björkis här kommer vi

kom nyss hem typ, ska packa lite saker och sen drar ja till björkis. Kommer inte blogga under hela helgen jo om jag fattar på min tlf så då kanske jag bloggar, men nu måste ja skynda o packa tjiing


kanon kväll

nu är de redan kväll, en bra och efektiv vecka har gått. Redan fredag och jag är super glad att äntligen få en helg och helgen spenderas igen i björkberget med söta emma, freda o lörda kväll spenderas med ronjis i hakkas! bättre helg kan de inte bli.

Varit med jonni ca 3 timmar ikv, käkat sibban mat och hunnit köra med bettan och springa runt på kvantum med två påsar hem med moppe heehe

Nyss lagt mig i sängen och tänkte tillbringa natten i min sköna säng och helgen spenderas på en madrass i björkis. Börjar halv 12 i mon ska inte på orjenteringen eftersom jag är half sjuk hosta och inga skor så känns inte kul att bli sjukare! men nöjer mig med att gå o ha engelska o so i skolan i mon. Godnatt
¨
ziperallen åker även med till björkis i mon, och blir massa myspys framför tv med yatzy spelande hihi

alla som har wordfeud adda ; jenniferwettainen

kanske dags nu eller?

hej igen. Väntar på att jonni ska komma så vi kan göra nått kul istället för att sitta hemma och inte göra nått. Vi ska en sväng på stan och så ska jag fara förbi pappa o hämta körkortillståndet och sen ikv bokar jag am prov! mest troligen, nu är de bara plugga järnet!

men har inte tid att sitta här och inte gör nånting. tjiing


www.fokiwa.se

sjukt snyga skal designad av foki, tänkte jag slänger upp några olika skal o skriver priser kan ju länka hennes sida också !
Dom finns även till de flesta telefoner, iphone & xperia arc o en massa till



699:-





689:-


659:-


499:-
finns massa andra coola skal, även hennes egna designade kläder också ! kika


http://www.fokiwa.se/beauty-mobile/butterfly-twins

älskar skolan ♥

jag är den som verkligen älskar skolan, allt finns ju i skolan speciellt prov,läxor osv!

skolan har varit helt okej i dag, speciellt hk! pogge var sjuk så ja och ermin fick ta o visa vad vi gick för och kan säga att de blev super gott och super bra! denna måltid blev biff & ris med nån smarrig efterätt och en sallad och jag fixade salladen o efterätten ermin fixade kötte o lite av riset! men allt blev perfekt.

Nu sitter jag hemma och hade som sagt tänkt fara o handla med mamma men verkar som att de inte blir nått, har huvudvärk o mamma ska strax o jobba piss!
Imon börjar vi 9 med halv dags orjentering, hojj. Men är ju lite sjuk så får se om jag far på orjenteringen men tror att de blir för var ju inte med o tog alla nummer förra veckan o vill ju ha godkänt i alla fall i idrott!
 





29 september

kom precis hem från skolan, har inte slutat helt för skolan. Ska strax tillbaka efter jag käkat för att ha bild & hk, sen o handla med mamma. Inga planer för kvällen o dagen, skulle vara med den saknade julia men hon rider ju till nio och så ska hon till stalle 5 så.

Men jag tar timme för timme o ser vad som händer, kanske fixar lite reflektion till svenskan!
men nu ska jag ta o slänga i mig maten och sen springa över gräsmattan till skolan, och har bild o fixar mvg uppgift hehe


tränings bilder




alltid lika kul att fota!


min vinterkläder


svart eller marin



wow mössa, sprollar färg!

BURTON POACHER PANT CARDINAL
svara täckisar


svar till linnea

:)

l: det heter möss jennifer ;) ;)

s; haha vet men möss låter så sjukt så tog mus istället ;) :D


28 september - halens

hej! ingen skola i dag, hade först sovmorgon till halv 11 och när man kommer dit har vi ingen engelska och halv 1 har vi svenska sen slutar vi för dagen, men jag gick hem för dagen! 9:an är rätt nice! ännu i alla fall.

