31 Juli - Vikarie

Har precis kommit hem och väntar nu på att fara och sola de förtjänar jag efter jag varit på nå ställe och skrivit massa papper och hoppas jag får jobba nu och tjäna pengar.


Min ögonsten


Dag 8. Vad för mobiltelefon jag har


Bloggen är lidande

Min blogg står still för jävla mycket still, i mon ska jag ta tag i den här saken och skriva lite som hänt som senaste veckorna, kan säga att de har hänt för jävla mycket känner mig allmänt jävla less. Allt kan bara dö just nu!

Min beslutångest kväver mig och jag känner mig så jävla nere för vet inte vad jag ska göra eller ta vägen 2 olika vägar drar i mig. Ska jag göra allt från början och lämna de gamla bakom mig eller starta ett nytt kapitel ? De är frågan.

Några bra saker har också hunnit komma. "Vikariat" har jag sökt eller ska på nån intervju eller vad man ska säga till mitt sommarjobb och de kändes bra med lite extra pengar alltid. Hoppas man bara kan få några timmars jobb skulle väl inte sitta fel.


Dag 7 - 5 saker du gör varje dag.

- Sminkar mig oftast 
- Smsar, Ringer 
- Sover
- Äter
- Duschar 
 
 

1 helt år sen jag ber om att du har de bra!!

 
 
 
 

PITEÅÅÅÅ

Suger på att blogga, är i Piteå och har de grymt bra myser i stugan och umgås med fina vänner saknar alla där hemma. Hoppas ni har de lika bra som jag. I går blev de en tidig kväll har nämligen blivit förkyld de suger. På fredag sticker jag till Luleå på hamnfestivalen och har de grymt kul med flera saknade. 
 
 
 
Dagen har bjudit på lite shopping i stan och jag fick bara med mig lite nytt smink hittade lite underkläder men var inte i behov av att köpa shoppar lite i luleå på freda istället. 
 
Har även tacka ja till lackering nere i vännäs, efter somman säger jag hejdå gällivare och hej vännäs och stannar där 2 år och blir lackerare. Söker lägenhet för fulla muggar får först veta om jag får en i början av augusti men har hittat lite lägenheter på blocket som jag ska ringa på i mon. Känns hemskt att jag måste lämna min ort för att gå skola, men hoppas och måste försöka klara mig utan alla vänner och familjen lär bli svårt men de är bara kämpa på jag är hemma om 2 år och sen alla lov och vissa helger. Men att resa ofta kommer också bli jobbigt eftersom de inte bara är 10 mil de är ca 50 mil. Men alla mina underbara nära och kära, vänner och alla andra är så välkommen att komma ner så ofta som möjligt så kommer de bli perfekt!! 
 
Nu ska jag hjälpa mamma med maten och sen hoppa i duschen sen väntas en kväll med Sofia, Evelina, Komsi + massa fler. 
 
 
 
 

RSS 2.0