31 mars


Jag är så jävla räddLördag 29 mars 2014

Haft otroligt braiga 3 dagar i piteå, shoppat ätit gott och fixat och trixat med mamma. Natt mission, och en fredag som började kanon bästa vänner som hämtade hem mig dom körde 60 mil bara för att jag vela komma hem, guldvärda! 
Har precis duschat nu blir de att packa upp väskan och inviga en ny tröja kanske. Sen massa kvälls mys med majsan! Jag trivs i piteå, men de slår aldrig aldrig aldrig i hela mitt liv hur bra gällivare är! JAG ÄLSKAR GÄLLIVARE KOMMUN. De bästa, de tråkigast, men de är mitt hem. Alla är här! Kärlek till er idioter. 26 mars 2014

• för grejen är att om du behöver övertala dig själv om att de är okej så är de nog långt i från okej • 

25 mars

23 mars 2014

No offence, but die 


~ so true,

22 mars 2014

Jag tror ångesten äter upp inifrån. 


18 mars 2014

De farligaste sjukdomarna är de som får oss att tro att vi är friska. 
17 mars 2014

Jag försöker fånga dagen, men fan va fort den springer


16 mars - majsan födelsedag, ferre, marknads helg

Helgen har varit kanon. De har bjudits på en massa mys, fest i hakkas, firat finaste majsan och marknad. 

Fredagen hängde jag hemma mest och en sväng på marknade.


Lördag blev de upp och i väg på marknaden med ylva, majsan och nadja.   Käkade bästa souvas och köpte mig sockar och en ny kärlek " renringen". Hem och duscha sen fixa till mig och i väg till hakkas för lite festligheter med en massa fint folk. Kvällen avslutades i hakkas för mig o mina kompanjorer kl 1 redan, fast somna först 5. 


Söndagen bjöds på souvas igen med sannisen vi umgicks ett tag och mös på för fullt hemma hos mig tills yllen kom och vi började rulla mot kullen för att fira bästisen majsan hon bjussa ju också på en massa go fika, de är ju aldrig fel! Har precis pluggat lite körkort, nu väntas sängen. Ledigheten är slut och återigen en skolvecka väntas, fast bara 3 skoldagar går jag denna vecka sen helg igen. Aldrig fel med helg, fast jag älskar skolan!! 

13 mars - helgen är välkommen

Kul och få såna här bilder av mamma o peter, saknar piteå och sommarn. Känner för att de måste bli ett besök snart! Var längesen sist

Älskade hus, älskade utsikt, älskade piteå, älskade stad. Men snart är de sommar 2014 i piteå!! 


11 mars

People come and people go. The best will stay


Söndag 9 mars

Lovet har sugit, men ändå haft sina bra dagar. 


Jag har sovit hunnit vara lite sjuk, en skotertur, mission, umgåtts med en massa fina, lite jobb. Är nöjd ändå fast jag saknat skolan men i mon är är jag där igen, hihi ja vet jag är sjuk.

 Bokat en ny kör tid i veckan också, har teori lektion även i veckan tillsammans med elin. Äsch ska sluta ordbajsa och göra nå vettigt!

Roadtrip, mys lördag, lov

I fredags klev jag upp halv 6 och satt mig i LCA:en tillsammans med ronjiis och vi rullade mot kalix för att tona hennes bmw. Vi hann med en super runda på stan i kalix och en fika, vidare till happis for vi och sprang runt på de flesta affärer där, ikea shoppa jag loss på sen lite mission på finska sidan, vi avslutade med ett nuggets mål på max och gott var de. 
 
Hemresan blev inte så lyckad, när vi kört förbi kalix och var nästan i morjärv så fick vi punktering efter 3 timmar väntande så kom bärgarn och bärga oss tillbaka in till kalix för att få ett nytt däck, vid 10 rullade vi äntligen mot gve. Glad var vi för de! Resan var ändå bäst och vi hade grymt roligt och skrattat har vi, resan blev ändå jävligt lyckad vi försökte göra de bästa trots allt som hände! 


Lördag bjöds på lite fix och trix hos syster uppe i malmberget, sen hem och städa lite i rummet och avslutade kvällen med lite gott till oth. Nu är de läggdags i mon väntas besök hos farmor och en massa fix i rummet! RSS 2.0