sorry sorry

orkar inte blogga och förlåt för mitt dåliga bloggande på senaste tiden, mitt internet har dampat så har inte ens orkat  logga in på datan o kolla om det dampar eller inte. Just nu ligger jag i magsjuka, spydde i går så i mon blire skolan om jag mår bra då men det tvivlar jag på att jag gör!

tro på dig själv

glömt att säga att det var så här jag klippte mig, plus - 5 cm

varit och myst hos katti ett tag, nu tänkte jag slå på nån film som jag somnar till. I mon väntas massa tv tittande eftersom det är wallander, bigbrother och ove kontor skitet.

D60

jag ångrade mig lite mitt gymnasieval, men tur att man får göra omval!
nyss käkat pottibullar och ska invänta elin så ska vi fara på ica kvantum och köpa hårfärg, men jag bjuder på lite bilder som jag blev super nöjda med efter helgens fotograferingar. Blev sjukt sugen på att fota mer nu!!!
finns ännu fler och fina, men orkar inte ladda upp några fler ni får nöja er.

tog sig till skolan ialla fall

i dag när jag vaknade kände jag mig mycket bättre så drog mig upp ur sängen efter ett tag och sprang i väg till skolan och hade bara svenska/engelska och sen engelska, matte & bild sen sluta jag vid 1 men satt över och gjorde klart modellgrejen på bilden så den lämnades in och blev så där.
Snart tänkte jag hoppa i duschen och sen fixa till mig och sen drar jag väl och är med emma och elin, eller så tar man det bara lungt kanske städar mitt rum ligger som rätt så mycket kläder på golvet som det annars aldrig gör och fullt med grejer på byrån, jag stöckar annars aldrig men undra varför det är ganska stöckigt nu då?!? 
I dag har även mina short kommit, men pallar inte ta mig till stan för att hämta ut dom tar dom här någon dag då jag orkar gå i snöstorm till stan, det är ju ändå bara kläder som ska med till resan, så behöver ju inte hämta ut det just nu. Till helgen blir det mest troligen lule med moster, har ju ändå inget liv här i gve alla åker ju till byarna och kör skoter och jag pallar inte fara till tärendö har ingen lust för de! nu måste jag ringa pappa och sen duscha. Puss
min alla ♥ - dag present jag fick av syster, gulligt!

15 februari

sitter hos linnea och lyssar lite musik, vi tar det bara allmänt lungt och snart ska man väl börja bege sig hem. Ska fortsätta sociala mig med emma och linnea 
söt charlie

alla ♥-dag

i dag är den en fin dag, men dock inte fint väder.. nyss käkat en bit tårta som peter hade köpt mycket god! varit på romantisk lunch hos grannen, snart ska jag hoppa i duschen sen bara ta det lungt. Vi hörs!

..

imorgon är det alla hjärtansdag! kopiera detta om du är forever alone...

trött som ett svin

kommit hem för nån minut sen, hunnit käkat kött gott och nu ligger jag och trycker lite lakris. Varit och fotat med syrran ännu fler bilder, nu har vi varit på många olika ställen och fått toppen bilder, körde förbi sarkas än en gång och där var det bra utsikt till ballongerna och bra sladdvägar även bra fotoställe, vi for även upp på dundret och kollade när massa åkte slalom/snowboard vad jag blev sugen på att åka! vi mötte en del skotrar även snygga mums!

Nu ska jag vila lite för är svin trött, har ändå inge annat för mig så lika att sova lite, tills ef kommer hem!!
'
nån av dom första bilderna vi fotade i fredas + en av dom finaste!



var i går och käkade plankstek på dundret.


<3

ingen rubrik

vaknat vid halv 10 idag, men somnade direkt efter vi käkat toast här hos ef. I går hände ingeting vi tog det bara lungt hemma hos emma, sen hoppade vi vid halv 12 i en 1,60 säng men vi lega alla tre i en 80 säng. Mina tre vänner somna nån timme efter men jag pratade i telefon kunde inte somna, men tilllslut så somna jag också.
Min dag har inga planer, men det kommer väl senare vad jag hittar på. Nyss har jag tvättat ur emmas hår färg och nu är hon i duschen så jag passar på att blogga lite under tiden Nu ska jag kolla lite facebook, sen ska väl emma börja fara till bussen och jag hem, vi hörs!
vilka snyggingar!

jag vill också flyga!

foto; Emma Farlund

huvudvärk

har inte palla med skolan i dag, vaknade med huvudvärk så tog en vilo dag och bara sovit några extra timmar, nyss tagit alvedon och hoppas det hjälper, i dag senare ska jag över till emma alltså över gården. vi hörs!





jag älskar och saknar dig så det gör ont..

