Tjugotredje juli


Piteå och massa mys med en massa fina. Och än är i semester slut! 16 juli - veckan började bra

Min vecka har varit upp och ner. I måndags bokade jag och min finis katti en resa till värmen TURKIET en fjärde gång, hihi jag älskar de där landet. 
 
Den här gången blev de väldigt nära alanya inte lika stora hotell som jag varit på, spännande! 
 
 
I går umgick jag med niklas och olivia, tok cama tog ett naken bad på okq8 typ 2 på natten, jadu va ska man säga. hehe
 
 
Jag har hunnit bada ett x antal gånger den här sommarn i Gällivare, var några år sen sist. Vi har haft så jäkla bra väder typ i 2 veckor så min semester började BRA! 
 
 
Nu ska jag betala lite räkningar sen slå på ett nytt avsnitt av en ny serie sen sova, har mycket att gö i mon och känner för att jag vill sova lite extra länge i natt ändå. Hare bra! 
 
 
saknar min fina. 
 
 
 
 

månader sen, livet flyger

 
Har hunnit varit på semester 1 vecka i fina side och mycket hann hända på 1 vecka därborta och helt klart blir de en sväng till dit. 
 
 
 
 
Har hunnit få körkort och köpt mig en bil en bmw dessutom, är rätt så nöjd och har redan en massa paket på väg till den. hihi 
 
 
25++ firande och kiruna festivalen. Stymamman Susanne fyllde år men kvällen lämnade jag jordbrukarvägen tillsammans med 3 fina vänner och BXS:en som förde oss till kiruna.
 
 
och även jobbat klart för den här sommarn, blir lite vik hit och dit på de hela. Lite semester ska jag självklart också hinna med innan sommaren är slut. Längtar faktist lite efter skola! 
 
Hoppas på lite fin väder nu när man ändå är ledig. Mina inlägg suger men bara för att jag är allmänt less på de här så var jag tvungen att berätta lite kortfaktat. 
 
 
 
 
 

RSS 2.0