29 juli - maxmat och shopping även i da

har precis kommit hem från stan, har shoppat en tröja,mascara & två leggins. Senare blir det pdol, men först dusche och basta& bubbla i bubbel poolen chill. Bloggar senare eller när jag kommer hem  

Vet någon hur det gått för alla i överkalix ? skulle vela ha lite fakta ..

tjiing




går inte att sluta shoppa

kom just tillbaka till hotellet, efter en runda på hotellet & maxmat! ska slänga på litem mascara och byta lite kläder tror ja, sen ska jag göra något fränt. slänger in någon gång när jag kommer hem vad jag shoppat dom 3/4 dagarna på stan, och i mon blir det säkert också med katti och elin om jag pallar med de  Undra när jullan är klar så vi kan gö nått, kanske är med elin & katti vi ser ju!

tjiiing

28 juli - det närmar sig hem resa, och prove

hejhopp det här vär nån dag sen! Men kommer inte blogga så mycket har fullt upp, umgås hela dagarna med elin,jullan och abbe,beppe & robin och vi gör massa skoj. Ska snacka med mamma i dag om jonni får komma och sova här i dag tll lörda, hoppas hon får!

I dag kommer katti och i mon kommer min syster, så katti får ju nu också vara med oss. Sen ska jag väl göra nått roligt med min syster om hon vill de då, men nu ska jag fika fikat som elin kom upp med på sängen   tjiiiing


jullan & eling

abb3 & beppe

nöjd flicka

blir nog inge mycket uppdatering denna vecka, men nu ska ja sova och är sjukt nöjd med vad jag handlat i dag  så tiinng

pite jaoo

har inte haft internet på 2 dagar, eftersom mitt inte funkar men nu har jag internet för fullt!  har varit med elin, robin,albin & beppe typ varje dag och i går var vi med jossan och sara också. I dag ska vi dra en sväng på stan, men umgås med jullan, sen får vi se vad dagen erbjuder. Saknar min jullan och alla mina vänner igve, och min piga i jämtön 

just nu sitter jag på hotell rummet, ska hoppa i duschen sen åka till stan, lägger säkert in vad jag hittade ! tiiing


bilden är från i går


23 juli - älskar dig mest, slutar helt annars

sov hos jullan i natt, for till lansis på morgonen och kom hem vid 5. Hoppade på moppen till stallet, pratat strunt med sara och nu sitter jag hemma ska hoppa i duschen och sen vidare till pappa för att hämta kläder och sen umgås med jullan,jonni & felicia kanske mitt deppande blir bättre!

just nu mår jag sjukt dåligt över allt detta, hur kan allt få hända och gå så här långt jag ångrar mig verkligen långt in i hjärtat. För det är dig jag älskar och ingen annan, du gör mig hel. Blir så toppen på benen bara att få se dig och känna på dig, älskar dig mest <33

men nu skyndar jag mig,
orkar inte blogga. Tror jag ska sluta blogga vad är det för mening? :-


<3333333333333


4 myter, jullan är grym

tjohopp! kom hem för ca en halv timme sen, var på nått roligt äventyr först med soffi,jonni & jullan. Sen drog soffi o jonni hem så jag och gullan hade roligt i kullen,gve & mampa alltid lika kul att köra när det är dött vid 12  i mon ska jag väl inte göra mycket, ska nog på stan o köpa en vit bh och leggins hihih. Rik som jag är ..(not) 

kvällen blir väl att tillbringa med jullan, kanske jonkan hänkar? vad säger du jonnkan.

vi blev även stoppade av snuten som dom tydligen kallar sig, men dom var ju inte snutar för jag vet vem båda var och dom var då definitift inte snutar, men dom fråga bara vad julia hette och om du fick se hennes körkortstillstånd och hur snabbt moppen går
 i mon får ni säkert nått inlägg eller två, godnatt!




jag älskar dig min prins, mest av allt.


ny

hejhopp! klätt på mig nyss, undra vart jullan håller hur? hör inge av henne. Men ska käka strax bloggar sen om jag har nått att berätta tjiiing


svar till katti

19 juli - jag genom åren

k: söt duär gummsi! <3*:

svar; som du då! :) <3

21 juli - duschen sen lindex

vaknade vid 12 i dag gick upp o fikade, och nu sitter jag här långt jag kommit! ska hoppa i duschen nu sen ska jag invänta julia som hämtar mig sen ska vi på lindex o sen fika med jonni som fyllt år, soffi ska ju inte med  sen vet jag inte riktigt vad jag ska gö  

bloggar senare eller nått, puss!

