Måndaaa sugerAndas gör inget bättre

Helgen har varit till och från, vill inte säga mer beskriver allt i bilder. Tack och hej trevlig måndag!! 

En ny klocka fick jag i helg också och de var nog de bästa på hela helgen!Godnatt på er. 


26 september - tusen ord

TRUE SHITBästa du grattis!!

I dag har världens finaste vän elin klarat körkortet, fy vad hon är grym! Är så sjukt stolt över henne. Loveyåååå, du är för jävla grym.

WINTER


Vinter som var var toppen, hoppas denna vinter blir lika lyckad!25 september
24 september - älskade höst ge mig vinter

Skulle jätte gärna hoppa över hösten och ta vinter istället direkt och sen sommar, okej hösten är mysig med alla löven och att de ändå är ljust men mörkt samtidigt men de är så förbannat kallt och blåser, regnar och allt de där kalla vintern är då mycket bättre de finns nått att göra i alla fall. 
Sitter i bilen och väntar på att klockan ska slå 5 så jag får fara och äta och sen ska jag spendera lite tid med min saknade monique som jag inte gjort på väldigt länge. Men nu ska vi fara och hämta käk från thai husvagnen. 

23 september - I dont knowHelgen har varit okej, pappa fyllde år i lördags jag syster, farmor och faster gav han en surfplatta han verkade då nöjd fast han alltid säger ni skulle ha sparat pengarna. Gulligt att han alltid vill att vi ska spara våra pengar. Hängde med jossan och andre en sväng, och hann även umgås med petra och ida. Söndagen var jag skjukt trött och vela bara sova hela dagen men de hann jag inte för skulle göra min samhälls grej men blev inte klar. 

I mon är jag ledig och har satt att jag kan jobba hela dagen och få en massa pengar istället för att sova. På onsdag är de ju löne dags roligt de ska bli och få se vad jag får. Hihi 
21 september - Idag är ingen vanlig dag

För de är min pappas födelsedag, GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA PAPPA. 
 
 
Du ställer alltid upp och försöker alltid göra ditt bästa. Vi älskar dig tusen varv runt jorden  <3 
 

Vill göra nått med mitt tråkiga äckliga hår!

De är inte lätt att veta vad .. 


De är ganska fint att gå fordons !18 september - precis!17 september - misson hela kvällen

Just kommit hem till mitt älskade och mysiga rum och lagt mig o sängen ska gå på toa o tvätta bort sminket sen hoppa under täcket, håller just nu på att lägga till ny musik på min spoti äntligen!! 

Har varit på hemlig mission hela kvällen med mina fina brudar, träffat massa fina människor i dag. De var bara de jag skulle nämna åt er. Tack och hej! 
16 september - bra, dåligt & slutHELG OCH ÄNNU MER HELG

Har kommit hem typ nyss hann bara tvätta av ansiktet så blev jag så där super trött, sängen väntar verkligen på mig en sån här dag. I mon väntas 70 års firande i nilli mysigt!

Men nu måste jag sova annars kommer jag somna innan jag är klar här.


Fuck fredag


JÄVLA ÄCKLIGA KÄRRING

Så sjukt less på allt, tycker att den här bloggen alltid får ta skulden och får skiten när jag är less, irriterad, arg, ledsen eller de är kanske de den här bloggen är till för? Just nu är jag allt även ledsen... För allt bara går bakom mig även fast jag ler och är glad och skrattar så är jag ledsen och allt de där andra. Allt har sin mening och de har de här också! De löser sig säkert snart, men just nu vill jag bara vända mig och sova. Mitt humör går åt helvete när jag är trött och har en mygga surandes vid örat som jag vill smälla men som tyvär är för stor. DÖÖ

Haft skola från 8 till 16 och är så jävla trött somnade till och med på sista lektionen haft verkstad hela dagen utom sista lektionen då var de historia och historia suger har en uppgift jag måste göra och jag orkar bara inte! Allt kan döööööö just nu. Men ska sluta skriva skit här som ingen ändå fattar tack och hej!

Ett plus i alla fall i mon är de FREDAG!!


YOLO BARN


11 september - trött så jävla less

Hunnit med sjukt mycket i dag, har först haft skola 9-11 sen fort hem till pappa tömde sista byrån i gamla rummet och in i de nya med sakerna. Sen for jag och kusin jessica till stan och sprang på alla affärer och jag hitta massa saker men köpt ingeting fyfan vad jag sparar, efter de i väg till farmor sen direkt i väg till jobbet och nu ligger jag här trött är ja.

I mon skola 8-16 och även skolfoto i mon .. Nu ska jag vila tjiiing!


LOVE


9 september - Måndag, tisdag & onsdag

Veckan kommer vara otroligt lugn, i dag började ja 12 och slutade 2, tisdag ledig och onsdag går vi bara från 9 till 11 typ. Jag trivs som fisken i vattnet på personbils och älskar Gällivare hade inte kunna lämna de här otroligt braiga ställe!


FUCK YOU!


If I Die Young

If I die young, bury me in satin
Lay me down on a bed of roses
Sink me in the river , at dawn
Send me away with the words of a love song


Välkommen mina nya favoriter


Nu vill jag skaffa mig en egen


VILL SOVA

Vill ha helg och sova ut och bara andas, de här är för mycket och för tråkigt vi gör absolut ingenting. Less och trött!


5 september - glädje spridare

VÄRLDEN ÄR FULL AV IDIOTER OCH EN AV DOM ÄR DU.

Världens är full av underbara människor och en av dom är jag.


Helvete

Allt blir så fel, vet inte hur jag ska klara mig utan allt och när man ljuger för sig själv så är livet jävligt svårt ... Vet inte vilken väg jag ska välja ... Hatar de här! Önskade jag flyttade när jag hade chansen så hade jag aldrig behövt gå igenom allt som händer i gällivare..


Kärlek till skorna


Ögonstenen


4 september - ingeting varar länge


3 september - tiden flyger i väg

Andra skolveckan har startat. Helgen har varit kanon fredagen mös de mest bara på och lördag var de tärendö holmen. Vi åkte ett gäng i en mini buss och hade grymt kul vi sjöng hann träffa massa saknade och släkten kärlek till alla!

I dag har jag börjat 12 och slutat 2 i mon eller i dag blir de börjar jag 1 och slutar 3 grymt skönt!

Mitt nya rum hos pappa håller på att målas så snart får jag inreda de med lite nytt från ikea och massa andra fina saker så som jag vill ha de och så jag trivs som fisken i vattnet. De var allt jag hade på hjärtat godnatt!


RSS 2.0