grattis min fina vän!

i dag fyller min bästa bybo kompis år, och hoppas hon får den bästa födelsedagen hehe! du blir även fjortis 14 år, Grattis igen! ♥
BLI INTE SUR!
så jävla söt, loveyaa

mys

har hela lägenheten för mig själv skönt! men just nu sitter jag med mina fina vänner sofia och evelina och vi sitter bara o snackar lite och lyssnar bra musik, snart ska jag hänga upp mina tvättade kläder, sen ska jag sova för imon har jag massa planer grejer jag ska hinna med, sen ska jag börja kolla klart the vampire min favvo !
men nu ska jag fortsätta sociala mig, puss!
fin fina!

loveeeee

mina nya favvisar!!!











söker dom som en galning och har äntligen hittat en svensk sida jippi!!

svar till ronjis

r: Älskade jennifer!! Så som linnea skrev i kommentaren ovanför, att du ska ha ett bra liv med dina vänner(även fast jag tror att hon inte menade de.) Du behöver inte vara orolig, för jag kommer inte lämna dig och du å jag kommer ha de förbannat trevligt när du kommer hem igen!!! Puss :*

svar; så mycket jag saknar dig, jag vet inte hon har helt rätt att vara arg men tror ja är för ego att inse att jag och emma var riktigt elaka, vi brydde nog oss för mycket. Skulle nog säga de samma om de var jag som fick sån smäll på mig. Vad bra att jag har dig kvar min fina ronja, gu så jag saknar dig!! vi ska ha de så jävla trevligt.. pussar & kramar

frulle

vaknat för inte så länge sen eller ja en timme eller så, lyssnar bara musik ska gå och tvätta ansiktet och sen sätta på lite nytt ansikte och sen ska jag klä på mig. Sen sticker jag och gör nått en sväng med felicia som snart åker söder för en vecka, sen ska jag väl vara med elin eller ja jag vet inte, men måste i alla fall och tanka o de är ett måste fast klarar mej säkert en dag till. Men nu ska jag börjar fixa till mig



äntligen kom solen fram, nu ska jag ut i solen o försöka sola lite

svar åt linnea

l: vet inte riktigt vad jag ska skriva. om du visste hur dåligt jag mår efter allt ni ( du och emma) sagt åt mig. men ni förstår inte för ni är naiva. inse att det finns mer i världen än er själva, men jag tror att ni har för stort ego för att kunna erkänna det.. trist så in i helvete

och precis som du säger, när man behöver sina vänner som mest, det är då de sviker en som mest.. fundera på det jennifer.

peace

svar; allt vi sa var för att vi brydde oss, men du lyssnade inte och du berättade inte allt till oss. och när man behöver sina vänner så menar jag att man ska kunna prata med dom, men de gjorde inte du! jag och  emma har nog funderat en del, vi gjorde fel och de erkänner jag men de var för att vi brydde oss så sjukt mycket om dig men du tog de som att du inte förstod, vi sa elaka ord de vet ja men vi menade ingen illa ! Jag funderar som på de hela tiden, men du sa inte allt till oss och de var de vi  behövde för att kunna förstå dig!



best

även dom bästa kan alltid svika en, speciellt som mest♥

hatar rubriker

går dagen och dagen har vairt rätt så bra, varit till luleå en sväng i dag med några fräna, kollat mamma mia och nyss har jag varit och sprungit grymt skönt och få rensa hjärnan lite efter allt skit, i mon har jag inge planer promenad på kvällen och en bastu mys och gele naglar med elin de är vad som står på schemat. Till helgen är de pdol och tisdan efter de åker jag hem, vill inte hem! Just nu vill jag bara hoppa på första bästa flyg till tukiet och vara där tills skolan börjar, är så jävla less på gällivare. Men har i alla fall valt vad jag ska gå nu, känns som att jag kommer ångra mig.. Men nu ska jag sluta ordbajsa och gå o kolla läget längst ner sen sova.
true ..

