sanning

 
 

Du kommer att ta känslomässiga risker i helgen.
 
 
 
 

englska

sitter på engelskan och kollar lite på datan, ska göra mitt arbete hemma eftersom jag vet inte varför ja ska göra de hemma. 
 
I går spenderade ja dagen med elin och på kvällen med emma, i dag blir de nog bara att ta de lungt hemma ska fara o handla nytt schampoo om ja hinner och sen köpa en håringpackning, känns som att jag snart kommer vara snaggad! å herregud, får bara kortare o kortare. 
 
Men nu ska ja stänga av datan och sen gå till svenskan för att se film, i mon har vi 3 lektioner och hål i 1 timme 50 min. Jobbigt! 
 
 
de är fan sant! man packar som att man ska vara borta svin länge och ändå ska man bara vara borta i en helg. 

vila i frid

var ju ledig i dag som tur var vaknade och kollade lite tv sen kom ja på att jag inte tänt lampan åt mina firrar, så när jag skulle tända den legade tjejen på botten och rörde sig inte och då hade den dött, den kanske blev sjuk men de tror ja inte, den har varit konstig sen jag fick dom för 1 veccka sen hon har inte ätit och inte simmat nått nästan och inte ens kommit upp till ytan nått var fel. Men nu får hon simma bland 1000 andra fiskar i stora hav och sjöar och bara må bra ..

Så nu måste ja skaffa ett sällskap åt hanen så den inte blir för ensam.

 

 
Eftersom jag inte har nån bild på mina fiskar eller inte hunnit fota så får ni se en bild på vad de är för fiskar jag skaffat mig för ca 1 veckan sen och en har redan fått somna in .. 
 
 
 

redan helg, alla är värdefulla

har redan fått helg, gjort prov i dag och de gick väl sådär! efter ja gjort provet hämtade pappa upp mig så for vi hem och käkade köttsoppa med familjen och även paren + simon.

Kolla lite när johan o jossan bytte däck på johannas epa och fint blev de! sen for ja hem och nu har jag beställt en väst, jacka och en tröja o ett par nya skor! alltid lika kul att klicka hem massa saker men bäst av allt är väntan tills man får grejerna.

Nu ska jag söka saker till hallowen och sen ska jag köpa nått gott och se hart of dixie grymt skönt med helg redna en torsdas eftermidda! men de blir ingen vana.

 
Det bästa med dig är att du är dig själv, alla är speciella på sitt sätt även jag och jag älskar dig bästa vän för den du är, vad som än händer så gillar jag dig vännen 
 
 
Alla mina vänner är värdefulla och de kommer dom alltid vara, alla ligger mig närmast hjärtat utan dom hade jag inte varit hel och dom fyller alla mina dagar och de gör ju även familjen
 
 
alla är speciella och alla finns inte med men dom flersta finns med, och alla mina vänner beryder väldigt mycket och jag älskar er runt hela jorden.

slow it down

vaknade vid 11 i dag och fikad och bara tog de lungt till en bra serie, fixat mig och klättt på mig ska snart fara till skolan har lektion från 13.50 till typ 15.00 och sen eftersom jag varit sjuk ska jag göra ett prov på naturkunskapen och sen hem o plugga engelska,matte. Måste skicka in nått brev på engelska till hans lika o göra bort de direkt! 
 
 
 
 

frukost

 
 
 
käkast lite frukost nyss med peter, ska börja fixa till mig och fara för att ha engelska är sjuk har huvudvärk men måste till engelskan för måste göra bort ett arbete så jag har gjort nått och sen är de lika att gå på svenskan också när man ändå är där, även fast de är typ svin lång svenska. 
 
Antingen blir de byarna runt med syster eller så blire bara att vila o hoppas på att bli helt frisk någongång. 
 
 
 
 
 

måste hela jävla natten gå

skolan har gått snabbt i mon är enda dagen vi har lång denna vecka, i dag sluta vi 2 o i går halv 3 och i mon 4. Torsda börjar jag först 13.50 och slutar vid 3 har bara idrott och freda är vi mest troligen lediga sjukt skönt! 
 