kullen

kom hem för en halv timme sen, har varit på moppe äventyr med julia. Först ragga vi lite på stan med våra ben, sne hoppa vi på moppen till kullen! meningen var att vi skulle fara till jonni men hon hade en massa folk, så vi for o träffa jompa o dom men dom dissade oss och åkte i väg i nån epa, så vi drog en sväng till ylva, där vi blev till 1 sen rulla vi till mampa och sen till stan skulle på manuella men de var stäng det var min kväll!

Imon ska jag sova ut, sen ska jag duscha och fixa mig sen gå o fika med jonni o dom, efter det vet ja inte. Kanske va med jonni eller julia, inte vetja inga kvälls planer  men nu ska ja kolla lite bloggar sen sova, godnatt!


ylva, julia & jw (jag)


piteå ♥

på sönda rullar jag mot pite, med pappa o familjen. Mamma o peter kommer mest troligen dit på månda, så då sover jag några dagar i stugan o några dagar på hotell nice! sen åker pappa o dom hem på sönda efter en vecka i pite, och mamma o dom blir väl till månda så jag blir väl också till månda om dom kommer till pite!

alltså vem kan inte älska pite det är ju bara helt värt att spendera en hel sommar i, och det finns alltid nått att göra! dom som hatar pite är ju blåst, då har dom ingen mening till live! 

pite blir alltid kul, ialla fall för mig !








piteå åren tillbaka ♥




20 juli - Grattis !

har inte bloggar nått kom just in har varit på ica o köpt en ramlösa ananas sjukt gott!

I morse vaknade jag upp tillsammans med min 16 åriga vän johanna, hon skulle o fika med sin syster och mamma o sara så hon for vi halv 12, jag drog på stan vid halv 1 med min mamma och hämtade ut mitt paket med mina gula shorts o mina spets leggins, sjukt nöjd o det passade! sen köpte jag även present till johanna som fyller även år i dag!  hoppas du får en toppen dag tillsammans med dina vänner, och så firar jag,soffi & felicia henne imon !

jaja men nu ska jag fixa till mig lite och sen om jag kan få någon frisyr av det här fula håret..


grattis pigan!



19 juli - jag genom åren

vaknat halv 1 någongång, ska fika strax och sen ska jag fixa mig o vänta in söta jonni  ska lägga in lite bilder på mig genom åren.













































































så ser jag ut nu, fast har bara färgat håret rödare!



















misslyckades

som ni vet så sa jag ju att min syster fixat mitt hår, först färgade hon de men i luggen så satt sig inte färgen ordentliget så har utväxt lite grann där, men det ska jag fixa bort ! Sen så skulle hon fixa fram min stjärna men misslyckades så nu är jag flint på sidan, men skit i det det växer ju ändå ut snart  

I mon hade jag tänkt springa på stan, hämta ut mitt packet eller så tar jag det på onsdag samtidigt jag ska köpa jonnis födelsedags present!

Så i mon vet jag då inte vad jag ska göra, har inga planer men dagen kommer ju så då ser jag ju. Ska i alla fall sova länge  Det här blir ju sista gången jag är rödhårig sen ska jag byta, antingen mörkbrun eller blont,svart ingen annaning !






jjippi

har just duschat, har färgat håret nu och så skulle jag få löshår av natte men de hade hon färgat hel svart  snart ska hon klippa mina toppar och fixa det rakade, hon ska bara få ta bort det slitna och sen ska hon klippa det rakade lite kortare och fixa fram stjärnan får se hur hon lyckas med de !

sen ska jag packa mina grejer och fara till mamma och så ska jag väl umgås med henne kvällen, tänkte fara och köpa popcorn och se nån film med henne, så vi ska väl bara ta det lugnt!

har hunnit vara till det döda stallet i dag också, dom håller ju på att bygga om där och det lär då bli det snyggaste stallet i hela norrbotten, det enda man behöver göra är att fixa där vid entre och måla om byggnaden, men nu avrundar jag och så hörs vi sen


jag älskar dig min syster <333

18 juli - yes!

