fredag i mon äntligen!!

i mon har jag äntligen helg som jag längtat, i dag har jag övningskört med mamma både automat åh manuell roligt de börjar även gå bättre nu. Har tagit ett bad med tända ljus love!

bästaste mamma

grattis mamma på 45års dagen!!
testade någon nytt i går

min helg och start på veckan har varit grymt jävla bra!


glömde säga åt tomten

 
 
 
 
 

sjukling i 1 vecka nu

har hunnit med rätt så mycket i dag, varit och gått med huden på morgonen måste göra nått orkar inte ligga hemma dagarna och kollat oth, har inte varit i skolan har mått dåligt, huvudvärk ont i magen och hostat lite hit och dit. Men ja har sagt att jag vilar den här veckan sen är de skärpning till nästa vecka då går jag till skolan även hur piss dåligt jag mår och hur trött jag än är, jag är även trött nu också även fast jag sovit till 11. 
 
Men min dag blev genast mycket bättre efter ett sällskap som farmor och tila. Så när jag kommer hem har jag fått mina övningskörpapper och nu jävlar ska jag köra, fy vad roligt! som jag längtat men måste göra bort lite skol arbeten också som emma har tagit med hem till mig, har missat 2 prov och några uppgifter och fordonsböckerna men jag jobbar i kapp om ja nu kan de. 
 
Nu ska jag hjälpa mamma med maten och sen se lite oth och ännu lite mer oth. 
 
 
 
världens bästa hund som sover och sover, jag saknar henne så enromt mycket och min vecka har gått mycket tårar och ljus för henne. Min fina ängel, hoppas du har de förjävligt bra vart du än är! 
 
 
 
One tree hill 

ylvis rider hestis

sitter och kollar när Ylva rider gu så duktig hon och sessan är.

pussat på min prins även i dag han är så fin!!


finaste

 
gårdagen spenderades med elin och ylva, varit o käkat sprang på stan och fick med mig hem en ny mascara väldigt bra köp för min andra var nästan slut. Sen chilla vi mest hos mig vid 10 tiden stack ylva hem och ja o elin ut på statoil och sen ragga vi lite med  HGL:en också inte så ovanligt 
 
Vi han även vara till stallet i går och hälsa på maxen och asse och även arie. Kameran var också med dit, HGL:en fick vara modell för en dag i går också fick rätt så bra bilder på han så fin lille blå är- Nu ska ja fortsätta se oth och sen fixa till mig så kommer ylva förbi och umgås med mig här. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

breaking dawn part two

filmen var sjukt jävla bra!! hade kunna se den än en gång, i mon blir de tåg hem o beck mys på kvällen.kiruna levererar

chillar i kiruna me elin vi har hunnit vara på stan här i STORA kiruna. ser x factor såg aldrig i går
jävligt bra kväll i går med mina brudar. Elin, monique, ylvis, ronjis isso har sett part 1 och bara levt om lite.fredag

fina brudar, love fredagar
one tree hill

håller på att måla naglarna och ser oth just den här skivan dampar.svar till ronjiis

Äntligen!
 
Ronjis:: hojj jävla nörd!!!! ;)
 
 
Svar: Inte då nörd, bara att ja är lite nördig av serien!! ;) 
 
 
 
 
 

äntligen

i går fick ja hem ett paket och jag skrek av lycka!


pandan e pandan

hade så huvudvärk i morse men pallra mig i väg till första lektionen som var fordons sen hoppa ja på snabb bussen vid 11 hem och käka o sen vila ja lite. Har hunnit vara på stan en sväng med ronja o kolla lite hitta inte nått, så ja gick tom hänt hem! känner mig rätt så stolr. Men både lindex och kicks har fått in väldigt mycket fint och ja hitta en massa saker men inge fick följa med hem! 
 
Nu ska ja vänta in mamma sen slår ja en singnal till farmor o hör om hon vill följa med o fika o handla på kvantum kan ju vara roligt för farmor att få följa med! Nu ska ja sluta ordbajsa o städa lite i mitt rum, längtar till helgen då är de kiruna som gäller och " PART" 2  sist skrev ja park haha men jaja skit i den nu. 
 