Idag har jag hunnit umgås med emma o hanna, städa lite i mitt rum och en massa andra även tvättat lite av mina kläder, skulle ha us möte vid 5 men rider ju 6 så de sket sig, hunnit kolla lite matte eftersom vi har matte prov i mon och jag kommer ju inte fatta ett piss. Snart kommer jonni min piga hit och vi ska se jag saknar dig och sen ska vi väl bara prata igenom mellan himmel o jord som vi inte gjort på veckor!

Mina halens bhar har kommit så i mon tänkte jag gå o hämta ut dom, kanske mitt tangentbord o mus kanske också hunnit komma hoppaas! men nu avrundar jag och börjar bädda sängen till jonni kommer och tänder lite ljus för de är mysigt när man har en film kväll, popcorn är de enda som saknas!




27 - september

hej! finns inge ännu att skriva, har hunnit med en massa saker i dag eller en massa och massa men varit i stallet och kollat hoppgrupperna och sen pluggat kemi, vissa har ju sovmorgon till halv 11 i mon och slutar 3 timmar senare! chill, nian är rätt så chill ännu hehe

I mon ska jag på svåra frågor för am-prove och om ja hinner ska ja och rida lektion men tror inte jag hinner, annars ska ja plugga matte för har matte prov på torsdag. Men de är inte nödvändigt att plugga bara jobba lite grann boken. I mon får vi även en ny kille till våran klass, de lär bli spänande!

Men nu ska jag sova bara spela lite wordfeud! alla som har de och spelar de adda mig ; jenniferwettainen


sommar!

ett tangentbord+mus rikare

beställde i dag mina efterlängtade tangentbord o mus o en hdmi kabel så om nån da kommer ja kunna sitta på datan ppå tv hehe, nice. Inge mer att berätta var i skolan i da och den var helt ok.


:)

söker trådlöst tangentbord + mus, ska koppla in de i tv så de blir nice och har hittat några olika och vill ha eran hjälp med att bestämma! tack.
börjar med tangentborden


Wireless Keyboard K360 Fingerprint Flowers
Wireless Keyboard K360 Fingerprint Flowers


Wireless Keyboard K360 Fingerprint Flowers
mussarna (stavning?)

Logitech Wireless Mouse M325 Fingerprint Flowers


Logitech Wireless Mouse M325 Fingerprint Flowers


Logitech Wireless Mouse M325 Fingerprint Flowers
svårt o välja, alla är ju lika snygga!


bloggen åker nog i papperskorgen föralltid!

hej! kanske sista inlägget föralltid, så less på den här bloggen! ingeting händer ändå.

Kom hem för ett tag sen, spenderat en bra helg med emma, i går var vi till hakkas o träffade ronjis och de var kul! resten av helgen är spenderad i björkberget, och även kanske nästa helg igen!

nu är jag bara allmänt less på allt, sista och sista o sista på allt ! allt bra vänder sig och går sin egna väg medans de dåliga går alltid samma väg tillbaka. Men jag går alltid samma väg, jag är samma person som jag alltid varit och den jag alltid kommer vara!

en gång för länge sen..


<3


...

hej!

det här suger verkligen, vad less ja är! i mon drar ja på äventyr med min vän emma till björkberget. Och vill inte blogga mer hejdå

<3




Dag 25 - Den person jag senaste fick sms av + bild

kajsa malmestam, min söta vän från byn och som jag saknar grymt mycket!


godnatt

har hunnit vara med felicia o hugo en sväng i dag, och nu tänkte ja sova! har till och med mötte upp elinl en sväng med tila och så gick vi hem.

i mon ska jag på stan en sväng med jullan och sen hem o städa mitt rum o pluga lite matte tänkte ja, så jag inte hamnar efter.

18 augusti - dressyr tävling hela helgen



hej! har inte haft ork o lust att blogga, det känns bara jobbigt med att blogga finns aldrig något att skriva heller. Idag har jag fått sova riktigt skönt var de kan ja ju säga! for till stallet fotade lite när dressyr ryttarna red,och sen så har jag kommit hem för en halb timme sen hunnit käka också, nu ska jag packa och sen vidare till mamma! spenderar någon vecka där nu.

