31 MAJ

Ligger i sängen har precis kommit från Ronjiiis. Vi har grillat kyckling, kött en god sallad och majs! Johanna gjorde oss också sällskap, sjukt jävla gott ronjiis kan sin grej hehe. 
Bra avslut på maj månad!!
 
 
Har precis bytt om från shorts till leggins! De bästa. Nu ska jag beställa min lapplandsring som jag får för att jag går ut ettan, hehe! Fick även veta att ja fått sommarjobb på älvgården avdelning demens period 2, ska först kolla om jag kan få till peter istället dom första 3 veckorna eftersom jag annars måste jobba juli och då tänkte jag fara utomlands så FAN heller jag jobbar period 2, nej nej! 
 
Fick ett sms av sis och hon hade kommit fram till hotellet i New york, dom alla skulle ut och käka!! JAG VILL OCKSÅ FARA TILL NEW YORK.. Men hoppas hon har kul i alla fall :)
 
 
 
 
 
 

30 MAJ


alltså dom här jävla rubrikerna

Hatar verkligen rubriker kommer aldrig på vad man kan ha som rubrik och de gör mig sjukt less, antingen är de nån jävla dålig rubrik eller så är de datum dag eller något man är less, arg, ledsen över! Jaaadduuu.
 
 
Har precis kommit in har varit och gått en liten kvällsrunda med Tilisen har blivit hurtig och börja gå varje dag på kvällen när de är svalt och skönt en liten runda innan vi båda hoppar i sängs. Dagen har bjudit på lite moppe körning till minneslunden och en sväng och snacka med lite folk, sen vidare för att plugga hos Katti och fick klar även en till uppgift gode skönt!! så nu har jag bara 1 analys kvar sen är jag klar med svenskan förlivet. I mon har jag matte, fordons & idrott slutar vid 12 senast och då blir de ännu plugg med de sista och sen är de väl tänkt att jag ska hinna vara med Nadja som jag inte umgås med på veckor, månader nästa år. 
 
Nu blir de bädden.
 
 
 
 
 
 

TRUE


1 år springer i väg ..

Tänk att de var ett år sen jag hade bråttomt med mina slut betyg i 9:an och hitta klänning, skor  hur sminket skulle se ut vad för frisyr vilken linje man skulle gå och om man kommer in på de man vill! allt var så jävla stressigt och nu är de redan 1 år sen hoj tiden flyger ju i väg. Men har de lika bråttomt nu med matte,svenska och engelska eftersom de är sista gången i hela mitt liv jag gör nått matte prov eller svenska prov och inte heller nått engelska prov, har även aldrig mer idrott i mitt liv eftersom man bara har de i ettan! Känns förjävligt GRYMT!!!!!
 
 
Jag och min fin fina halv kusin Elin ♥
 
Nu laddar vi för ett välförtjänt sommarlov och hela sommaren i Piteå, nästa termin laddar vi om för andra året på gymnasiet!! 
 
 

ONSDAG 2 DAGAR SEN HELG!

Redan värsta dagen är över och skönt är de, haft mycket i dag att göra och mer nu mot kvällen blir de. Ska hinna ta 20 min på gunilla och hinna göra bort lite plugg som 2 uppsatser i svenska men gör jag bort en i dag så är jag nöjd! På smedbergs (fordons) har vi börja packa bort sakerna eftersom att fordons inte ska stanna på smeddan den ska flyttas upp till G-huset tillsammans med EL. På svenskan gjorde ja bort sista provet som jag hade kvar sen före jul och fick E på de och är nöjd med ett E, sen fick vi även veta nationella osv. I mon har inte jag sovmorgon som alla andra i min klass har jag har matte på morgonen för att ja glömt att göra ett prov så men men en timme är inte så farligt. 
 
 
Nu ska jag börja göra mig i ordning innan jag ska och sola måste fixa fram 60 kr istället för att börja tjorva och hämta ut 100 kr nej fan vill inte slösa nå mer. I går var jag förresten och växlade alla mina 1 kronor och några 5 och jag hade inte sparat länge och fick i hop de till 690, hehe!! 
 