 
 
 
 
 
även min bästa vän är på bättrings väg,de glädjer mig måste ta tag och fara o hälsa på han saknar ju min fina ♥
 
 

önskelista till tomten

 
 
 
 
 
 
 
 
lite gamal min D60 blivit 
 
 
 
ÄNNU större tv 
 
 
finns ju mer men de ja skickar i väg till tomten! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

lung helg men ändå bra

måndan redan gjort och i morse kände ja för sov morgon men tog mig upp ur sängen på med kläderna bortsta tänderna och så iväg. Hade bara fordons gjprde T9 och snacka om morgon dagen då alla 8:or & 9:or kommer o hälsar på, vi ska egentligen börja halv 10 men vi börjar 10 men då går vi i skolan till 6 också. Fast de andra linjerna går till 4 typ men vet inte vad junkka tjorvar. 
 
Min helg har varit rätt så lungt mnen ändå bra. Fredag mös ja på med elin som bara den i HGL sen blev de tidig hem gång lördagen hade vi planer men blev inge av de, och elin ides inte gör nått o inte jag heller så blev att köpa lite dipp o grönsaker och bara se oth. Söndagen blev lika bra lagat lax o potatis med sallad till och efteråt bakade ja muffins och sen även sett beck och hann inte se solsidan för ylva kom förbi o målade sina naglar. 
 
Nu ska ja ta upp lite grejer som ligger på golvet och sen ta en promenad till elin och vi ska till malmberget o kolla läget en sväng. Men nu måste ja skynda mig för hon väntar. 
 
 
 
jag saknar mitt bruna hår, kanske blir åter igen brunett! 

du bordet vetat bättre

gårdagen blev på topp! men resten av dagen har jag bara varit arg, ledsen, besviken.

Nu har ja precis käkat lite nudlar o ska ta o klä på mig o gå ut på en promenad och rensa lite, börjat kolla oth också har snart kollat klart säsong 1 och börjar känns mig lite less, men kanske för att jag har sett den ett antal gånger och bara om om om igen!

 
jag kan inte bli argare än vad ja redan är, men ja kan visa dig att ja är bättre än att gå o vara arg! 
 
Min lörda blir nog lika bra även fast ja bara ligger hemma o ser oth kanske heart of diwie som jag ännu inte sett löart! Även kollat säsong 4 av oth, gud ja dör vad den är bra!!!! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

park 2

i dag har juag hunnit med en hel del, carin gjorde klart min vägg text så fint de blev!! käkat med katti o elin även hunnit duscha o sett twilligt de är ju de tisda onsda torsda, även planerat lite grejs med elin vi ska till kiruna när park 2 går!! ååååå vad roligt

Nu ska jag hoppa i bädden imon väntas än en skol dag och ja är redan sjukt trött vill ha lov igen. Men de är bara kämpa tills jul lovet kommer, men de är ju ändå helg snart så.

 
 
min favortit bil! eller en av mina favoriter i alla fall 

niemis optik

ska kolla ett syn test eller vad man säger till övningskörning, har tid först 15.15 men kom tidigare. Ska på stan en sväng efter kanske hittar nått roligt haft rätt lung skol dag i dag började halv 10 o sluta 2.årets klass foto FT12B

you need to kiss me

ligger i sängen precis målat om mina naglar, ser honey min favorit film!!
i mon börjar jag halv 10 jävligt skönt o slutar redan 2 ännu bättre.
när man lever inne i väggensitter i soffan kommit hem typ precis, oth började precis så ska se den sen bli masserad av min mamma

solsidansolsidan slutade nyss, nu väntas beck gamen, så jäkla bra. har käkat morron fika från mds sjukt gott!! i mon äre en ny vecka o skolan börjar lovet är slut o bara längta till jul lovet !
braa kvällmyser på dundret o dricker lite grej

blogg.se appen

har fixat blogg.se appen nu, så hoppas ja kanske börjar blogga lite oftare. Ska sova nu i mon väntas de massa mys med min fina vän elin


stämplad för livet än en gång!

i dag har jag varit till töre och gjort två tattos, en som betyder väldigt mycket! Bjuder på en bild


 
helt ny smörjd, så ser lite äcklig ut 
 
 
världens finaste hund Indra sweet love, nu är du alltid med mig ♥
 
 

RSS 2.0