du får mig att le

De här var ju som ett tag sen. Kan ju berätta lite i från i helg tänkte jag faktist göra!
Midsommarafton: Tillbringade hela midsommar helgen i tärendö med släkt o vänner, sjukt roligt hade vi i alla fall umgicks lite med Kajsa o ungdomarna. Vi hann till och med vara o grilla en sväng på holmen fast de var bara jag som grillade. Vi fick ju oxå strömavbrott på lördag från ca halv tre till nio på kvällen, o hade inge täckning på tlf så kunde ju inte ringa o prata med någon heller roligt de oxå, Men ja o moster for till kaj en sväng till min moster ulla o hälsade på men dom hade ju oxå störmavbrott !
I går: Umgicks ja med Katti & Elin vi gjorde en massa roligt var o badade med tila o anja. Var o grillade på hembyggs, sen kom vi på att vi ska tälta så vi fixade upp tältet o de, o var uppe typ till 6 sen så mådde jag dåligt så jag tog cykeln o cyklade hem. Katti o Elin dom var vakna emma o linnea var oxå där men dom for hem tre timmar efter mig alltså klockan 9.
I dag: I dag har jag varit på bio med Elin o katti vi kollade Eclipse de var då inte lika bra som ettan för inte ens new moon slår ettan, sen var vi med Ronja o jossan en sväng sen stack dom hem o nu sitter jag hem ska ta o kolla eclipse tror ja igen hahaha, för vill se den igen ! :) Men god natt slänger in ett inlägg kanske senare.
Edward , bella , jacob :)
/Jennifer WettainenY

dookkee

Nu har jag äntligen kommit hem igen fan vad skönt de är att vara hemma, håller på att kolla säsong 4 av oth snart e jag på andra cd. Ska bli skönt när man få börja på säsong 6 & 7 har inte sett nånting av dom.
Asse är ju säkert inte framme ännu i pite, hoppas resan går bra o han e lungn o lycklig saknar ju han så klart men jag klarar nog mig utan han till i början av september. Pratade med Vanja i stallet hon sa att om jag är i piteå är de bara att jag kommer förbi så får jag rida han, o om jag åker ner till piteå då far jag o rider han. Men jag kan bara göra de om jag åker ner med pappa o dom för peter tål ju inte hästar jobbigt nog men jag klarar nog av de att inte fara dit när jag är med peter o mamma.
Tänkte berätta lite mer om Ajax lägger upp en länk vad hennes blogg heter så kan ni ju ta en titt på Ajax silver dom som minns han då. Emelie så ta en titt nu så får hon gve bor som läsare oxå ! :) puss

/Jennifer WettainenY

one tree hill

sitter här uppe o kollar lite på fb, o så skrev ju karro från stocholm till mig att hon har hitta de som kanske är medryttare eller skötare till Ajax silver, o jag kollade de var en massa bilder på hennes blogg på hon o Ajax. Saknad är då den ponnyn, men nu ska jag börja packa sen dra jag hemmååt, o gissa vad Asse har ju redan börja åka till betet ! :( hojja, vad jag kommeer sakna prinnsen min <33333333


<3333333333333333

/Jennifer WettainenY


jag saknar dig

Ska bara kolla en kavaj med Johanna o sen ska jag se film o sen sova godnatt säger jag redan nu. Kan förklara mer vad jag har gjort i mon för har inge ork just nu e så jävulst trött. Sitter i alla fall i nillivara nu puss =)
/Jennifer WettainenY


packning

Nu ska jag nog gå ut här i från, ska ta o ta en dusch o sen börja packa. Ska ladda nintendot oxå för jag vill spela för de e så roligt ! :) men nu väntar duschen puss .


/Jennifer WettainenY

risk för vågor

Sitter här med Josefin i hennes stuga. Har varit hos mamma o packat har varit hos fammo o faster oxå en sväng sen har jag bara varit hemma o chillat har bytt tlf nu till min andra orkade inte med nattes samsung så nu har jag min igen sony ericsson.
I mon ska jag till jossans mommo i nillivara, men på morgonen ska vi nog o sola först jossan vela de. Sen ska vi väl packa sen drar vi. Vi ska ju springa där haha, de var ju som ett tag sen.
På torsdag ska jag följa med Anna & faster o före Karlsson till ullatti, han ska vara där på sommar bete ska försöka få med farmor oxå dit, för jag älskar min fammo så mkt ! <33333
Men ska ta o slå på oth o se klart en del sen se i taket lysser stjärnorna ! godnatt

'
/Jennifer WettainenY

MS meet

Nu väntar MS meet, har duschat för ca en halv timme sen. Ska börja fixa mig strax låter bara håret torka lite grann, lyssnar lite musik o fb medans har kollar one tree hill lite oxå. Vet inte hur jag ska ha håret e sugen på att ha flättor eller löst plattat får ju se. Men nu måste jag börja fixa mig lite gran :)

säsong 3

Payton & Brooke


/Jennifer WettainenY

godmorgon

Just nu är klockan 13.50 sitter här med Katti hon spelar nintendo medans ja e på datan, i dag är de ju ms meet vad roligt stavade lite fel sist XD
Ska väl börja ta en dusch snart o sen låta håret torka av sig själv sen börja fixa mig in för ikv, Katti ska låna min cykel o sen ska jag hämta den av henne. Någon som ska åka med i ms meet ? :)
Tänkte slänga in en låt, om jag hittar någon bra så ska kolla nu puss!


/Jennifer WettainenY


Lady gaga alejandro

Sitter här med Katti, vi ska dra till statoil hon ska köpa godis. Sen vet ja inte vad jag ska göra kanske ser oth klart säsong 3 vet inte ännu, men kan slänga in ett inlägg efter varit där med katti. puss
Mr crocket har fått bete nu ! :'( <333333/Jennifer WettainenY

Julia Zedig

Kom just från julia !
Hon visade mig hur man la in en låt på bloggen för de fattade inte jag, väntar på att mamma ska komma hem med mina grejer från dollar hon handlat, sen ska jag väl käka lite o ta en dusch o fara o köpa naturgodis o mysa mig under täcket o kolla säsong 3 one tree hill  =)
Var förbi pappa o hämtade filmerna, o så såg jag nånting nytt TRAKTORN har fått vita ränder på sig snyggt (Y)
Kan väl slänga in en bild sen på den :)
Är de någon som längtar tills i  mon ? De gör då jag, vi ska köra med bonnevillen ms mit :) roligt !
Men slänger in en låt puss! <3
/Jennifer WettainenY

LOVE

Jag älskar dig gumman ! <333333333333333333


Kan förklara när jag orkar !

/Jennifer WettainenY

<3Lite roligt hade jag o Emma med Hannas kamera ! ;)


. . . .

Känner mig så otroligt besviken på dig, trodde inte att du skulle göra så här mot mig!
Jag tänkte just på de om jag har de tålamodet kvar, men nej de tror jag fan att jag inte har!

/Jennifer WettainenY

Saknar er!

Sitter här hemma har just duschat, o skriver med Agnes fan vad ja saknar dom flickorna. Har varit o promenerat / sprungit i dag ja jossan & natte. Duktig va? :) Men nu ska jag ta en plats i sängen o sova godnatt !

Vi saknar er Agnes näslund & Felicia lundqvist <3


Saknar er flickor ! <33333
/Jennifer WettainenY

RSS 2.0