23.15

Sett just klart wallander det är inte sjukt hur bra dom filmerna är alltså! :) Nu ska jag ta och gå ta lite kvällsfika sen sova, i mon väntar en ny vecka en ny skoldag-.-

Varit i stallet på us-möte -.-
I mon blir troligt viss att umgås med min kusin som ska åka hem i morron också, men nu måste jag verkligen gå. Har ingen lust att blogga också så jobbigt lägger upp dom där dagarna istället så ni får få inlägg samtidigt! Men säger godnatt engång ;)




/Jennifer Wettainen

Dag 7: En bild du aldrig lagt upp

hihi








/Jennifer Wettainen


Dag 6: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge

<3







/Jennifer Wettainen

00.21

ska gå och sova strax, godnatt = )


/Jennifer Wettainen

Dag 5: En gammal bild på dig själv


/Jennifer Wettainen

Dag 4: En konstig tid i ditt liv









/Jennifer Wettainen


10.26

chillar på språkvalet med ett par cool vänner, jonni är strax i Luleå skönt att hon äntligen kommer hem =) Men nu måste jag jobba med något sen ska vi och handla med magnus, maja o linnea till ikv :) Men slänger in ett inlägg när jag kommer hem ! puss






/Jennifer Wettainen

21.54

Min dag gick åt till att vara i skolan första tråkigast av allt då men-.- missade två lektioner skönt det! :) Sen gick man hem, sov och käkade chillade på datan ett tag. Drog till ellis dag faktist ett år sen hon dog! Vidare till stallet tog han om gul smörjde upp lite grejer snacka med stallbrudarn, stack hem sitter här nu och chillar ska duscha sen sover jag för kvällen om inte jonni hör av dig då ;) Men kanske slänger upp ett till sen!





/Jennifer Wettainen

17.53

drar till stallet och tar hand om en ledsen ponny, uppdaterar när jag kommer hem mer :)




/Jennifer Wettainen

Dag 3: En bild på någon i din familj

Min bästa snällaste snyggaste älskade syster




Natalie Wettainen








/Jennifer Wettainen









Dag 2:En bild på någon du älskar

Den jag älskar mest ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
jag älskar dig, finns ingen annan som dig precis som dig ♥






/Jennifer Wettainen






22.32

Solade 20 min i dag skönt var det då, har inte solat något det här året ! =) Sen stack vi till Linnea och såg fjortoner suger rätt så bra har sett den ett antal gånger. Men nu måste jag verkligen duscha och sen gå och sova, för börjat 8 imon prov på torsdag och har inte pluggat ett piss, så det måste jag också göra!

Saknar jonni ännu, hon kommer hem o 3 dagar! :D

Skönt allt har ret ut sig också skönt det..
gammal bild med skit i de!


jag och lille gul i umeå i sommras <3
april förra året



godnatt






/Jennifer Wettainen

15.15

Strax stan och köpa lite grejs kan skriva sen vad jag köpt,sen drar jag och är med Ronja och vi far o solar. Ska försöka bli lika brun som jonni som är i egypten på stranden och jag i solariumet ;) tjiing




/Jennifer Wettainen

Dag 1: En bil på en person du umgås med ofta

Johanna Israelsson ♥
Har massa andra också men valde en bild på en vän bara ;)

/Jennifer Wettainen

23.08

ett tag sen jag bloggade, nu är jag hos pappa igen, hittade den här som jag ska göra så nu börjar jag :)
Hittade nån frän lista, jag tyckte jag skulle göra! :)

