Torsdag 26 februari

Slutet på februari är redan här, veckorna flyger förbi som vanligt och jag hinner inte med mycket. Spenderar tid med dom finaste, minus vissa som jag inte alls hinner träffa och de suger även orolig för min favvis som är i Umeå och jag håller tummar att hon snart får 
komma hem och vara frisk. 


Alla hjärtans dag helgen flög förbi, svart klädd ,80 talet ringde också.

Vi firade finaste sara som blev 25 år, jävla gammal hon börjar bli. 


Avslutade alla hjärtans dag i audin tillsammans med 3 fina. 


Veckan flög förbi och helgen som kom väntade 20 års firande för världens finaste ida, foto session och även en kort skoter tur inget alarm behövdes ställas hade två stycken som stod i mitt rum 10 på morgonen och väckte mig till liv. 

Fort var jag ombytt och i väg för att festa lite och alldeles för god mat och för trevligt sällskap. Hon börjar också bli för gammal nu. Avslutade kvällen tidigt efter min chaffis släppt av alla fyllon på krogen och avrundade kvällen själv hemma tidigt. 

Söndagen bjöd på god mat hemma och handbolls match som slutade i vinst. 

Sen flög hela veckan förbi i en fart och nu är det sportlov och mitt liv kunde inte börjat bättre packat klart och i morgon rullar passaten med stor last mot byn med favoriterna Jungfall. 

Hörs! Gästbloggar

Tisdag - fettisdag
Vilket innebär att man får äta hur mycket semlor som helst, hehe.
 
Jag & Jennifer har varit och klämt en fika på alla tiders efter skolan, sedan hem till mig och kolla tv vart vi ännu åt en semelwrap eller vad det heter? Gott har det varit och nu sitter jag hemma hos Jennifer medans hon äter och testar på det här med att gästblogga, är inte direkt kung på det här och inte jennifer heller det kommer inlägg lite då och då, haha.
 
Kan väll sätta ut nån bild här bara för att fylla ut& för att det är jag som fotat
 
 
och här är en bild från ihelg men den har inte jag fotat, vi var på 80 tals fest, Sara fyllde 25år.
 
 
 //ELINNNNNNNN

9 februari - söndag

Söndag och helgen har flygit förbi har haft så äckligt mycket att göra, stressat hit och dit sovit få timmar om nätterna upp tidigt och så var den helgen borta av allt stressande och en ny stressig vecka närmar sig med stora steg. 

Jo Jokkmokks marknad var ju också lockande i helg. Souvas och lika fort åter i Gällivare. 


Skoter söndag och en lätt tur var de inte. Vi ångrade oss i sista sekund stressade ut och de kom fastkörning en efter en och mycket snö även skare. Ja men ändå rätt lyckad och söndagen kunde inte börjat bättre med förkylning men trotsade och gav mig ut med männen och kvinnorna som lever ett hårt liv. 


Avslutade söndagen med lite teater tillsammans med studenterna. 
De här gjorde min onsdag

ÄNTLIGEN 
4 februari


Min lilla ögonsten, du är värd miljoner 


RSS 2.0