är just nu super glad! för två saker, blir att åka till pdol och sen har inte mitt packet med mina shorts inte skickats tillbaka. Så då får jag mina gula shorts!  

I dag har jag umgåtts med min vän johanna, vi körde raggen med bettan och sen for vi till mamma en sväng och sen till statoil, eller var nog statoil före! sen körde hon hem mig, i mon ska jag packa och damma till min mamma som jag inte varit hos på typ 6,7 veckor minst.

Så ska hjälpa henne städa förrådet som jag lovat nu ett bra tag! men nu ska jag se nån film och sen sova, vill dit tidigt i mon och så ska jag färga håret också


<3!






17 juli - älgfarmen

har kommit hem från överkalix för ca 3 timmar sen, fick huvudvärk somnade direkt jag satt mig i bilen. Vi stannade på ett stop en bit från överkalix och kolla på älgarna, hur kul som helst och stå och klappa på dom, arthur & france. Men kollare om man fått sitta upp, dom hade 9 älgar allt som allt 2 kor, 2 tjurar & 5 kalvar. 3 från förra året och 2 som korna fått i år. Men kalvarna får man inte rör eftersom korna håller på att uppfostra dom, men nöjde mig med några bilder och klappa på arthur!  älgar är lätt dom finaste djuren efter hästarna!

kom hem och har hunnit käka, huvudvärken kom tillbaka. Vill bli frisk nu och kunna göra roliga saker! men nu tänkte jag duscha och sen göra nått kul, eller vila!



en annan sak kan jag ju också säga, det händer mycket i gällivare just nu!


slänger upp lite bilder från älgfarmen sen, så så kan få se på nått cool. Coolare än att klappa en kossa! haha men kossa är också cool att klappa


pia-maria

tjjiiiing

16 juli - <3!

natten tillbringade jag med min söta vän katti hemma hos henne, gick hem från henne vid 5 och sen dess har jag hunnit gått till coop och köpt mig en loka och ätit kött i curry, inte mycket mer. Har sån huvudvärk, det är för att jag är sjukt täppt i näsen.

Men nu ska jag slå på en film och somna till, då kanske huvudvärken släpper!

tjiiiiing


Jag o Linnéa

duktig jennifer

damsugade nyss mitt rum här hos pappa, ska käka strax men innan det ska jag fixa till mig och sen beger jag mig till katti där vi ska göra något roligt igen  har även hunnit sola i dag ett tag, kanske lite brunare haha.

Men nu fixar jag mig, sen käkar jag och sen drar ja ut!


bilden är tagen från i går

vackert hus i pajala







Morgons rum


snygg tapet




min minsta kusins rum, och han fick en fototapet på sig själv!










snyggt kakel

Alla bilder är fotade med min mobil, och blev inte dom bästa men dom duger! Tänkte bara visa lite grann.


Det här var lätt det finaste i hela huset


romeo

vaknade vid 11 i dag, rätt så tidigt annars brukar jag vakna vid 1. Gick och och sen dess har jag bara hunnit äta och sitta vid dator, segt!

Strax ska jag klä på mig och sen ska jag fixa mig och sen ska jag fara till katti, hoppas hon vaknat ännu  annars får jag ta och väcka henne på nått sätt!  Bloggar senare eller när jag kommer hem. Tjiiing




svar till katti

14 juli - dåligrubrik alltid

k: ååhherrajomala! loveu pigis <3

svar; <3!

15 juli - alla förtjärnar någon som dig

dagen blev inte som planerad, vaknade kring 1 och gick upp och vid 4 gick ja och la mig igen vaknade halv 6. Bäddade sängen och sen hoppade jag duschen käkade, och fixa mig sen promenerade ja till katti och vi gjort allt vi behövde göra och det var riktigt kul! kul att umgås med henne ingen  

Har nyss käkat toast med jossan, ska bara lägga in nån bild sen ska jag sova är grymt trött. I mon blir det också att vara med katti men ska plugga lite till am - provet som jag inte gjorde i dag !

tjiiing

14 juli - dåligrubrik alltid

Går och sover nu, imon ska jag och springa och förbi fammo och sen plugga till am - provet. Sen ska jag umgås med min saknade vän katti  hoppas natten blir toppen, och morgon dagen lika, nu jävla ska jag börja springa varje dag! så man är i toppform till idrotten, får ju se hur långt det håller.

tjjiiiing


åå
nej, vilken gammal bild! kolla hur man såg ut, katti var ialla fall snygg


sätta katten och köra

Vaknade vid halv 1 i dag som annars, gick o la mig tre och sov rätt så skönt! Drog på stan vid två med emma o soffi, vi bytte emmas ring till en svin snygg men den var för stor  så nu får hon gå och byta själv, haha orkar inte springa flera gånger och dom är förstora haha.

