hoppashoppas

i dag har jag gjort klart mitt prov i matte som jag samt höll på med i 4 timmar o fundra riktigt ordentligt, hoppas de gick bra då. Sen efter provet for ja hem o käka o sen till skolan igen o hade bild sista bilden på sjöpen de sög ju, sussi som har varit så jävla bra bild lärare o där jag även ha VG så. Fick alla mina bilder utom en som hon själv vela behålla o visa upp för sina andra klasser ganska kul.

Sen stack jag med agge & elin en sväng på stan o sen hem igen för att lämna moppen o snacka med pappa o sen till ica kvantum o köpa lite små grejs till balen o även på kicks igen o köpte lite annat, sen sprang ja på lite andra affärer o kolla om ja hitta nått eller egentligen bara lindex menmen, hade ju med min bästa shopping kompis ! Nu ska jag fara o sola o sen till stallet.
så jävla fin, så jävla underbar ♥

jag orkar inte med sånt här ..

tänker på dig varenda sekund, jag finns alltid för dig och kommer alltid göra de vad som än händer. Även fast vi tappat kontakten så, ja vet inte riktigt vad jag ska säga är helt tom på ord. men du ska bara veta jag älskar dig min finaste vän ♥
Du vet nog vem du är!svar

äntligen!!

Flizanlizan; Hejsan Äru sugen på en ny design så kostar bara mina designers 75 - 150 kr :P

svar; hej, är nöjd med den jag har och har inte haft den så länge ! :) köper helst inte mina designer, har mina vänner som fixar min blogg istället. Men tack ändå :)


felicia - fotokobran ;
vet inte riktigt, letar på! :D

svar; okej, om du hittar säg gärna till :) 


äntligen !!

nu har mina balskor o freebra bh:n kommit och allt satt bra, nu ska jag bara träna gå i skorna och hoppas att jag kan gå som en ja jag vet inte vad. Nu återstår de o plugga är på mycket bättre humör i dag fast har haft någon dålig timme i dag också, men de blev genast bättre efter jag fick veta massa nyheter ! så nu laddar jag inför skolavslutning och sommarjobba, har fått sommarjobb 1 perioden på älvensförskola ska bli kul sen i dag har jag även lämnat in en ansökan som pappa vela ja skulle göra!

Nu ska jag käka sen plugga plugga plugga matte för fullt och de måste jag verkligen om ja hinner ska jag fara o simma sen, mycket skönt!
vill bli rödhårig igen med svart sidecat! åhååååååååååååååååååååååååååååå

dagens

Dagens låt: flytta på dig
Dagens frisyr: löst åt alla håll o kanter
Dagens smink: inget
Dagens klädsel: thights, skoltröja
Dagens planer: plugg
Dagens vill ha: sommar
Dagens saknad: byyn
Dagens drog:
Dagens tråkigaste: matte
Dagens finaste: k
Dagens kram: pappa
Dagens humör: arg,less & besviken
Dagens bästa: k
Dagens sämsta: att mina balskor inte kommit
Dagens köp: pk
Dagens längtan: sommarlov
Dagens middag: köttfärsås
Dagens kärlek:
Dagens irritationsobjekt: matte
Dagens smycke: ine
Dagens önskan: hejdå gällivare, hej tukiet ♥


helvete blähäääää

dagarna bara flyger i väg, men min dag har varit ett helvete o desamma om helgen. Helgen bestod av plugg från morgon till kväll de kändes ju så jävla bra! men de var ju värt också ( not ) helvete jävla äckel skit, fyyy blääähäää.
I dag har jag hunnit med det mesta kan ja säga, hunnit varit o simma med k o sen springit o köpt en ny mascara firat mamma på morsdag o sen hunnit med att bara kolla igenom moppen, men nått verkar inte vara som de ska men de ska far få kolla. Pärlan fick ju vila förra veckan någon dag för att vikterna kommit på sne o de fixade ju kungen så klart! men nu ska jag hoppa o sova är sjukt trött efter dagens stress. I mon ska jag hinna fara o sola o sista gången på mitt solkort de sög ju, måste köpa ett nytt dit också!

allt klart tyyyp

http://nelly.com/se/skor-kvinna/skor/festskor/nellyshoes-427/nicolina-427914-14/
plus mina skor som bara är vanliga svarta pumps för ett bra pris osv, men klicka på länken om ni vill se!
Frisyr o smink osv är inte klart de men ungefär.

älska glömma förlåta


jag vet inte vad jag vill ..

hatar att inte veta vad jag vill, de är så jävla jobbigt. Massa arbeten måste göras före månda för då sätts betygen lyckat!
Nu ska jag hoppa i sängen efter att jag skrivit klart min engelska som ska in i morgon, i mon blir en väldigt bra dag sticker till pite efter nationella i matte o kollar min blivande skola. Men jag vet fortfarande inte vad jag vill!!

