fuck you

Har ju varit på stan som jag då redan sagt, hittade en massa saker. Men de är ju så när man är med MAMMA, annars hittar jag typ inge o is inte ens slösa då så xD
Tänkte ta o berätta vad som ligger nu i min resväska som jag köpte i dag!

*Ginatrickot linne grönt , linne blått med någon text, en H munkjacka en marinblå! allt blev 467:- typ ..
* blondering två burkar från Cubus 133:-
* Ett par mjukisbyxor 179:- & En stickad tröja cubus 199 :-
*Tjol till syster gina 99 :-
Nu blir nog även syster glad ! :D

Saknar ändå GÄLLIVARE lite grann, har inte sett de på två veckor! :/




/Jennifer WettainenY



510

Drar till stan med Mamma, skriver sen ! ;) <3

/Jennifer WettainenY

waka waka

Har inte haft tid med bloggandet, så de är just därför jag inte bloggat men snart är de tillbaka igen. Men sitter på hotellet i piteå, o chillar med mamma peter är ute o rantar som en 3 åring vet inte ens vart han är.
I mon blir de stan med mamma, sen pdol kanske om man hittar någon att gå med, men får ju se vill ju faktist gå med Jossan, sara, Elin, Angelica , Jennifer , Cizzi & Katti. Men som vanligt JOSEFIN vill inte gå med mig, så ja får väl hitta på något annat då, men kan skriva ett inlägg innan stan i mon o efter! puss.

/Jennifer WettainenY

Jämtön

Har varit i Jämtön har inte kunnat bloggat, men nu sitter jag i pite hos mina kusiner kommer ett inlägg i mon ist puss ! :)


/Jennifer WettainenY

Taaaacckkkk mammmmmmmmmmmmiii

Nu har mamma kommit hem från Luleå / Piteå. Och hon var så snäll o köpte två grejer åt mig en kjol , o ett hårband som är som två flättor, men min syster ska ta internetet av mig nu så kommer inte kunna skriva något fören i mon så puss på er hörs ! ; )

Någon som har filmen america pie band camp ?




/Jennifer WettainenY


Frågestund ?

Nu hade jag tänkte jag ha FRÅGESTUND med er, ni frågar mig o jag skriver inte svaren på bloggen o vad de var ni frågade. Så sätt i gång nu ! ;)

FRÅGESTUND ??
Hejdå


/Jennifer WettainenY

fri som en fågel

Har just varit ute med hundarna o gått en liten runda, nu ska jag faktist ta o ringa Peter o be han komma med någon mat till mig för har inte ätit på hela dagen eller inte orkat kanske ja ska kalla de. Men kan slänga in ett inlägg senare! :)
Tycker ni ska ta o komma upp till Gällivare !




/Jennifer WettainenY

trist o grå

Fyfan vad jobbig dag, de har åskat o regnat hela natten o jennifer är så dum för att hon lämnade på sin datan övernatten o for till farmot. HAHA bra va?
Men jag hade ju i alla fall tur min data o tv är oskadd, men nu ska jag se film o sen ska jag försöka sova lite mer o sen sak jag göra någon mat o ge mat åt hundarna
Men du vilken gammal bild alltså !



Heejs






/Jennifer WettainenY


allt från himmel till jord

Drar till farmor o sover en natt, tila skulle följa men farmor sa att hon inte trivdes så i mon blir de att vara hundvakt igen !

Hejdå




/Jennifer WettainenY

vad är världen till för

Hur tråkigt kan man ha?
Jag har då verkligen tråkigt, dåligt väder inget att göra med än att ta han om två små hundar men då är jag ju inte ensam i alla fall. Men nu ska jag nog ta o sätta badvatten o ta en skönt dusch/bad i mitt underbara badkar sen kanske jag far för mig själv o solar, om peter kan ta o komma hem någon gång. Och vill ni veta en sak min msn funkar äntligen, den har inte funkat på 3,4 veckor så vad har jag haft datan till. Men jag vill som tacka Ronja för de var hon som fick den att funka ! :)

Hörs pöösss






/Jennifer WettainenY

du e här jag är där

Kan berätta lite om helgen har omgåts med Josefin hela helgen ska börja från fredag ! :)

