Katarina Jungfall<3

Kommer alltid älska dig !<3

Tärendö!^^


det är som best nu;)

Är i tärendö fan vad jag har saknat det här , det är som best att vara här man har vänner som alltid bryr sig fattar inte hur jävla bra Tärndö är. Men i morse då vaknade jag halv 12 fast skulle vaknar 9 och ring och väcka Kajsa , hehe sov lite för länge så jag skrev ett sms åt henne och då ringde hon mig xD haha först så ringde katti och jag trodde det var kajsa men sen hörde jag att det var katti jag saknar min lille gumma (L) sen ringde då kajsa och då sa jag att jag vaknade för en kvart sen och hon ba men jennifer jag bara men jag gick lite för sent och la mig ;) Sen då åt jag bara sen for jag ut på byn vi vara med Elias först sen for vi och vara med Lund , oja , jonathan. Sen så kom edvin ,dom spelade något spel medans jag kajsa , lund , elias & jonathan spelade plump det är kul men har börja lessna så mkt så! :) Sen kom monika och hämtade lund då for kajsa hem och åt jag hem och var på datan sen ringde lund och jag skulle komma och hämta han , jojo sa jag jag kommer då sa han på en kvart annars börja jag gå ,och du får inte komma in till min fammo så jag ringde ju kajsa och hon började cykla efter det så for vi på maken där stod lund och väntade på oss efter det började lund gå för jag hade så lite luft i däcket men det sket han ju i som vanligt . Efter ett tag kom vi fram till ica där stod ju elias , oja, hug(ojas lille bror) vi var först ett tag utan för ica sen for lund hem och hämtade kreditkortet han skulle och handla , Sen for vi till lund och va spelade plump sen kom stig först så sa lund hej stig och sen jag hej stig han ba nej inte du!:O hehe han gillar verkligen inte mig =) och inte jag han sen gick vi upp på skoltacket vi var där ett tag sen gick vi ner och vi stod som bara stil efter det hållde elias , stig på med en soptunna och elias åkte runt på den , och han fick typ ont i handleden , sen gick vi till bågbron elias gick upp en lång bit tkr jag men det var inte så lång jag gick inte ens upp till först sen satt jag där ett tag sen började jag blöda näs blod så jag fikc ju gå ner och ner till älven och skölja av handen för det var ju blod ,sen frågade kajsa om jag kunde köra henne till lund jag bara okej för hon skulleh hem sen när jag skulle cykla upp med henne , så sa hon kör mig till 50 skyllten sen går jag okej sa jag sen sååkte vi hem , dom andra var ju kvar som vanligt sen pratade jag ett tag med kajsa sen cyklade hon hem och jag till mommo och dom , men orkar inte skriva mer puss hejdå älskar dig Kajsa Malmestam <3

Ett tag sen!;)

hejhej!:) det var ett tag jag skrev i bloggen . har inte haft tid , i dag har jag ridit asse med Jonni & gulen . Vi red först en bit efter stigen sen på barnan så asse fick trava lite , han blev mkt fin till slutet älskar han(L), i mon blir det kvälls fodring med maggis morsa maggi jobbar , nu sitter man i husvagnen med felicia och hennes lilla syrra god natt ;)

Älskardig!<3


Älskar dig mest!<3

;)Katarina Jungfall & Jennifer Wettainen

Vad ska jag göra ?


Vad ska jag göra med mitt hår ge mig försklag ? =)

Jag väntar på att johanna ska komma från stallet för jag vill göra nånting har bara suttit inne hela jävla dagen vill komma ut dig!


(A)


I går  har jag varit i stallet hela dagen , ridit asse till abbortjärn . Han var så duktig som alltid älskar han <3 i dag ska jag till stallet sen ska jag vara med lille kira som jag inte har sett på hela sommaren , fan vad jag har saknat henne , sen ska jag lägga in bilderna från örk som varit i helgen. Det var jätte roligt där xD Saknar min katti har inte pratat med henne på ett tag <3 (L) men snarre blir det vet inte när snart börjar skolan fan vad jobbigt :O vill inte gå i skola . Jag vill till byn och vara med byn borna nununununu , men blir typ först nästa vecka elr nånting saknar alla där !:)<3 men pöss =))

RSS 2.0