Kan ju "kanske" blogga ikv, men de vet man ju aldrig om de blir!

btw; kommer lägga upp lite bilder från helgen också, inte världens finaste bilder men dom duger för mig!


gina

satt i hopp nått collage bara för att jag har lite och göra, grymt sugen på att beställa! men måste låta bli hehe






jullan har nog tappat bort sina bilder

jullan undrade om jag hade kvar några bilder som vi fotade hemma hos mig, och tror faktist jag har nån här på bloggen. Så jag måste lägga in dom så hon kan andvända dom allt för ofta hehe.


dom är dom enda jag har!

riktigt sugen på att bara klicka hem

hej! kom hem för en halv timme sen, hade hk sista lektionen och de var verkligen roligt. Alla fick göra omellet och jag plättar så jag gnäller inte  Förra gången bytte ermin grupp och lika fort tillbaka och nu bytte emma.. men jag nöjer mig jag är ju i alla fall med ermin & johan.

I dag hade jag tänkt göra lite bild grej, ingen jobbig grej precis bara fixa bilder och de är rätt så kul! men pappa har inte fyllt färgen i min skrivare så... sen tänkte jag vara med elin och emma, så nu ska jag ta oc hgöra något vettigt, kanske käka haha


Dag 24 - Någon som jag gillat under 2011

vill inte att alla ska behöva veta vem jag gillat!


15 september - musik för fullt

håller på att ladda ner musik till telefonen för fullt, så jag kan lyssnar på lektionerna. De är så skönt att bara lyssnar musik, mne blir jobbigt när alla vill låna mina blåa hörlurar. Har duschat och klar för sängen, så nu går jag faktist och sover ni vill väl inte vet något mer kan jag tänka mig så här på kvällen?

har hittade massa grejer jag vill ha i julklapp, och jag kan inte vänta.
jag vill ha en tv, objektiv, kläder,parfym, ringar och massa andra smycken, hårddisk osv det finns hur mycket jag vill ha men man kan ju inte få allt. tjiing


julmaten är ju inte de godaste de är ju paketen och att få umgås

blev tidigare än jag trodde

kom hem för ca 45 min sen, varit på stan med jonni och emma. Hittade ett par leggins och en halsduk och ett nagelack, så nu ska jag måla mina naglar fina hehe

ska kanske en sväng till elin i fall jag orkar, har ingen ork är trött och ont i skallen..
bloggar senare!


Dag 23 - Två saker jag inte skulle klara mig utan



13 september - finns ju fan ingen rubrik att ha

gårdagen tillbringade jag med ronja,elin,hanna en sväng och sen i stallet ända till 10 pågrund av kvälls fodrign. Sen bara hemma framför datan i 1,2 timmar sen sova.

I dag tillbringade jag dan i skolan ända till halv 4, sen till mamma och chilla lite och sen därifrån till elin. For hem vid halv 10 eller nått och nu har jag precis duschat och tänkte lika att blogga lite sen sova. Har ingen som helst aning om vad jag ska blogga om, om jag ska sluta eller fortsätta för just nu känner jag att de finns inge att skriva i den hära bloggen! den suger ju verkligen.

Imon ska jag på stan en sväng och köpa dom där legginsen som ja la undan i går och glömde hämta dom i da, hehe mitt minne är inte bra alltså. Sen ska jag hem o plugga lite se får vi se vad kvällen återstå med, men de ser jag ju!


Dag 22 - Fem bilder från ett minne 2010






<33


12 augusti - hur ska man hinna?

kom hem för 2 timmar sen, haft kvällsfodring pappa hämta mig vid 10 och då for vi till mampa o hämta jossan sen till mamma o packa lite grejer så jag klarar mig en vecka till hehe
Nu har jag gjort mig klar för kvällen och längtar tills jag bara får sova ut, men i helg blir de inte heller eftersom de är dressyr tävling och då måste jag ju såklart fota, hoff kändes jobbigt med värt!

Men nu ska jag sova bloggar imon eller nått, tack o hej!

ziperall mys

min ziperall kom för en vecka sen ca, och den är bara så skön! kan vara i



storbäbisen <3


VILL HA EN NY HEADER NU!!



ny duschad

nu är de strax dags för läggdags, vill bara sova i hundra år..

dagen har varit både bra och dålig, men nu ska jag inte blogga mer för nu ska jag sova! kommer mer om mitt bloggade och mitt liv i mon. Hur jag ska klara de hur ja ska göra de? puss





Dag 21 - En vän som alltid ställer upp


svårt att välja, men emma är en av dom !