Har hunnit vara till min farmor som inte var hemma, så for hem till mamma och sen vidare på jysk. Hittade en garderob jag vill ha som jag mest troligen kommer köpa, och så hittade jag lite annat smått till mitt rum, kuddar och påslakan, men inge överkast fuck!

Sen for vi upp på dundret parketingen där jag skulle övningsköra lite, sög verkligen på de men lär ju mig, lite svårt att komma i gång, gasade alltid för snabbt och tvärbromsade dådå, men tillslut gick det riktigt bra körde bara i 1 som tur var, så det gick inte mer än 20.  så nu börjar jag öva lite, då kan jag ju köra tills jag skaffat kortet, har hittat en epa i dag också men blir nog inge köp eftersom den kostar pengar, hoff .

I mon väntar mest troligen städning i mitt rum, och sen hälsa på fammo bloggar mer i mon puss





exakt
en sån, så sjukt fin! och alla mina kläder får plats, så den passar mig perfekt!


13 juli - Grattis sötemma!

Hade planer på att min dag skulle bli toppen, men tydligen inte eftersom jag for till emma käkade en bit tårta sen fick jag super ont i magen som vanligt, det släppte och vi stack till thai käkade 38;an som jag alltid käkar, gott vare! sen kom magverken tillbaka kul.  

Gick till mds och där var min syster, hon körde hem mig. Och sen vill ni inte veta vad som hände! där slösade jag 150 :-

Då vet ni det också,
som sagt köpt hårfärg i dag. Blir en sista rödhåring och sen blir det antingen slingor eller svart, känns så onödigt med rött eftersom det rinner ur hela tiden och är svin dyrt så. Men annars älskar jag mitt röda   ♥

Min sommar har heller inte varit precis som jag tänkt mig, eftersom min mage är inte alls i form och inte jag heller! och så har jag bara varit och slösat massa onödigt med pengarna istället för att spara och göra något roligt! men jaja sånt är livet, bokat am prov nu också. Så bäst jag börjar plugga så jag klara det! Men det flesta tror ju inte jag kommer klara det, så bara för att dom inte tror det så ska jag kirra det!  men nu ska jag sova, bloggar mer i mon. Kommer nog med lite bilder imon om jag har ork o så .


snygg bild, javet


byta ut vänner mot pengar

har inge att berätta, ska deppa lite till. Cutcutcut jag mår så dåligt! hoppas det tar på precis dig jag skriver om.

 


alla tiders

drar i väg på alla tiders och klämmer en glassbomb!


10 juli - för mycket bilder och för litet minne

Jag som alltid nästa fotar olika saker och därför jag alltid blir så seg på att lägga in eftersom dator blir så seg. Jag ha säkert 6 usb och alla är fulla med bilder, men jag som alltid sagt att jag ska köpa en hårddisk men dom är ju så dyra. Så nu måster jag ta tag i det och köpa ett för vill inte behöva ha en telefon fullt med bilder och kameran full med bilder och dator, så nu tar jag fingrarna ur arslet och köper en hårddisk när jag fått mina pengar så när jag skaffat mig en hårddisk kommer ni få massa bilder jag visar er och alla mina bilder kommer bli sparade på den, från tävlingar och sommrar,vintara och massa andra bilder! Ska bli sjukt skönt i alla fall.

I går umgicks jag med elin,hanna & emma. Cyklade hem vid 11 och så sprang jag upp till katti en sväng och snacka lite vi behövde prata om, tiden rann i väg cyklade hem vid halv 2.
Sent! 

Pratade även med katti via msn,fb & skype allt typ samtidigt. Sen hoppade jag under täcket och sov hela natten ända till halv 1 typ skönt! men nu ska jag gå ut och spela kort med jossan o johan tjiiiing!


