ja saknar allt de där


min dag har varit rätt så snabb och jävligt bra, var ju barnvakt i går till ca halv 3 så kom hem före 3 såg nått OC avsnitt sen somna jag, har sovit med öppet fönster hela natten jävligt kallt men jävligt skönt!! Vaknade vid 10 i dag och i väg till stallet för de var dressyr tävling, pussat på den finaste o pratat med massa saknade sen fotade jag även lite och fick även med mig någon tråkig bild på asse eftersom han inte vela vara med på bild

Nu är jag väl hemma och duschat o ätit snabbis här, i dag måste jag börja packa och springa över till moster, förbi ica & förbi farmor o lämna ett linne o mina jeans. Men nu ska jag börja klä på mig o sen sätta i gång.
söt ungarna Wilma & Ebba

långhelg

sitter o lyssnar musik, väldigt kort skoldag i dag slutade redan 10 o började halv 9 vi fick sluta efter nationella. VI skulle skriva en uppsatts om någon som vi aldrig glömmer eller en person osv. Jag skrev om min kära bästa asterix, skrev nån sida så fick vi sluta.
Gårdagen spenderades en sväng i stallet med jonni och massa bettan körande, sen sibban mat. Dagen bjuds på att hämta ut mitt paket, hämta resväskan o solning på gunilla! måste börja få lite färg innan vi åker o de är ju snart!! Nu ska jag hoppa i duschen sen lite snabbfix som jag inte gjort på nån dag. 

Broccoli ftw

väldigt bra dag och kort, chill dag älskar såna dagar. Började med att jag badade bort badet i skolan typ nån timme, så missade sve/eng och engelskan & matten, käkade till lunch köttbullar och potatis med lite sallad sen har jag gjort bort reflektionen som skulle vara inne i mon även gjort bort bild redovisningen grejen, bara redovisningen kvar! Så nu känns de som att jag kan få ta helg 
I mon är de äntligen fredag och blir en lång och skön helg freda-tisda! Helgen spenderas i stan, kanske drar till byn på sönda men de tror jag faktist inte, måste börja små packa pröva alla kläder & skor köpa solskydd få tillbax mina glajjor från natte som jag ska ha med mig o mina glömde hos elin. Sen är de bara en några kvar så far jag!! Men innan de ska jag hinna fara på studiebesök ! de blir säkert svinit bra, nästa vecka går jag typ bara onsda, torsda ännu bättre!!!!!!  Nu ska jag gå ut o rasta love som jag är hundvakt åt igen, fast hundvakt o hundvakt vet jag inte
massa planer i skallen också, en massa ideér också

blå & brunelin for och köra hennes mamma o lisa nånstans, så undertiden passar jag på att blogga ett litet inlägg. Har varit hemma nästan hela dagen förutom innan elin kom o bjöd mig på en slush hehe, ska väl strax börja fara hem åt och kolla ett avsnitt av OC sen sova, i mon väntas bad och en kort skoldag.
Nu ska jag dricka upp min saft jag blandat och vänta på elin.


meänkieli

sitter o har svenska och de suger, vi jobbar om meänkieli språk som vi ska arbeta om o göra lite grejer o sånt till. Har så jävla ont i mitt finger så måste springa o söka ett ploster när ingen lärare typ har nått, har bitit bort någelbandet och de gör förjävulst ont.

Nu ska jag söka lite ord på de där språket så har inte tid att sitta här och fördriva tiden ännu mer.


dagarna börjar springa i väg

dagen har sprungit i väg som vanligt, de börjar bli en vana nu. I dag kom även mina efterlängtade foton !! Så nu ska jag fylla mina ramar o mitt rum med en massa bilder, men nu ska jag gå ut en sväng med ef. Ni får väl ett inlägg i mon eller nått, inge mycket bloggande i dag sorry!
dåligaste bilden med en usel cam.

13 dagar kvarde här kommer gå snabbt!


Skolan gått otroligt snabbt, började med att jag vaknade vid halv 8 klädde på mig o allt de där andra som man gör innan skolan. Började ha so med sussi o var så jävla irriterad där så jag hade lust att strypa henne men de gick över när jag fick ha sv/eng med annika snackat en massa bara o tagit de lungt o fixat in marita tills de är prov i engelska som är den 11 maj, men jag gör den på månda istället. Sen matte o där gjorde ja lite förberedningar för nationella sist men inte minst slöjd o där gjorde ja några buffar till bra dagen!

I dag väntas solning, hårfärgning o en sväng på stan med mamma eller stan o stan, dollar hade jag tänkt kasnek förbi jysk o köpa mig den där kuden som ja ännu inte köpt som jag bara funderar o funderar, men bestämt mig jag köper den för den skulle passa så bra till mitt rum, kanske blir något annat när man ändå väl är där ! 
I går framkallde jag bilder som är beställda som borde komma i veckan, en massa bilder ca 30 bilder för 50:- inte dyrt när man beställer, har en massa ramar. Så nu ska mitt rum bil bombad med en massa bilder !

min enda


14 dagar kvar

nedräkning börjat!

oc

Orkade inte blogga nånting i går för var fast vid att se klart säsong 3 av oc och de gjorde jag började även på säsong 4 sista säsongen och de suger att de bara finns 4 säsonger.
Min gårdag såg ungefär ut så här prata i telefon, oc avsnitt hela dagen kvällen en dusch sen sova. Mycket bra lördag mycket mycket mycket braa. Älskar verkligen såna dagar, men i dag ska jag göra något hela annat jag ska nämligen gå till farmor som jag inte varit hos på ett bra tag, ska käka o de där o bara umgås med henne. När de inte finns nånåting att göra då är man hon farmor dagarna och de känns super bra. 
glömde säga att när mamma kom hem från lule så fick ja mitt efterlängtade halsring och några ringar och en tröja o underkläder. Inge av de andra fanns som jag vela ha så jag fick nöja mig med de där o de gjorde jag verkligen!