Ska fortsätta söka efter lite nytt till garderoben som jag vill ha i sommar, hittat en jacka och ett par skor men inte just dom jag vill ha vill ju ha lite speciella som inte nån har här i gve får fortsätta söka.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

KYCKLING


Jag behöver inte dig

Duger jag bara när de inte finns nån annan, duger ja när "den" där är borta. Jag duger när inga andra finns, fuck you! Jag klarar mig bra utan dig.

Man vet vilka ens riktiga vänner är som hör av sig och vill umgås och prata ut, och ha nån som lyssnar, inte nån som aldrig hör av sig och inte heller vill ha en vän vid sidan om, jag hör bästa vän hit och bästa vän dit men de visar du aldrig aldrig aldrig aldrig aldrig aldrig!


NEVER GIVE UP!


SÖNDAGS MYS


Helg! Sol!

Ligger på balkongen och solar för fullt! Man börjar ju få sig lite färg. Ska färga mitt hår än en gång och sen ska ja byta och hitta på nått skoj.
Jag kan dehär


Äckliga jävla måndag

Månda redan bort gjorde och kan säga att de är ganska skönt att den är bort gjort och framöver blir de mestroligen att ta bort sista lektionen. Jippi!

Tisdag i mon och då ska vi ha kort skoldag bara fyra timmar men eftersom vi har nationella så måste vi gå från 9.00-13.30 äckliga jävla nationella.

Nu ska ja vila mig lite eftersom vädret suger och sen blir de en sväng på stan med mamma och sen plugga bort nån uppgift som jag har kvar.


Fruktsallad, sol osv


Älskade lördag

Vilken kanon lördag de har varit, soligt och värmt älskade sommaren är på väg.

Sitter och väntar på att sega Josefin ska komma och hämta mig så ska vi fara ut en sväng och kolla läget.

Redan söndag i mon och en hel skolvecka väntas med massa arbeten, prov och studie besöka.


GE MIG!!


Fint de satt med tidig helg igen

Ligger i sängen precis vilat, ska ta och föra mina kartonger som min garderob har varit i, inte helt klar ännu men snart blir den klar ska bara köpa mina hyllor. Mitt rum kommer bli som ja nu länge velat ha de, men de lär ta ett tag måste fixa ett väg fäste också sen börjar de ta sig.

Ska ha nån ny mattan, överkast och gardiner nu till sommaren vill inte ha rosa lila nå mer blir vit de mesta nu ljust och fint!

Redan helg och kan säga att de behövdes och de känns så jävla fint! I mon blir de att börja söka grejer till mitt rum och börja små fixa.


De gör ont, önskade ja kunde visa

De gör så ont att se att min bästa vän är till salu önskade ja hade all den tid och intresse för han! Min älskade vän, du gör så ja orkar de här min Asterix. Alla minnen våra foton allt vi hade har kvar kommer ja aldrig glömma. <3Regniga månda

Du var så välkommen!

de spenderas med en banan och lite desperata hemmafruar.Söndag

Bra sönda! Bara tagit de lugnt, duschat precis och snart kommer mamma och Peter hem från Pite. Har även städat undan de som jag stökat hehe.

Sitter och väntar på att jossan ska bli klar så får vi se vad som händer.


Ta allt som du vill ha!

De gör ont nu, men de blir bättre


Lördag, ensam hemma

Är ensam hemma hela helgen och kan säga att de är jävligt skönt!

Myser i min nya overall haha och ser nå på tv:en finns fan Inge bra att se.

I går spenderade ja dagen till att handla och i 2 olika bilar och kom hem halv 4 kan säga att ja varit sjukt jävla trött aldrig varit så jävla trött på länge, somna efter ja tvättat av sminket och sov till halv 2 typ!

Nu ska ja börja städa undan de ja stökat och sen bara ta de lugnt och vänta tills avatar börjar.


Allt känns så fel, inge är sig lik


Man får skylla sig själv


Ja vill om ja kan

Allt är så jävla bra nu, aldrig mått bättre. De personer som inte känner att dom behöver mig i sitt liv behöver inte ja heller i mitt liv då. Skolan flyter på bra och snart är de sommarlov!

Har svenska igen just nu och läser än en jävla gång samma bok.

I dag är en dag då jag är så jävla trött sovit på engelskan för att jag var så sjukt jävla trött. Men hann ändå göra bort lite, måste skärpa mig nu!


Så mycket att göra

Sitter på svenskan och läser nån jävla dålig skit bok som vi ska göra en recension på, hoj hela jävla tiden grejer i skolan att göra.