hojj


älskar livet " not "

kom hem i söndas kväll, var as trött men gick o la mig först halv 3 någongång o gick till skolan ändå 8 på morgonen men jag måste kämpa på nu sista veckorna, var ju borta hela förra veckan o hade de bäst kan jag säga!
Flygresan o bussresan gick super + bilresorna, shoppat lite smått presenter hit o dit osv. Nu ska jag fixa till mig o sen invänta syster o sen på stan med jossan o käka gott ute.
När man väl är hemma andra dagen så blir jag pissigt sjukt känns ju helg okej! det var ju inte bra o vara mig, nästa vecka bär de av till pite även o kolla skolan jippi!
Men nu ska jag börja söka vad jag ska ha för kläder o sen plocka bort all tvätt som hänger upp, allt är då mitt som mamma tvättat. Har fotat typ 300 bilder minst även dom kommer jag visa er här någon dag också men nu ska jag ta 2 alvedoner o sen klä på mig.

svar till "världensbästa"

hejdååååå
v: hojja jag kommer sakna dig!  hoppas du har det jätte roligt där borta med alla turkar, pussss loveu <3


svar; kommer sakna dig också, jaa jag ska ha de bäst med dom. Puss loveyaa too <3

nu sticker jag

nu är allt klart o ja påklädd o redo för en resa!! nu måste jag bara vänta på moster sen rullar vi till luleå i de här dåliga vädret + med sommardäck .. och senare sätter ja mig på flyget i nån timme o hoppas jag inte dör, vi ses om en vecka har jag tillgång till dator så uppdaterar jag er säkert! puss

btw så hoppas jag att mitt hår kommer bleckas som bara den. Ha de bra nu för de ska då jag!

hejdååååå

nu är de sista packa, ska nu springa till coop nära o sen slå på sista avsnittet av OC av säsong 4 de suger att de inte finns nå fler. Men nu är i alla fall allt packat, och ska väga väskorna nu så dom inte väger för mycket inge kul om dom väger 40 kg en o 20 andra överdrev lite heheh.

så jävla söt ponny jullan har, o den vela inte riktigt stå stillgrön eller svart

Greenland woman jacket L Green
Greenland women Winter jacket XL Black
har precis duschat, snart ska ja börja plugga o sen packa de sista. Ska springa över till moster o farmor en sväng också måste hämta mitt linne från farmor som hon lagat. I dag har jag sett lite OC sen bara varit i stallet o pusslat om moonis så fin ponny de där är!
Men nu måste jag avrunda här o börja fixa så ja inte får hålla på hela natten
jullans charmtroll!

i mon

dagen hasr varit rätt så jobbig, fått massa hem läxor som ja ska göra bort eftersom jag är borta hela nästa vecka o då ska jag göra allt bort ungefär men lätt värt att få lite semester från skolan o de andra skitet. I dag har jag varit o solat, orkar fan aldrig sola 20 min för de är så jävla jobbigt speciellt dom sista minutrarna så blir nästan bara en kvart varje gång, nyss kommit hem från elin hade film kväll med popcorn o mio min mio så jävla bra film! nu ska jag gå o sova o ladda för att packa de sista i mon, och även ta hand o finaste moonis grymt kul att få pyssla lite med jullans fina nya ponny. 

vad gömmer sig i paket?

tack mina fina kompisar för de fina armbandet, äntligen fått ett!  ♥

dansdansdans

i dag har varit en rätt kort skoldag sluta redan vid 12, vi hade dans i 3 timmar i idrottshallen tillsammans med heden var dock inte med. Sen skulle vi ha bild men vi tjatta till oss så vi fick sluta hehe, efter skolan stack ja ut på stan o sökte ett par hörlurar o de hitta jag o köpte även solskydds spray 20 o hoppas de blir bra sen har ja två andra med mig också som jag får ta o andvända upp. På sönda sticker jag inte länge kvar nu!! dock måste ja ta med mig so:n + en bok i engelska som ja ska läsa o skriva en reflektion o en analys på hojj. Så kanske man packar ner datort också så man kan plugga på den o kanske se film hmm.

I mon väntas en skol dag o sen packa klart de sista o hinna fara o köpa lite nya produkter som ja ska ha med mig bara 2 saker som ja behöver köpa. Men nu ska jag fortsätta o ladda ner musik o sen ska ja se sista ponnyakuten avsnitten o sen blire bädden sovit nån timme på dagen men är fortfarande lite trött. 

JAG HATAR SKOLAN, FYFAN!!!

Är bara så arg men har blivit lite bättre, nu ska jag o sola o sen fota mig sen ska jag köpa mig något gott o lungna min arghet sen ska ja o fira världens bästa farmor på jorden!! ♥
skolan har även gått åthelvete men de blev mycket bättre på nån timme men har ännu lite kvar i mig, så i dag är ja på dåligt dåligt jävligt dåligt humör.

hide and seek

min valborg sög verklignen, jag hatar såna dagar när man som mest ser fram emot dagen så får man en besvikelse. Nästa år nästa jävla år då jävla åker jag bort under såna här dagar är så jävla less på att bara bli besviken jämt. Men som tur så blev natten trots mycket bättre när katti & elin o dom kom o umgicks med mig vi kollade majbrasan osv gu så ja älskar dom ♥

I går hann ja även med att fara på ica kvantum eller var de i söndas jo de var de, sen hann jag även lämna kläderna men hann inte springa över till moster så de måste jag göra i dag o förbi farmor o börja små packa strycka kläder. Men nu ska jag börja klä på mig själv puss !

RSS 2.0