9 augusti - morgon fil med flingor

hej! orkade inte blogga nått i går. Umgicks i alla fall hela kvällen med elin, ska snart fixa mig lite och sen promenera till fammo o sen därifrån till elin.

Men nu ska jag inte blogga mycket mer, ni får säkert ett inlägg ikv igen



chill o kollar idol

vaknade vid halv 12, gjorde frukost o slog på tv. Där idol var ! har hittat massa bra som sjunger tänkte jag ska ladda upp dom jag kommer i håg, ska ni få se vad gryma dom är











Finns ju hur många som helst som har sökt till idol och sjunger sjukt bra! men dom här kommer jag bara på just nu

Dag 20 - Min kärlek


dålig uppdatering

hej! dålig uppdatering jag vet, har inte varit på datan på 2 hela dagar bara suttit på fb på telefonen.

Var inte på dundret vandringen i dag eftersom jag har sån hosta, sov hos fammo för där får jag då sova ut i alla fall! drog på stan med henne en sväng sen tillbaka till henne och käka o sen ut med elin vi hängde och flängde sen drog vi till henne och där vi satt på datorn o hade lite kul hehe, sen spela vi kort och sen var kvällen slut.

Pappa hämtade mig vi kom in genom dörren sen kom carola och lika fort drog vi dit, pappa fick en matbak och så blev jag bjuden på midda  i mon ska jag sova ut och sen duscha och göra nån god mat, pappa jobbar och så ska han jobba extra länge hur ska jag klara mig? ää det fixar jag, sen på kvällen skulle jag även förbi stina där även matilda och elli hänger. Hoppas det blir av då ! sen ska jag väl bara tare lungt

Men nu ska jag även kolla runt lite på dator sen sova, hoppas alla i älvsbyn stycker ordentliget! vill inte höra nå latheter.. tjiiing

8 augusti - lite svart i pannan

har inte haft tid att blogga nånting i dag. Varit i skolan till 3 vi skulle sluta 15.20 men eftersom vi hade musik så var ove snäll och släppte oss tidigare.

Drog till mamma för sen skulle ja därifrån o köpa hårfärg, sov nån timme eller nå efter de for ja på coop o köpte färg och sen på stan med syster och vänta tills jullan skulle komma från stalle, hon tyckte jag var seg och de kanske jag är hehe, så hon skulle till jocke så ja drog till hanna och emma färgade mitt hår så nu har jag lite svart i pannan och så har ja ju skolfoto i mon kul hehe, men det löser ja i mon!

Kom hem för typ en timme sen och ska alldeles strax sova ska upp före 8 i mon, börjar 9 och ska hinna platta håret och ta lite på ögonbrynen, så jag vill ju inte vara allt för hemsk. Men slänger säkert in ett inlägg imon, tjiing



Har fundrat om jag ska ta bort en av mina pircingar, men vet inte vilken. Läppen eller tungan, tycker det är för mycket med två

Hittade en hemsk sak, så ni borde läsa det här!!!

http://alinafrolund.blogg.se/2011/march/varning.html

LÄS GÄRNA KOMENTARERNA!


svar till wilma

inte nöjd

w: Hej! har du några bilder på mej och pralin från gällivare? :)

s; hej wilma! alla finns på facebook, finns inga där så har jag inte :( hann väl inte med att fota dig, sorry :)


nöjda bilder från i helg




























ni får nöja er med dom bästa bilderna, jag tyckte jag fick!
kom hem för ett tag sen hängt med elli,stina & matilda mycket roligt. Nu ska jag duscha och sen sova eller nått





Dag 19 - Mina Smeknamn

Jw,jenko,jenkan & gumman

lite fula smek namn, men inte mitt fel att mina vänner är cp så ..


6 augusti - inte nöjd

har varit i skolan i dag, natten har inte alls varit jobbig slutade hosta efter jag tagit samarin!

 skolan var ok, var inte med på idrotten eftersom jag har sån hosta och blir bara jobbigare om jag anstränger mig. Efter skolan hämtade sussi mig, ska käka strax sen till farfar och fira jenna som fyller 11 år, efter det vidare till farmor. Blir inge stall för min del i dag, hade tänkt dra dit i mon om jag hinner och rida lektion. Ska även färga håret i morron svart först tror mitt rakade också får bli svart, de blir bäst så!