Lång helg snart, går bara den här veckan till onsdag!! Fy så jävla skönt just vad man behöver.

- Har 2 uppgifter i svenskan att göra
- 2 prov i matte!
- 29 frågor i engelskan
- 1 prov i svenska

De har blivit lite mycket ... Kanske dags att börja göra bort de om man vill ha sommarlov snart vill ju inte ha allt kvar sista veckan..


5 maj


Gårdagen var mycket bra

Gårdagen spenderades med Ronjiis i GJF en, vi raggare runt i drygt 7 timmar och bara skrattade o prata med massa folk. Vi avrundade kvällen vid halv 2 mycket lång men mysig kväll.

I dag har ja bara hunnit ta de lugnt och var ut en sväng och hämta moppen sen umgicks ja än en gång med Ronja tills hon for och promenerade.

Från ljust till mörkt men innan vi var hemma var de ljust, hehe.


Fixas och fixas


Försenade


bara för att

Namn: Frida Louise Jennifer Wettainen 
Längd: Ca 169 cm
Sko-storlek: 39-40
Född: 1996
Bor: Gällivare
Vad är du rädd för: Att förlovar dom viktigaste i mitt liv 
Har du körkort och egen bil: inte än 
Vem åkte du bil med sist: Hanna 
Vem åt du mat med sist: Familjen
Vad ville du, som liten bli när du blev stor: Polis 
Vad finns alltid i din handväska: Använder inte handväska 
Har du varit utomlands någon gång: jo 2 gånger 
 
 
 
Har du någonsin tagit eller provat droger: Nej!! 
Rökt: Joo 
Snusat: Jo de också 
Druckit: Jadå 
Har du piercing eller tatuering: i tungarn och läppen  och 3 tatueringar armleden, foten &  Naclem 
 
 
 
 
 
 
Storstad eller landet: Storstad.
Hamburgare eller pizza: Pizza
Kött eller fisk: Kött
Hund eller katt: Hund 
Aftonbladet eller expressen: Aftonbladet 
McDonalds eller MAX: Max,utantvenkan 
Sverige eller Utlandet: Utlandet, mycket varmare där.
Sport eller nyheter: Sport
Hockey eller fotboll: Hockey 
Sommar eller vinter: Sommaren helst, men vintern är bra med skåååter!! 
Vår eller höst:  Vår
Flyg eller tåg: Flyg 
Bil eller buss: BIL! 
 
 
 
Vad är du mest nöjd med hos dig själv: Att jag är mig själv 
Har du syskon: En stora syster och två plast systrar 
Bor du i hus eller lägenhet: Hus och lägenhet 
Har du pojkvän: Nej 
Har du någonsin sportat: Ja, forboll en gång i tiden och ridning. 
Du måste klä dig i en enda färg resten av livet, vilken? Svart lätt! 
Du får välja, vilken stad i vilket land vill du helst bo i för resten av livet? Califronia 
 
 
De var de lite tidsfördirv bara för att. Ska ta en promenad till pappa för att fixa lite grejs. 
 
 
 
 
 

Torsdag och jävligt trött

Är less och trött, men i dag har de varit fint väder och en bra dag synd att de nu blev piss väder. Sitter i bilen och väntar på mamma ska hem och lämna grejerna och sen ska ja vidare till världens bästa farmor som fyller år.

I mon har vi bara nationella. Sen tar ja helg!


fridaLouiseJenniferWettainen


Valborg 2013

Kvällen blev inte som vi hade tänkt oss men den blev ändå lyckad, umgicks med mina fina vänner. Kom hem 2 och var jävligt trött tur att vi var lediga i dag i alla fall, i mon väntas skola tur att de inte är så lång dag. Fredag har vi nationella i engelska...

Sen tar ja helg, och nästa torsdag är alla lediga både torsdag och fredag! Man klagar ju inte, och veckan där efter så är jag också ledig för då har ena gruppen svetts. De känns bra att vara ledig mycket och dessutom är de inte länge kvar tills sommarlovet är här!! Sommar och sol, resa, bada, shoppa osv de känns toppen + även lite jobb så man får lite pengar. Hehe

Nu ska ja slå på en film och bara ta de lugnt och sen ska jag fara och köpa mjölk.


RSS 2.0