24 December - Godjul

Helgen har varit grym, bra början på lovet även fast man redan haft jullov i en vecka men helgen har varit grym, myst åkt ny merca och lite mission även fått åka nån fet jävla snygg äcklig fin bmw. Lite äventyr i två mercor också men som sluta jävligt fint. Klockan har slagit över 00.00 och de är julafton. Har stoppat färg i håret och ska snart skölja bort de och se om de blev nå resultat får hoppas på de i alla fall. Ska upp 8 i mon och kommer aldrig komma i sängs känns de som. Tror jag ska hoppa i duschen nu och sluta ordbajsa här, godnatt! 
18 December - Jullov äntligen!

Ligger i sängen och kollar oc. Idag har varit en jobbig dag vi har tagit ett sista farväl av våran fina isabelle, väldigt fin begravning. Vi saknar och älskar dig! 

Efter de tog vi en fika och sen en vända på stan och försökte hitta dom två sista julklapparna. Väntar på att nadja ska äta och sen pallra sig hit så får vi se vart kvällen tar vägen. 

Har fått jullov redan i måndags trodde vi skulle städa i mon på fordons men tydligen inte skönt. Så nu har jullovet äntligen kommit! Nu ska jag fortsätts kolla lite oc tills nadja är klar. 
17 December

" Var inte rädd att ta ut lycka i förväg. Det värsta som kan hända, är att du varit glad i onödan. " 
15 December

Lycka är jävligt överskattat. Man får vara nöjd om man är glad i bland. 
 
 

Fredag 13 december - Lucia

Ligger i sängen och lyssnar en massa musik mysigt. I mon är de fredag älskade fredag fast för mig spelar de ingen roll älskar alla dagar i veckan. 

Börjar först halv 11 i mon men ska till skolan klockan 8 och kriga julfika. Har bara en lektion slutar halv 12 sen tar jag lång helg eller de ser vi ju, måste göra en uppgift i helg och lämna in den på måndag eller tisdag sen tar jag typ jullov  från alla lektioner utom fordons. 

 
Torsdag - Har sattit skyddsplast på min telefon, umgås en sväng med monique och sen hjälpt mamma och fixa lite inför helgen för då är jag helt ensam i läggan gode skönt, hann även umgås en sväng med mina brudar. Massa mys och peppskaks bakning bjuds på i helg till mina fina snäll som jag är. 

Men nu tar jag och säger godnatt!!


December månaden är snart slut

You were born to make mistakes, not fake perfection. 
11 december - massa julmys

Hängt med elin i dag vi har hållt på med pepparkakor och bara myst snackat igen en massa missad tid, käkat lite goda knäck. På torsdag kör vi en repris!! Till helgen står de fly gällivare på schemat får se om de blir av, om inte mamma tjorvar till de. 30 mil från gve och ta igen en massa mys. Sen en vecka kvar skola sen är de lite jul ledig het och hoppas även på jobb och känna lite pengar. Fint skit! Godnatt 
Tidig helg

Har fått helg i går redan skönt, få vila och bara sova ut är de bästa. Hade bara vela fara från stan för i helg de skulle behövas, men får aldrig fingrarna ur röven att fara! 

I går har jag bara typ vilat sen hängt med monique på kvällen, ska strax sova i mon ska jag på ärenden med mamma och lite annat smått. Godnatt! 

6 December - Kattis dag

I dag fyller världens bästa katarina år, hoppas hon får den bästa födelsedagen för de är hon värd. 

Jag orkar inte ...

De är jobbigt de är tungt, men tyngre blir de men de blir lättare. 
Always and foreverTillsammans klarar vi allt

 
 
 

1 december, 1 advent

Inge söndags ångest här inte. Ska bli skönt med måndag igen jag vet jag är sjuk som gillar veckorna helldre än helgerna men så äre. 

Veckan som gått har varit kanon som alla andra. Snart jul redan första advent och första december i dag. De närmar sig skotersäsong!! Trevlig kväll! 
RSS 2.0