Fredag: Sov hos fammo natten, stack hem på morgonen för att jag skulle packa skulle åka med jossan till byn, kommer hem fixar o packar sen säger mamma att vi kan inte fara vi måste fara på lördag överdagen. Okej fyfan vad sur o irri jag blev men dagen blev ändå lyckad ja o jossan var med Elin , emelie & Emma på kvällen o sen for vi hem o såg old dogs o årf b & j så dagen blev ändå väldigt bra.
Lördag: Vaknade kl 8 fixade oss o packade bilden full sen for vi till Tärendö lämnade tila o sen vidare till pajala med mamma moster berit o jossan, vi gick på marknade typ i fyra timma jag köpte present till jonni o ett halsband till mig o ett par örenhängen. Sen for vi vidare till tärendö mommo sa att vi fick sova över en natt mina kusiner var oxå där, vi var ute typ till ett med Andre o emil. Sen drog vi in o sov !
Söndag: Vi vaknade vid 11 o mamma var ju i pajala vi gick in o åt lunch köttfärssås vet ni hur gött de vart, sen drog vi o badade vi vaqr rädd för spigen hahahah (småfisk) De var ju ganska kallt oxå men ändå skönt vi var o cyklade till niva oxå bastade var hos moster ingrid oxå en sväng, vi skulle vara med Lund men han hörde aldrig av sig sur vi blev på han alltså. Mamma vela åka hem men inte ja o jossan så mamma sa vi far i mon på morgonen o de blev de oxå.
Måndag: Jag sa mamma vi far senast 10! Sov till kvart över 11, lyckat va ? Men då ringde mamma jag har varit vaken sen kl 6, har fixat moffa lite o packat. Packa ni o kom in o fika så sticker vi sen vi for från tärendö kl 1 hahahahaha, men de är så jävla chilla att vara i byn. Ska ta o äta nu köttfärsås igen ! hahahahahhaah jag älskar fan de, slänger in ett inlägg senare puss o hej!:)
En bild på mig med Josefin´s snygga löshår !

Josefin själv med sitt löshår ! :)






/Jennifer WettainenY



i en rosa hund

Kom just från solariet med katti, hon fejlade när hon solade hon visste inte hur man skulle stänga luckan hahahahhahahahaahahah, värsta fejld ! men nu ska vi käka sen ska vi till katti kan skriva ett bättre inlägg sen hejdå puss ! :)
Kommer lite bilder på min vovve Love ! 


ILOVE YOU LOVE ! <33333333









/Jennifer WettainenY



soffi med sin snygga röv

HAHAHHAAHAHAHA vi har som roligt ja o gummorna :)


/Jennifer WettainenY

hat o kärlek

Alltså jag fattar inte på mig själv, När jag går o lägger mig då vaknar jag varje dag klockan typ 1,2 och jag som skulle göra en massa grejer idag men du tror ju att de blev av nånä bara att gå på marknaden blev av.
I går umgicks jag en sävng med jossan o sen ägnade jag tiden åt att umgås med mamma o peter. Vi kollade vi hade i alla fall tur med vädret så fick man skratta lite sen åt jag b & j gud de var ju oxå som ett tag sen man nått sånt gott! Men nu ska jag ta o fixa till mitt hår lite o hitta på något kanske umgås med vännerna eller bara chilla eller fara o hälsa på fammo. Har bara köpt ett par örenhängen på marknade hitta ingeting. Men ses puss :)
Och glömde berätta jag har tagit första doppet i sommar!

/Jennifer WettainenY

himlen är blå

Har precis ätit kyckling med mamma o peter, de var as gott. Nu tänkte jag bara chilla ett tag sen ta o duscha o fixa sig kanske hittar någon att  plocka upp o vara med ser ju senare, Men måste oxå vänta på att Emma ska svara när jag ringer för hon måste hämta sin väska som hon har haft här nu i två veckor o katti är på bio med cecillia o sen får hon oxå komma o hämta sina grejer o elin oxå får hämta sin stor skin väska med fult i grejer i !
Tänkte faktist snacka med Julia Zedig för hon ska göra en header åt mig o hjälpa mig o få bort msn proogramet för min msn funkar inte för jag måste ha den nya hela tiden värsta irri jag blir på min jävla äckliga dator!
Men nu is ja inte skriva nånting mer ska ta o kanske se en film eller nånting blev så sugen på att se en film:)



/Jennifer WettainenY


RSS 2.0