Snart är de hallowen och 1 november, och lov och även 1 november dom dagarna kan gärna få komma redan nu 
 
nu ska jag sova rätt så tidigt! 
 
det bästa med hela grundskolan! 
 
 
 

ser du nu vad du gör

 
 
 
 
har vaknat för en timme sen av att emma ringde som en tok o väckte då mig. Tack! 
 
i går har varit hos tandläkaren och kollt mina tänder, och sen varit i skolan och skoldagen gick fort skönt! sen for ja och köpte mig två guppysar fiskar och lite annat som man behöver sjukt kul att ha fiskar i mitt rum och så mysigt. Sen for ja och jobbade med syster byarna runt, lite less på de. När ja kom hem skulle ja vara med emma o de var ja men eftersom hon var så sjuk så somna hon till filmen vi såg roligt att kolla film själv. 
 
Nu ska jag hoppa i duschen och sen fixa till mig och sen vidare och göra en hemlig sak med några. Nu ska jag först se ett avsnitt av hart of dixie. 
 
 
 
 

give me more love

höll på att böla hjäl mig nyss, såg sista avsnittet av the vampire diaries i säsong 3 tolvslaget ikväll kommer 1 avsnittet av säsong 4 ut o jag vill inte se mer, den är för bra! och de är de bästa jag någonsin sett, så nu ska ja vänta 2 månader tills hela 4 kommit ut o förhoppningsvis i svensk text. 
 
Veckan har gått snabbt o i mon är de redan freda o sen helg, har 3 lektioner i mon + tandläkar tid kl halv 10, och de gillar ja inte. 
 
Nu ska jag fixa lite i mitt rum sen fara o tända ljus som jag tänkt göra i 1,5 vecka nu men har aldrig blivit av men i dag blir de förhoppnings vis av! 
ska sluta ordbajsa nu o göra någon nytta. 
 
 
 
rödhårig 
 
 
 
svart 
 
 
 
 
brunt 
 
 
 
 
tigerfärgad, eller vet inte vad de är för färg! 
 
 
 
blondiiii 
 
ska till frissan snart o ska färga håret o vet inte om ja ska fortsätta mot blond eller de andra färgerna ja har lagt upp. Men måste bestämma mig! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

engelska, svenska

sitter på engelska o har nå glos frågor o skriva svaren till, har sen bara svenska sen slutar jag och vi ska redovisa på svenska o jag hatar att redovisa de värsta jag vet. 
 
I dag blire en massa plugg har några frågor att skriva om till junkka o sen i mon har jag prov i naturkunskap, hatar prova! fast naturkunskap är ju lättare än engelska o matte de suger jag på. 
 
Nu ska jag göra klart de dom andra håller på med. 
 
 
Snygg Ian 

Need love

 
 

 
 
Ligger o kollar the vampire diaries som vanligt, bölar lite o så den är bara för bra! 
 
Ska snart fara till mampa med Elin, i går tog vi bara de lugnt o gled lite HGL väldigt bra kväll! Nu ska jag börja fixa till mig innan Elin kommer. 
 
Va kul med vinter !! 
 
 

 

1 november, 10 december

Sitter hemma o kollar the vampire diaries, älskar serien vet inte hur många gånger jag har sagt det. Har varit o klippt mitt barr i dag min frissa fick klippa av 2,5 cm o de behövdes kan jag säga. Skönt om inte annat

I mon vet ja inte om de blir byn med syster, o vet inte om jag blir helgen de tror ja inte. Ska vara med Elin i helg vi har lite planer! Nu ska jag vänta på mamma sen ska vi fara på Ica o handla lite.

 
 

känslan när jag glider in på klubben

Det var ju någon dag sen jag skrev här ! 
chillar här på engelskan, har pratat med hans om min engelska. Jobbigt när han bara pratar engelska fattar ju inte. Har börjat 9 i dag, vi har sovmorgon  3 dagar i veckan rätt så skönt! 
 
Längtar som fan till 1 november, då ska jag stämpla mig en till tatuering för livet! och de ska bli jävligt roligt än en gång, och även fylla i min den jag har för den har blivit grå nervös. 
 
Nu ska jag sluta ordbajsa o jobba lite. 
 

RSS 2.0