Dag 1: En bild på en person du umgås ofta med
Dag 2: En bild på någon du älskar
Dag 3: En bild på någon i din familj
Dag 4: En bild på en konstig tid i ditt liv
Dag 5: En gammal bild på dig själv
Dag 6: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge
Dag 7: En bild som du aldrig lagt upp
Dag 8: En bild på någon person som du saknar
Dag 9: En bild på någon i din släkt
Dag 10: En bild på någon du tycker är väldigt snäll
Dag 11: En bild på någon person du kan berätta allt för
Dag 12: En bild på någon du har varit kär i
Dag 13: En bild på dig och någon klasskompis
Dag 14: En bild som påminner dig om gamla tider
Dag 15: En bild på någon person som du vill vara med
Dag 16: En bild på dig själv
Dag 17: En ovanlig bild
Dag 18: En bild på din fritid
Dag 19: En bild på någon person som är snygg
Dag 20: En bild på dina närmaste
Dag 21: En bild på någon person som alltid ställer upp för dig
Dag 22: En bild på en tid du saknar
Dag 23: En bild från i somras
Dag 24: En bild som gör dig glad
Dag 25: En bild på någon person som alltid gör dig glad
Dag 26: En bild på någon/några du alltid har roligt med
Dag 27: En bild som du alltid skrattar åt
Dag 28: En tokig bild
Dag 29: Den nyaste bilden på dig själv
Dag 30: En bild på någon du aldrig kommer släppa taget om







/Jennifer Wettainen

14.21

chacha bloggen!
sjukt jobbigt datan dampar, men behövde inte fara till stallet ska ta och umgås med en söt vän! =) Gjort bort fysik provet idag också gick hyffsat bra skönt det. Men ska beställa en one pices dräkt tillsammans med elin o syster, slänger in en bild på vilken jag vill ha ;)


svart/marin lätt snyggast =)






/Jennifer Wettainen











13.41

Mitt liv är just nu upp och ner, men ska sluta tänka på det och bege mig till stallet och pussa på dom fnnaste som finns just nu. Blev inte skola gick o la mig kring 5 kunde varken sova eller blunda.



21.10

Tänkte uppdatera lit granna, min dag var att jag var och tränade under gympan sen till skolan och gå på matten o engelska sen hem. Stallet och säga hejdå till värdens sötaste unge som åker till egypten på fredag. Kollade hoppgrupperna sen stack jag hem sitter nu här och har duschat och är klar! :)

ps. Min lossas mamma sussi håller på kolla vad som är felet med min dator, hoppas hon kan laga den! hon är ju bara för söt, men tack i förhand! =)


 




/Jennifer Wettainen


21.09

Jag kommer sakna dig pigan, sola nu för mig också ! ♥






/Jennifer Wettainen


23.46

Vad glad jag blev när jag hörde din röst!

Nu är det så att min gulligalossas pappa har lånat sin dator till mig värsta snällt :) Min dag har jag spenderat med Beppe,gustav & Elin vi gjorde inte så mycket var en sväng till mig sen bara stan. Jag och elin for sen till hanna! :) Men nu ska jag se solsidan och sova i mon blir det skola sen stallet, måste snacka med pigan hon åker ju utomlands på onsdag till egypten och jag kommer sakna henne, men godnatt! :)




/Jennifer Wettainen


00.45

chill hos gangsters hanna, ska börja rulla hem åt strax! Har ännu ingen dator =( hejdå ! slänger in lite bilder från kvällen.

 
en söt hanna


ett gäng vänner


Jag och en söt kompis =) puss godnatt bloggen.




17.02

Kommer inte blogga något eftersom att eftersom att min dator är sönder, så hejdå så länge!!

23.

Nu har jag kollat runt på sidor, sen skrev en tjej och frågade om jag vela köpa hennes satio för 2000 och är inge mycket använd är det värt att satsa?;) Sen hittade jag en sjukt snygg dator som jag vart sugen på, men lär inte köpa den. Har ju hittat min jag vill ha ;)


Slänger in en bild på den ur snygga datan och telefonen komentera gärna vad ni tycker!

Sony ericsson satio röd



Fan vilken nice dator, blev sjukt sugen på den! =)
Komentera nu som F A N !





/Jennifer Wettainen

21.04

Lite dålig uppdatering, men mitt internet har typ gått sönder! Men får låna peters som jag andvänder just nu ;) Men nu ska jag vara social med Elin, i mon ska jag och träna och sola har jag bestämt mig för.

