittade lite grann i alla fall eller hittade massa saker men man vela ju inte slösa en massa pengar. De jag fick med mig hem var: 

- 2 par trosor 
- En kofta 
- En typ stickade tröja
- Två par uggs 
- Skyddsplast till telefonen 

Är super nöjd med de lilla jag fick med. Efter en shoppingrunda satt max käk fint!! 


De var bara de jag tänkte meddela men nu ska jag fortsätta ta de lugnt. 
Adios

22 oktober - hej vintern

En guldstjärna till mig i dag med. Har renbäddat sängen helt själv, plockat bort alla mina kläder, gjort ett försök till frissan för att fixat frillan, pluggat fordons!! Hehe så duktig. 

Nu ligger jag i sängen och hade tänkt sova här strax, börjar 9 i mon fordons hela dagen lång. Godnatt! 

En liten förändring4 dagar kvar till ledighet!

La mig precis i sängen, har kommit från skolan för 1 timme sen har gjort lite ärenden med mamma före jag for hem och bara flög i sängen älskade säng!

4 dagar kvar till lov och lite ledighet, men för mig blir de inge ledighet inte för istället blir de att jobba och känna pengar, kändes som en bättre idé än att ligga hemma och sova eller fara ut.
 


Planerna i dag är att jag ska umgås med katti och säkert elin. Sen måste jag senare ikväll till pappa och göra bort en fordons grej den skulle varit inne i torsdags men jag hade "glömt" boken hemma, hihi! 21 oktober - redlips, pinklips

Ligger i sängen och bara lyssnar musik och smsar med några söta. Dagen har bjudit på mys med monique, yllen och sen pizza käk med mamma och jonte, har hunnit övningsköra en sväng också prommat med vovven och katti, även städat mitt rum! Guldstjärna till mig i dag!! 

Ska strax sova börjar halv 1 i mon och kan vakna en timme före för behöver inte passa nån buss skönt. Har precis fikat riskakor och nu ska jag fortsätta med de jag gör sen sova. 


Kan berätta lite om helgen snabbt. Myst med yllen och käkat gott med frida, Hängt med wille en sväng har vi också. Träffat jokkmokkare och världens finaste martin. Men nu ska jag sova godnatt! 


19 oktober - always

Kommit hem för ett tag sen har hängt med ylva och johanna en sväng. Ska se klart eva och adam sen sova. Godnatt! 


FREDAG I MON

Har inte orkat blogga något i veckan typ har känns så jobbigt. Tänkte i alla fall bjuda på lite bilder från veckan. Ångest om jag ska fara och spendera helgen i bästa byn i helg, träffa släkten och min saknade vän. 11 oktober - FREDAG

I dag är de fredag igen, veckorna bara flyger i väg skönt om inte annat. Är hemma hos joel och har precis klippt han tillsammans med nadja. Vi ska laga fläskfilé med nå potatis till middag. 

Tidigare i dag har jag käkat på thai tillsammans med ylviis och majjsan. Har även haft en lektion bara i dag sen tog jag helg! Nu ska vi börja med maten så tjiing. 


Godnatt på erEn fråga tusen svarOktober kan flyga i väg

Tror vi är inne på värsta månaden just nu allt händer just nu man vet inte vad man ska säga längre mer än att oktober månaden kan gärna få flyga långt åt fanders. Att få höra dåliga nyheter varje dag är de så de ska vara? Nå icke. 

Sitter i alla fall hos ylva och spelar lite musik och bara tare allmänt lugnt. Värsta dagen på veckan är bort gjort och i mon har jag en lektion och börjar halv 11, hihi! Tack och hej tänkte bara meddela lite nytt om oktober månaden. 
10 oktober - leder, värk & feber

Just så känner jag mig just nu. 

Har duschat precis. Dagen som gick har inte varit till nån nytta har varit i skolan till 4 fast jag slutat 3 typ, firat isso som fyllt 16 år och gav henne en rolig present tillsammans med nadja, efteråt umgicks jag med nadja, joel och emil. Vi fixade med joels fälgar i garaget. När klockan slog nog sent tog jag en promenad bara för att få sträcka ut mig lätta på hjärtat till musik och få tänka för mig själv, mina tankar var lösa! Nu ska jag sova börjar 8 imon och slutar äckligt jävla sent. Godnatt


Go fuck a mouseTexas

Haft skola från 12.30 - 14.00, jossan hämtade mig så for vi bara på eriksson snabbt sen hem. Sitter här på golvet och leker lite med tex, vad jag saknar min fina Love när jag ser han lika envis som hon var. 
 <333

7 oktober - helgen som gick

Helgen har varit kanon, berättar lite kort. Fredag hängde jag med nadja och var på 40 års fest, vi umgicks med petra och ida typ hela kvällen, La mig i sängen kring 4. 

Lördag umgicks jag med ylva, ida och petra vi följde med och kollade när petra tatuerade sig och vi umgicks en sväng med några fyllon tills klockan slog halv 5 och mina ögon höll på slockna. 

Söndag hände inte så mycket for till pappa och gjorde bort min samhälls grej och sen vid 10 halv 11 kom petra och ida och plocka upp mig, jag hann kolla wallander och prata med mamma som var planerna. Kom just hem efter att vi också umgåtts med willeman och emull. Godnatt på er 
40 års kalas

I fredags var jag på 40 års fest och hade de allmänt trevligt med "släkten" vi käkade god tacos, skrattade umgicks och firade Malin som fyllde 40 år. Efter festen for jag och umgicks med nadja, petra och ida. Vi hann ragga x5:a och även GLK. Körde hem en massa fyllisar sent på kvällen kom i säng vid 4 och nu är klockan strax 5 och har ännu inte lagt mig. 

Godnatt!! 

6 oktober2 oktober - kaos månad

Ligger i sängen med ylvisen och myser till musik medans hon kollar kläder. Vi har varit och käkat på manuella en jävla god kycklingsallad och en loka päron perfekt slut på onsdagen! 

Ska strax till lassa och sen vete ej vad som händer. 


KärlekOne tree hill världens bästa serie och allt är så vackert och fint. Suger att de inte kommer nå fler serier än 9... 


TÄRENDÖ HOLMEN

Tänkte bjuda på lite bilder från tärendö bara för att de var en sån sjukt bra dag och helg även fast skolan hade börjat så var jag sjukt nöjd!! 

1 oktober - ingen förtjänar att må dåligt

Allt är kaos i gällivare just nu vad har hänt i helg jo för mycket bara för att de var rr så var de tvungen att hända en jävla massa saker voj voj. 

Ligger i sängen hos pappa och myser till världens mysigaste musik. Känner mig trött, less, ledsen, arg samtidigt men ändå glad för de finns nått som får mig att le och de är jag glad för. Tack! Nu ska jag snart börja plugga på min redovisning som jag måste redovisa på torsda ... RSS 2.0