gve fyfan ..

jag och elin räknade i dag hur länge jag har varit i piteå och vi fick de til 16 dagar så jävla skönt att slippa gällivare, vill inte ens hem. Ska hem först den 31:a och de ska bli skönt att vara här i en vecka minst till guu!
Men saknar ju vissa där hemma, men känns bra att få slippa allt skit. På onsda kommer min fina sofia ner hit till pite och spenderar pdol med mig och sen blir de mest troligen lk med henne! mycket roligt, men nu ska jag sova så om de är fint i mon ska jag passa på att sola ännu mer, hehe.
någon jag saknar som är där hemma ♥

GRATTIS VÄRLDENS FINASTE VÄN!

hoppas du fick den bästa födelsedagen, saknar dig massor och vi har ju våra planer när vi kommer hem! men lite sent inlägg, men grattis i alla fall lite efterskott loveyou ♥
saknar dig till tusen och våra galen skaper! puss..

övik retur och retur

har varit till övik o gjort lite hemliga saker. Kom hem vid 7, umgåtts med mina söta vänner spelat lite basket o sen har vi hunnit chilla på hotellet!

I mon väntas i alla fall bra väder får man hoppas o så då blir de ett dopp i havet o massa solning och är de dåligt blir de bad i äöventyrsbadet med gänget nice! I helg har jag varit o kollat piteå ridklubbs ponny tävling som gick upp till mvs a, och har fotat så om någon är intresserad av bilder skriv på facebook åt mig så ska jag skicka i väg dom till dig, bjuder även på några bilder här också men de får bli i mon i ett eget inlägg.
finns ännu fler bilder, men denna bjuder ja på. Felicia unga nilsson o bibbi tog hem en 3 plats varje dag i la:n duktiga !
Även så jävla less på ett antal personer, så säger bara ni kan gå o dö!

vila i frid min fina

halv mitt liv har du funnis och jag bara saknar dig så mycket, trodde inte det redan var dags men du blev så plötsligt sjuk och de är så otroligt jobbigt att veta att du aldrig skulle bli frisk efter doppet i sammakoo och där efter du fick din sjukdom, men nu har du de bra. Men att veta att jag aldrig mer kommer få se min älskade love min älskade min älskade hund, när man kommer hem sent på kvällarna kom du aldrig till dörren man fick istället gå till din bädd där du oftast sov o säga nu är jag hem godnatt pigan. De gör så ont så jävla ont, har aldrig förut behövt känna så här förutom när gulis gick bort o lullan, Luette fick jag inte ens säga adjö åt.♥
vila i frid min fina skatt, kommer sakna dig så otroligt mycket men nu har du de förjävuls bra! ♥
finner inga ord ..
.
Men nu har du det bra de är all önska jag önskar dig, älskar dig min fina fina

stort steg

kanske börjar bli dags nu?

man får alltid igen

ligger uppe i mitt rum förövrigt i piteå och har de rätt så nice, vädret sög ju i går och i dag blev de lite bättre ialla fall, hunnit varit in till munksund och handlat me morsan och elin, och käkat as gott kött och potatis från sundet och även varit till klubben och förbi tommy & lotta. I mon åker vi hem och sen kommer vi tillbaka till helgen eller i alla fall jag med pappa och dom, mamma och dom vet jag inte hur dom tänker göra.

I går hände inte så mycket har inte hunnit vara in till havsbadet något ännu, men de kommer! Har ju stuga i högsböle tror jag de heter, trivs rätt så bra här men blir ännu bättre nästa gång jag kommer då kommer min pärla också med mig hit!! great!
Nu ska jag se skilda världar och sen hoppa i bastun och bubbla lite i bade sen blir de väl kväll och då kanske vi far o kollar läget i stan och i mon hem till döda gällivare, men inte sen länge kvar innan jag kommer igen hehe.
jag saknar tiden som var, jag älskade de och allt var så perfekt!

RSS 2.0