Har inte varit i skolan idag på väg att bli förkyld o har mått illa, har sett film med elin och käkat popcorn tillsammans med henne. Vi såg filmen mean girls ! =) Men slänger in ett inlägg sen också,måste på coop o köpa en ny hudkrem min är som slut, tråkigt värre!
Har inte varit hos den finnaste något heller men blir att ta hand om han på fredag ;) puss





/Jennifer Wettainen

00.38

Säger som Julia säger, har också gjort mig lite skolfin! =)

Min kej dag spenderade jag först på stan med en gullig och söt julia och ylva, sen for jag vid två och fixade till mina ögonbryn som jag fick av syster i julklapp blev sjukt nöjd med dom, det har ju gjort så ont för mig att noppa(stavningen?) Menjag njöt av när simone tog o fixade till dom det rann tårar men dom fick då rinna!
Nu ska jag ta och slå på dagens del av jesus o josefine, sen sova imorron väntar en underbar dag med en saknad Emma Farlund o hjälpa mamma med att ta undan julsakerna ;) godnatt..

<3






/Jennifer Wettainen


00.39

aldrig att jag kommer orka upp till skolan, har sagt nu två nätter att jag ska gå och lägga mig tidigt nä men ändå sover jag inte ännu sjukt vad svårt det är att hålla det man lovar! Samma om min bloggning det blir inget av det, när men seriöst nu orkar jag inte nu slår jag på flickan 2 och försöker sova till den godnatt!




/Jennifer Wettainen

Lite fakta

Tänkte har ju inte berättat om serien Jesus & Josefine så slänger in lite fakta och en bild ! ;)

 

Tidsmaskinen är inställd, nedräkningen har börjat...

 

Josefine är trött på att fylla år på julafton ? samma dag som en viss Jesus ? så hon bestämmer sig för att flytta julen. Det är svårare än hon trodde men hon får hjälp av en magisk julkrubba som sänder henne tillbaka i tiden, till den tid då Jesus var i hennes egen ålder. Josefine och Jesus blir vänner, frågan är vad Josefines klasskamrat Oskar tycker om det eftersom han vill vara mer än bara vän med Josefine? Och vem är den mystiske Thorsen som äger tidsmaskinen?

Ska det gå att flytta julen? Hur ska det sluta när Josefine & co reser fram och tillbaka i tiden och ändrar på historien?

Jesus & Josefine blev en stor succé som Danmarks julkalender 2003. Den frälste även många svenska barn då den visades i SVT och Barnkanalen under julen 2006. Den här DVDn innehåller samtliga 24 avsnitt fördelade på 3 skivor.


 


 


 


 



/Jennifer Wettainen

 



15.47

Min kväll i går var helt underbar, var lite trött bara efter att ha stallpass från 7 till 8 på kvällen! Sen stack jag hem och duschade och sen vidare till Sara för att göra tacos med Johannax2 o Jossan o Emma o Moa o Felicia o Evva & Soffi. Har inte skrattat så mycket på länge det var en underbar kväll!
Min dag i dag vet jag inte hur den ska börja den har redan börjat med att man sitter ännu med pyjamas o bara chillar varit upp och fikat redan, tror att det blir att umgås med Elin eller bara sticka hem till mamma och se lite roliga filmer med min saknade älskade mamma ♥
Men nu ska jag slå på del 21 av Jesus & Josefine !



/Jennifer Wettainen

00.48

Nu har man äntligen gjort bort den där långa duschen som är så jobbig! Nu ska jag snacka lite med mina vänner speciellt jonni, sen ska jag ta och kolla runt lite på internet. Internetet dampade just men jag som proffs fixade de ju ;) I mon har jag ju stallpass som jag sa så ni får klara er utan mig tills kvällen, slänger väl in ett inlägg så länge jag hinner hem en sväng. Ska kanske efter det långa stallpasset till sara och göra tacos men vet inte ännu jonni försöker dra med mig men vi ser ju hur det blir !

