bästus

Hejj mina vänner och ovänner. Drog en fuck skolan, kännes på tok för jobbigt att vara där. Jag älskar ju iofs junkka åre, men emma orkade inte och jag vill inte vara med dom där andra så jag följde helt enkelt med henne. Ja jag vet inte riktigt vad jag ska berätta om, har hänt så mycket roliga saker, ni vet såna där roliga saker som känns i hela kroppen. Jag antar att det bara är för att det är så här när man är kär när man är liten. Tiihihihihi
 
Annars så mår jag riktigt fint, är med mina fina vänner ronjis och elin, älskar som mest av allt i hela världen och jag visar det varje dag med en massa kramar och pussar. Igår hände det inte så himla mycket men jag hann i alla fall med en tokig åktur med glad, emma och elin, nära döden upplevelse kan man ju säga. 
 
Om ett tag ska jag åka med elin på stan och kika på lite grejer, men först ska vi föra ronja och emma till bussen som går till hakkas. Är så glad för deras skull, som ska äntligen få träffa sina fina pojkar. Jag och elin funderar på att hitta på något skit kul i kväll typ, kolla the vampire diaries hela natten. 
 
Nänå nu ska jag gå och skita, är så himla lös i magen. Åt något förfärligt. 
VI hörs, puss. kram och nyp i stjärten. 
 
Jag älskar er mina underbara vänner!
 
 
 
 
 
 
 
 

hatar nya blogg.se

det var ett tag sen, skolan har börjat i dag och känns inte så jävla bra! nu ska jag städa mitt rum o sen duscha eller bara gå ut i regnet.4
 

onsdajanne

dagen har som gått har jag solat och softat! planerat massa saker, och även hunnit med att vara en vända på stan med söta farmor, sen bullens hemma hos henne o 1 timmes vilande. I mon väntas ännu solning om de är bra väder ! de får man ju hoppas, vill ju ha riktigt färg innan skolan börjar.
Nu ska jag vänta tills filmen laddat klart o sen ska ja lyfta ner alla mina kläder från sängen, håller nämligen på att städa för fullt! duktigt ja e!

16 november

inte långt kvar tills part 2 kommer ut

The vampire diaries

gud vad jag längtar till säsong 4 kommer ut, världens bästa film! ingen slår den här

Skinny Love

har varit i stallet tidigt i dag och har även börjat vända tillbaka dyngnet i går somna jag vid 1, o vaknade 11. Lyckades! Jag hoppas allt löser sig för min prins, för vill inte vil inte säga de!
Nu ska jag hoppa i duschen och sen vänta in min söta vän som kommer från hakkas med bussen och då ska jag springa över dig och hämta säsong 3 av min favorit och försöka somna tidigt i dag igen.

vi klarar oss till våren

duschat precis, hunnit med rätt så mycket i dag. Vaknade vid 12 for till pappa för att hämta kameran och sen vidare till stalle o fota hoppträningen som var, sen till farmor och sen var jag och sprang och nu ligger jag här i min säng ska lägga in bilderna och fixa mig lite, för sen far jag ut med fint folk som jag gjort i någon dag nu.

jag vill känna känslan av att vara där

super bra och mysig kväll! fast när de regna sög de och då blev de massa pdäcke häng med fint folk! allt fakta ni får veta, i mon väntas en lungn dag med massa spa på dagen även massage av min älskade mamma som äntligen kommit hem!
jag och min fina vän, super kul att umgås med henne för sånt händer inte ofta.

ingenting står över mig

dagen som gått har varit jävligt bra, allt ni behöver veta
bästa ponnyn ever, älskar han så otroligt

min bästa vän, min allra bästa vän!

dagarna som gott så har jag umgåtts med mina fina vänner, mest med min fina sofia! och även evve,jossan & felicia och vi har haft jävligt roligt tycker i alla fall jag, alla våra skratt stunder. I dag vaknade ja på morgonen av att mamma ringde och väckte mig for till stallet spenderade dagen där, med lite frasse mat till lunch!
Såg när dom besiktade mattur och när sofia, evve & emma även kajsa red på sina små pållar, fotade lite också ska slänga in bilderna när jag har tid så då får ni se lite islandshästar ganska kul att variera att fota, nu ska jag hoppa i duschen och sen har jag inge planer resten av kvällen ska ut och köra en sväng vill bara umgås med min fina röda vän.
I dag kom även min allra bästa vän hem, ååååå gu så jag har saknat han och han får ja spendera helgen med där gick allt pusel i hop! ♥
Asterix(Asse)<3
I love you, and i miss yooou

RSS 2.0