Men nu ska jag gå och käka hamburgare,tjiing

 
söt meja



heeeeeeeeeeeeeej

hej! har varit på us mötet i dag bara och sen har jag bara vilat upp mig, imon blir de då skola sen på onsda ska jag umgås med jullan för hon ska fixa mitt hår och ögonbryn för hon ville verkligen de. Och då ska hon få ta sin tid att fixa de!

torsda skolfota kul, men jobbit ! sist året på sjöpen så då ska man väl ändå vara med. Håller på att fundera över mina julklappar vad jag vill önska mig och så! bara jag får åka till globen så är jag nöjd, i alla fall! men dit ska jag ändå hehe.

Men nu ska jag ta och sova och ska till skolan i mon, kan ju inte vila en till dag.. godnatt


nu har jag börja trivas bättre i svart, men till nästa sommar ska jag då vara blond!

jobbigt att ladda upp alla sgt bilder

godmorgon, eller godeftermidda! hehe, håller på att ladda upp alla sgt bilder från helgen ca 300 hoff, men har laddat upp ca 100 strax och fler bilder kommer ! kommer ladda upp mina favvo bilder här hade jag tänkt, sen söker jag julklappar och så vidar till mig självvad jag ska önska mig i alla fall, och det ska ni snart få ett bildspel på. Har varit hemma från skolan i dag för hade sån hosta, ska till stallet strax och ha us-möte och sen hem o sova eller nått. Men nu ska jag fortsätta ladda upp bilderna, puss


en av mina favvo bilder från i helg

Dag 18 - Ett foto jag är nöjd med


4 augusti - det lönar sig alltid

hej! helgen har gått fort och allt har varit bra, lite segt har det gått men det har ändå varit skönt att bara njuta av se på tävlingar och ha allt härligt folk runt sig!

Tänkte kanske berätta lite resultat eller så, många piteryttare tog platser i new sgt cup ! duktiga ryttare

B-ponnyer;
1: Klara Marklund - ronja
2: Cornelia Johansson - fredda
3: zack lundberg - galax

C-ponnyer;
1: Madeleine Henriksson - peppzon king
2: Denice Johansson - exilia
3: Wilma Marklund - kellis beauty (stavning vet inte hur)

D-ponnyer;
1: Caroline Sundqvist - bella
2: Julia Marklund - curry
3: Ebba Mickelsson - gino

imon väntar skolan och något roligt säker, ska även lägga upp alla hundra bilder från i helg. Puss


drar tillbaka



kom just hem efter varit i stallet och slavat ihjäl mig, strax kommer asse och det ska bli en dröm att få träffa han efter nån månda, hojj aldrig att jag hade klarat mig utan han! jaja, nu ska jag packa ni får säkert ett inlägg senare eller nånting när jag är på plats osv eller nått sånt. puss


jag älskar dig min jullan



du har gjort den här sommaren till den bästa, men det har även många fler! jag har lärt mig så mycket att bara vara med dig, och du gör mig gladare för varje gång som jag är med dig. Du är alltid lika glad, du ställer upp till 1000 % , de enda jag kan säga om dig är att du är bäst och jag älskar dig!


Dag 17 - Mina syskon

Jag har en syster som heter Natalie, hon är 18 år och går andra året på fordonspogramet i gällivare ( välkomma) och hon betyder jätte super duper mycket för mig, även hur mycket vi skriker åt varandra så älskar vi varandra, ialla fall älskar jag henne, hon vet ja inte då vet ni de!


dålig uppdatering

hejhopp! dålig uppdatering, har sovit hos farmor en natt och kan säga kunde inte sova har hunnit med att varit på massage, skönt kan ja ju säga! har tillbringat typ hela veckan med jullan den bästa. Hon har hämtat mig varje dag och kört hem mig också, imon ska vi på vetéhaten och fika gött! det blir ju frukost hehe 

I mon ska jag övernatta i stallet tillsammans med några brudar, och jullan fik också sova. Vi ska vara nattvakter inför sgt och så, det blr väl nice ! men nu ska jag duscha vi hörs

RSS 2.0