Nu säger pappa att jag måste sova, men jag måste inte ! =) Har snackat med några personer som läser min blogg, och dom tycker lite olika ideer vad jag ska skriva om men måste verkligen ta en fundering vad jag ska göra på blogg har ju verkligen inget att gå efter.

Men nu snackar jag istället med mina underbara vänner medan ni får kommentera. Jag bjuder på en mysig bild ;)

Johanna Isrealsson & Mr crocket


Jag och min snygga syster förra året !


<3


Men nu ska jag sociala mig med Jonni ;)







/Jennifer Wettainen

20.19

Blir att umgås med Felicia och Emma blev inte att bara stanna hemma! =) Så nu måste den där ungen Johanna skynda sig, så jag hinner duscha ! puss





/Jennifer Wettainen

20.12

Jag är en tjej på 14 bast, gillar att åka 140 knopp! =)




/Jennifer Wettainen

19.36

Min dag började med att jag skulle vakna 11 men det blev inte vaknade 12. Fixade till mig väntade på en seg johanna som skulle vakna, sen körde pappa oss till stallet behövde inte mocka eller fylla hö för det hade maggi gjort åt mig, red ut med Lina & Clatch, Johanna & Tex. Gick toppen förutom i början då clatch var lite cp, men det blev bättre sen så länge vi bara skrittade o trava =)

Tog det lite lungt pussa lite på pållen snacka lite med zedig, sen stack jag hem skulle på gera com men det var ju stängt, darför att min w508 är sönder igen! surt men så länge får jag ha min snälla syster samsung snällt syster!
I mon har man stallpass från 7.00-20.00 ! Så blir att spendera hela min skönta långa dag i ett mysigt stall tillsammans med mina vänner =)

Men nu ska jag ta och plocka i hop lite i mitt rum, sen duscha sen ska jag bara chilla lite hemma orkar faktist inte fara ut eftersom att jag ändå ska upp halv 7. Så nu tänkte jag bara slänga upp en bild sen kolla lite bloggar sen börjar städningen!
Julia Zedig från vänster sen jag o sist men inte minst Lydia wikström =)





/Jennifer Wettainen



01.57

sitter och spelar spel med Johanna vi har så jävla roligt så det är inte sant !:)


/Jennifer Wettainen

00.34

Jag kom på vad jag ska skriva om, ska börja berätta om mig själv till och börja med ;) Så i nästa inlägg står det om mig själv!





/Jennifer Wettainen

00.29

Vet inte vad jag ska skriva om egentligen kan ni hjälpa mig lite på traven ? :)
Tycker ni jag ska ta och börja göra dom där dagarna alla snackar typ om? Ne vet faktiskt inte nu vill jag ha hjälp med det.

Kan berätta lite om min gårdagen: For till stallet vid 12, mockade det var rett så grisigt. Sen fyllde jag hö påsar väntade till felicia var klar så vi kunde rida vi stack någon gång vid halv tre ut, for först en bit efter stigen och sen på banan rätt mysigt va? :) Men nu ska jag ta och vara social med mina msn vänner. slänger in en bild på min underbara vän.

i love you <3






/Jennifer Wettainen

23.11

Orkar inte blogga tidigt på morgonen, men måste ändra på det! Men nu ska jag bege mig ut till jossans stuga o chilla ett tag ;)





/Jennifer Wettainen

00.36

Jag saknar dig så jävla mycket, du betyder allt! Du gör alltid min dag toppen, du ger mig allt bara att andas ♥
du gör min dag toppen ♥
du är mitt allt
minnen ♥ första gången jag fick promenera med han !
första/andra sommaren efter betet.
Jag älskar dig mest av allt, du är den finnaste som finns


/Jennifer Wettainen

00.17

Ändrade planer, johanna skulle ut med jossan i stugan och dryga. Då blir det att se den nya filmen för sig själv! Men kanske frågar om angelica vill komma och vara social med mig? :P

Vill du komma och vara social med mig o en film ? ;)