116 bilder

i går tog jag en lung kväll, lite umgås med olika. Syster körde hem mig vid 9, snackade ett tag med ef sen hem och duscha och bara tog det lungt. I dag har vi haft nationella igen skrev om " när tiden stannar " gick ganska bra skrev 4,5 A4, efter det tog jag en macka på vetis gott!  sen en vända på stan, sen plocka ronja upp mig hon hade nå ärenden att göra så jag följde med som svansen i baken hehe. 
För nån timme sen har jag varit och fotat syster ungefär 116 bilder, blev super nöjd över dom! love.. jag älskar verkligen att fota vintern, bjuder väl på nån bild när jag fått dom av natte eftersom dom försvann från kameran vete fan varför! nyss käkat lite köttfärs & spagetti som även jag åt till lunch. Men nu ska jag kika efter lite kläder till min resa, behöver fna nya sommar kläder, hittat en del redan. Puss 
behöver en ny header även, vill inte bara ha en vit sjukt fult! men en fuckad bild blev allt fult, så om nån har lust att kirra en så gärna!

spåkulan



Ta ett lugnande bad eller en skön dusch och låt alla bekymmer rinna ner i brunnen. Nu börjar ditt nya underbara liv.

nelly.com

klickade hem från nelly i går lite små saker som ska med till resan bjuder i bilder 
kunde äntligen välja en och det blev bara en denna gång!

SVEA

Duschat precis, inväntar pappa med mina lagade skor. Sen ska jag fixa mig sen drar jag till farmor med emma och tar det lite lungt sen hem och se johan falk och ladda inför en lung dag i mon även frissa tid som jag sagt.
Varit och käkat på sibban i dag sjukt gott, efter det tog jag en runda genom stan hittade lite smått med grejer jag ska inhandla. Även ett par skor som jag blev kär i och jag blev kär i alla doms nya skor!! 
Smögen 1 Svea High Sneakers Vit
Smögen 1 Svea High Sneakers Vit
Smögen 2 Svea Canvas Sneakers Vit
Smögen 2 Svea Canvas Sneakers Blå
dom med högre skaft fans även i röda lika snyggt!

nationella

i dag började jag halv 9, lite till sovmorron. Gjorde nationella i svenska på morgonen gick super bra! efter det gjorde jag bort min bok på engelska och skrev om den, och började skriva om första världskriget som ska vara inne på fredag skönt skönt!  VG är väl inte helt fel att få på nationella heller!! hehe


I mon ska jag gå och göra klart första världskriget på morgonen, och halv 1 ska jag till frssan och fixa mitt barr. Vet inte vad jag ska göra ska i alla fall bara klippa tror jag kanske färgar före hemma ikv om jag då is. Men har ju inte så mycket utväxt, men justja jag ska ju börja bli blond till sommaren kanske dags och börja? 

uppdaterar senare

medans får ni en bildbomb från olika tävlingar som jag fotat!













sängdags

har spenderat min kväll med emma framför million dollar baby, rätt så bra. Sen hemma med mamma till wallander och nyss har jag kollat ponnyakuten, är liksom less på att kolla den menmen. Ska sova nu har sov morgon till 09.45 ååååå vad skönt!  Men nu måste jag verkligen sova, i mon ska jag på johannas match med emma, katti & albin hittils. puss!

svar till Ronjis

super bra freda men dock inte lika bra lörda

r: Galet snygg bild!

svar; att den är!


bara för att du komenterade så bjuder jag på en av dom andra, puss!

super bra fredag men dock inte lika bra lörda

Min freda var toppen, behöver inte ens berätta för er! träffade ronja och umgicks med elin emma och henne då. Vi spenderade kvällen i mampa, sen åkte vi hem vid 1 halv 2 så efter kvällen natten var över så sov jag till 12 nästa  dag super skönt!
Lördagen var jag bara med emma o elin, vi köpte pizza från coop o käka sen bara tog det lungt, sen på kvällskvisten stack emma till hakkas med johan, elin drog till lina o jag hem.. Det var min helg söndag, ska jag också bara ta det lungt eftersom kylan tar död på mig, finns fan inge att göra bilarna går inte igång och pallar inte gå i 33-
puss! 

grattis min finaste

nu är du ett snäpp älder! grattis igen <3

att sakna

i går har jag umgåtts med hanna och emma en sväng pluggat till ekonomi provet som vi hade idag, gick rätt så bra ändå! sett klart säsong 8 av oth, gud kommer dö tills nästa kommer ut. Sen umgåtts med ef o kungen en
sväng på kvällskvisten!

I dag har jag bara spenderat min dag med emma, sovit och käkat hos henne, det gör jag ju ganska ofta hehe. Sen tog vi bussen på kvällen till mampa på ärenden och sen vidare till katti där vi bara satt o snackade, sen dissa hon o elin mig o ef, sen en kvälls promenad hem och nu sitter jag i mitt tysta rum och bara känner lungnet ! i mon börjar jag 09.05 jippi! slutar 13.20 ! jippi. Skönt med en kort dag och typ 4 lektioner, sen ska jag fixa mitt pass, fara o handla lite skit saker på dollar och sen söka present till min fina!
Men nu ska jag avrunda och chilla lite, sen blunda för några timmar. Puss 
'
gud vad jag saknar sommaren och allt!

livet är hårt


RSS 2.0