Felicia & bibbi, dom bilderna kommer mest troligen jag inte spara eftersom dom är raderade.


vi saknar dig


vi saknar dig sjukt mycket! <3333


don omar

hunnit med rätt så mycket i dag faktist, for på morgonen eller morgon och morgon vid 1 halv 2 och möte mina söta saknade vänner elin och hanna. For på stann och sen på ica oh gojan, sen till hanna men hanna dissade oss så blev att fara till elin cyklade dit och dom körde moppe, efter de nästan när vi var framme kommer det jätte mycket grus och jennifer kraschar (stavning?) skrapat upp hela mitt knä typ, men det hemskaste är att mina nyaste leggins gick sönder F*n. Men skit samma! får väl köpa ett par nya, dom som satt så perfekt och sjukt sköna! då vet ni det också, mår typ lite bättre i dag än vad jag mådde igår, ska nu fixa till mig lite sen rullar jag vidare till min snygga vän elin och där håller vi sälskap med vackraste emma och finaste hanna  

Bloggar senare eller nå, bjuder på en jätte söt låt. Lite annat än bara bilder.




9 juli - mina problem sköter jag själv

inte mitt fel att jag alltid mår som jag mår, finns inge du/ni kan göra åt! jag mår alltid som jag mår och det väljer jag själv att vara deppig. Du är inte tvingad att bry dig! Som sagt mina problem sköter jag helt själv, utan din hjälp .

        

      



jag älskar dig min prins, du är mitt allt ! du eller ingen alls.


JAG VÄLJER MITT LIV SJÄLV, OCH DEPPA HUR MYCKET JAG VILL!

8 juli - less

trött,sjuk,ingeork och allt som finns till det. Har inge att skriva just nu och ingen ork så bloggar mer i mon eller nått. Pusss

inte rik nog

skulle man vara rik hade jag kunnat klicka hem det här direkt!


skulle inte sitta helt fel med 3 nya ringar 


tangled

som sagt lovade er lite fakta om vad jag tyckte om filmen trassel  Det var sjukt bra, det var både rolig och sorlig och den är inte alls för töntig! Så den får faktist en 8 av 10, så ett förslag se den. Den är super  Cool att rapunzel kunde hjälpa och bota folk och hålla dom yngra, just därför den äldre tanten vela ha rapunzel. Hennes hår var flera meter lång och var magiskt så cool, jag hade också vela ha så långt hår som henne. Men gud vad det sla väga tungt det blir i rygg/nacke hihi

Maximus hästen blev min favvo och ödlan/grodan, ödlan/grodan var så sjukt söt så ni anar inte. Och hästen maximus var ju som en hund, och bara så frän blev lite förälskad i den ! En sån häst vill då jag ha när jag skaffar mig en

Rekomenderar er att ni ska se den, för den är fan bara bäst! lätt bästa filmen hittils. Men nu tänkte jag slänga in lite bilder från filmen.

Där fick nu ++ fakta !


Har har ni min favorit, maximus





rapunzel









där har ni lite bilder från filmen också! ^^

6 juli - solen

nu är bikinin på och solglajjorna på och nu sticker jag ut i solen och solar ett tag, sen väntar ett dopp i havet!

lovade att skriva om filmen trassel, det gör jag sen och slänga upp bilder det gör jag också sen
tjiing!


vill ni också vara med och tävla?

Jag är med och tävlar om en rosa ipod nano rosa på http://kissies.se  Då ska man välja ut sitt favorit iphone-skal och motivera varför jag valde just detta skal! Var ni också med och tävla och en ipod nano.





Det här är mitt favorit skal!

Som det flesta ser så är det den söta hello kitty katten, det är många barn gillar och den är ju så söt!
Själv har jag inte en iphone men skulle jag ha en iphone så skulle min få ha en massa olika skal, jag skulle ha flera 100 att välja mellan, eftersom jag är en person som älskar att byta och förnya!  
Det finns många olika skal som hello kitty det ska föreställa, hittade en massa söta skal med söta hello kitty katten på www.mrgizmo.se. Men jag fastnade mest för det här söta skalet med hello kitty katten på! För dom som verkligen älskar katter och det finns inte ett skal på bara en vanlig katt, så är det här ett skal till just dig som älskar katter. Själv är man mer för hästar och inte så mycket för katter men dom är så sjukt söta! Skulle lätt kunna tänka mig att ha en stallkatt som fick jaga mina råtter i stallet!
 