/Jennifer Wettainen


00.14

Min favorit låt just nu ialla fall, eller några låtar jag lyssnar mycket på är =)

Silly boy


Fronda - underbar


swingfly  rags to riches


Men nu går jag och är social med johanna hejdå =)



/Jennifer Wettainen

00.00

Chillar på facebook, sett klart alla delar som jag inte sett av Jesus & Josefine. Imon blir det stallet kanske redan sagt det säger det än en gång ! Men nu ska jag ta med mig ungen Johanna och kolla filmen jag beställde som jag ännu då inte gjort sitter o diskuterar på fb med Angelica som inte visste vad fag är, men sen frågade hon ebba vad det var och då fick hon veta vad det var, ebba sa åt mig vad det var. Men slänger in ett inlägg innan sängen!



/Jennifer Wettainen

21.05

Äntligen hemma efter ett par roliga dagar i älvsbyn. Lärde känna Hilda & Malin roligt värre var det, for en sväng till Piteå och käkade på max shoppade ett par öronhängen och ett liknade av puder. Åkte fel med bussen på dit vägen men det gick ändå bra, pratade med personer om allt möjligt hade film kväll med älvsbybona! Massa annat skoja hade jag i älvsbyn med en underbar kompis man inte träffar så ofta.

Kom hem för ca 2 timmar sen, skönt värre att komma hem. Hämtade filmen jag beställt från mamma i mon blir det att fara till stallet och prata lite skit med vännerna, och ta hand om världens underbaraste vän! Saknat alla vänner dessutom! Men nu ska jag ta och se alla delar som jag inte sett av Jesus o Josefine min favvo serier, sen se filmen jag beställde ! men slänger in ett inlägg senare puss på stjärten.

Slänger in en bild på
Gällivare

Hilda <3

Malin & Banjo :)

En underbar vän som man inte träffar så ofta, Lydia <3


Slänger in ett inlägg sen!


/Jennifer Wettainen


Älvsbyn

TAGGA ÄLVSBYN TAGGA 2 TIMMARS VÄNTE TID I BODEN ! :D



/Jennifer Wettainen

TAGGA ÄLVSBYN

Nu ska jag fixa klart packningen,sen beger jag mig mot tågatation och vidare till boden där blir jag kvar i 2 timmar, sen nästa tåg till älvsbyn nu ska jag till älvsbyn och härja gärnet.

Kommer inte blogga om någon dag när jag kommer hem, så nu far jag och härjar med lydia puss på er. Sms och var social gärna ! =) 0730833917 !



/Jennifer Wettainen

00.35

Läs min nya blogg som jag följer ! ;) Jonni








/Jennifer Wettainen

00.31

Sitter i kullen och chillar järnet med jonni ! Nu ska vi ta och gå ner och fika lite kvällsfika, puspuss på er slänger in ett inlägg imon.

cool bild







/Jennifer Wettainen

19.08

Sa ju att jag skulle skriver efter eller före maten det blev efter maten, har ätit älgkött och makaroner gott var det i alla fall.  Nu ska jag börja fixa till mig tänkte faktist fara till kullen en sväng och umgås med en söt 95a, vet inte vad vi ska hitta på blir väl något roligt i alla fall. På måndag sticket jag till älvsbyn pappa ska bara prata med ann-jasmin så är allt fixat och klart!

Men nu ska jag ta och börja sätt på lite smink kanske och platta håret, och göra något roligt även fast man är lite sjuk. Jonni frågade om jag vill laga tacos i mon med henne,sara,soffi vet inte om jag ska eller is kanske är med odm ändå men äter inte får ju se. Men nu ska jag platta håret med min älskade plattång =) Slänger in ett inlägg när jag kommer hem vetja.
jag saknar sommaren som F A N !






/Jennifer Wettainen

18.01 2011 !

ska och lämna tillbaka filmen sex and city 2, som jag aldrig hann se johanna såg det istället :) slänger in ett inlägg senare efter maten eller före !




/Jennifer Wettainen

RSS 2.0