Trassel

I kväll ska jag lägga in bilderna jag fotat, och ser sen efter det en film med jonni. Har nyss varit hos gulan hon red en sväng och jag städade hennes stöckiga tävlingskåp, som blev så fint sen! Efter det for jag och bettan ner till ridbarnan där hon red och fotat några bilder på det fina ekipage (stavning?)

Men nu har jag inte tid, ska slänga in bilderna från dagen !
bilder kommer snart.



denna film bjuds på ikväll


kommer skriva i mon eller i kväll lite om den var bra eller dåligt,
puss puss

5 juli - haltalotta

I dag har jag vaknat alldeles för sent halv 1. Sen chillade vi till 3 och sen sprang vi ut i det varma havet för ett dopp, mycket skönt!  nyss käkat korv och makaroner mycket gott, tillagat av min vän johanna!

Nu ska vi hoppa på mopparna till gulan som johanna kallar haltalotta, och hemresa mestroligen på torsdag man måste ju mest troligen vara hundvakt mycket jobbigt.  Kommer blider sen och fler inlägg ^^

tjiiiing


gule

töre

kom precis typ in, jag och jonni har brassat moppe ända till TÖRE. 3 mil dit och typ 1 mil tillbak, för vi trodde dit vägen skulle vara en genväg men icke de, så hem vägen blev att köra efter stor vägen men tur typ inge trafik  vi köpte från töres mack en b&j, så nu trycker vi i oss en sån och ser en film som vi igentligen skulle se i går! Sen tar vi nog kväll och i mon väntar en ny dag med roliga saker !

och så i mon hade jag tänkt fota lite, så blir säkert en bildbomb jag bjuder på imon. Tills dess får ni vänta !



Dundret


Sol, varmt & havet

Rätt så varmt här i jämtön och knall blå himel, hunnit bada i havet en vända varit till rörbäck och köpt glass och solat, ja och en massa saker till har vi gjort och mer blir det. Stor trivs verkligen tillsammans med min bästa kompis helt själv i henne stuga som bara är för mysig! I gällivare är det tydligen mulet tråkig, tur att man inte är hemma. 

Snart ska vi hoppa på mopparna och gasa bort till gul och se hur han och hans vänner mår! Men först ska vi göra nån god midda och chilla på jag och min vän jonni!  Vi har hunnit bada i  havet, men var ju inte jätte varmt så men ändå super skönt ! Men nu avrundar jag och går och hjälper henne vattna gräset !



svar till katti

1 juli - fy

k: awww, du är åsså saknad vännen! <3

svar; <33!

3 juli - jämtön

som ni ser så har jag inte orkat blogga något, sitter just nu i jämtön tillsammans med jonni och vi har det väldigt mysigt båda sitter med  datorerna i famnen och kollar tv samtidigt! Kom hit vid 4 halv 5 eller nått sånt, sen dess har vi bara tagit det lugnt varit ner till vattnet och kände om de var kallt inte så kallt var det faktist, jag älskar att bada !
imon ska vi bada om vädret blir bra, sen ska vi fara till gulan en sväng hon ska kolla lite på han. Vi har även haft kul med båda mopparna på äventyr, samtidigt körde jag om henne och hon om mig roligt !

men
nu ska jag roa mig med min vän johanna och sen ska jag snacka goja !


jag älskar dig så sjukt jävla mycket


svar till ylviiiss

marabou

y: var har du köpt din svarta skinnjacka? :)
svar; jag beställde den från ellos tror jag det var, finns även i olika färger :) har en röd som jag fick i julklapp och dom är så sköna just därför jag beställde en svart likadan också ;) kram ylviiiiss

Marabou

kom just från ica, har varit och handlat åt peter och mamma snart hoppar jag på min cykel och trampar iväg till pappa för att käka grillad hamburgare!

bloggar senare ist, bättre grejer då och en bättre tid.


1 juli - fy

har inte bloggat på några dagar eftersom jag varit sjuk, haft half magsjuka kan man säga så har inte haft ork att starta datan. Pallar inte blogga mycket får kommer mer i mon ist, ska springa i väg på stan en sväng i mon med min saknade vän katti och den där elin haha men avrundar som vanligt och bloggar i mon ist !


sugen på byta hårfärg, men inte blire det då mörkt igen ..

RSS 2.0