Instagram

@ Jenniferwettainen
gina

kommit hem från skolan för typ en timma sen, eftersom inte orkar ja sitta i skolan i 2 timmar o vänta tills sista lektionen ska börja så vi drog hem, är hundvakt medans natte mamma o peter är i lule o pite peter hämtar sin nya bil. Ska bjuda lite bilder senare men nu får ni några bilder som jag beställt med mamma från lule. 

finns ganska många färger, men mamma fick äran att bestämma färg denna gång om den nu finns i butikem.
Bjuder på nått inlägg senare, men nu ska jasg springa o käka o ge mat åt mina två råttor.
Bestämma mig för att även stanna hemma o inte fara till byn eftersom jag måste vara hundvakt tills dom kommer hem, om för bussen går ju vid 17 tiden typ, o känner inte för att läman hundarna och nu när jag får nått för att sitta hundvakt som ja är van att göra så.

inte?

kvällen har bjudits på lite garage häng medan peter tvättat bilen och lite hemligheter, sen har jag sett när elin o peter kört runt på sin segway sen hann ja o ef vara hos kungen en sväng men lika snabbt börja vi gå hem åt o nu ligger ja i sängen o funderar på en hel del saker, har lust att fara till byn i mon med bussen på eftermiddan men de är de att mamma o dom behöver hund vakt till love eftersom dom sticker till lule o hämtar en ny bil.

Men nu ska ja slå på ett avsnitt av oc, sen sova! 
Inte hade man tackat nej inte, speciellt inte när de är en FERRARI

födelsedag

14 april 2012


parfymerna jag fick i födelsedagspresent; Den till vänster av mamma och den till höger av min söta jonni
nationella

skolan har gått sjukt snabbt den här veckan de är redan torsda och de betyder att de är freda i mon och så mest troligen sticker ja till byn och umgås med kajsa.
I dag i skolan så har vi haft nationella i engelska, gick hyfsat! nu har vi bara matte kvar, känns skönt att gjort bort alla nationella nästan, har kvar nått i engelska också men allt har ju gått fort hela nian har gått så jävulst snabbt! vi har bara haft en vanlig lektion och de var bilden, men där i från fick vi sluta efter 20 min för datorerna funkade inte så vi kunde inte söka fakta till vårat arbete. Nu har jag precis skickat in sista ansökan om sommajobb blir nog inte att söka någon annanstan än där jag sökt, hoppas att jag bara får nått nu 
Idag måste jag verkligen fara o sola för de är inte länge kvar tills jag far och innan de vill jag ha lite färg, sen ska jag hämta ut ett paket som också kommit tror de är mina leggins, sen hade jag tänkt hinna fara förbi farmor och sen ikväll tänkte ja ha bara lite tid för mig själv! Men nu ska jag kolla klart här och sen ska jag börja göra mina ärenden.

svar till funderaren

de finaste


f: varför har du slutat sköta Asse om han är ditt allt?

svar; De hade du kanske fått veta om du sa vem du var ;)
stoffe levererar

sitter och lyssnar musik, precis provat min klänning den sjukt nöjd med den. Nu ska jag vänta tills jag åker utomlans och då ska jag köpa både skor och en till klänning om jag hittar nån, annars står jag mest troligen fast med en!

Sprang på stan en sväng med ronja hämtade ut lite paket, och sen vidare hem och öppna dom nu måste jag slänga på kläderna för elin ska hämta mig. Puss
¨
snartsnartsnart

tråkigt


Namn?  Jennifer

När fyller du år? - 14 april 

Några piercingar? - 2 stycken

Vad har du på dig just nu? - Munkjacka, leggins 

Vilka/vilken årstider är bäst? - sommar 

Hur ser den perfekta morgonen ut för dig? -  att inte behöva stiga upp o stressa i väg

Vad tycker du mest om hos dig själv? - inte vetja

Vad är du bra på? -  haha de vet ja inte 

Vem älskar du mest på denna jorden - mina närmsta 

Sover du hellre själv än tillsammans med någon? - olika från dag till dag. -  frågor om dina vänner

Vem vet allt om dig? - Ingen vet riktigt allt om mig.. 

Vem är den roligaste av dina vänner? -  Alla är rolig på sitt sätt! 

Vem är snyggast av dina vänner? - alla är snygga!

Vem är mest hemlig? -  Katti 

Vem är den du helst har filmkväll? -  Kajsa -  Frågor om din familj

Vem står dig närmast? - mina vänner och familj 

Har du bra kontakt med båda dina föräldrar? - jaa

Vem är farligast i din familj?- syster natalie 

Vem ser roligast ut i din familj? - Pappa

Vem är coolast? - Pappa

Har ni något husdjur? - jodå tre hundar Love, Tila & Jimbo 

Vem har du mest gemensamt med? - Pappa

Vem står för underhållningen? - Pappa

Vem sover du oftast med? - ööhhö ingen av dom10 frågor om idag

Vad har du gjort? - skola 

Har du varit glad idag? - både och 

Har du varit ledsen idag? - nix

Har du gjort något bra idag? - jo

Vad ska du göra nu? - ta tila och gå till min söta farmor 

Har du gjort något dåligt idag? - tror inte de

Vad har du ätit idag? - Lunch 

Har du duschat idag? - nej

Är du trött nu? - lite smått 

Vad händer imon? - Nationella i engelska 

Går du i skolan? - Jo

Har du varit i skolan idag? - jadå - ANNAT

Hur mår du just nu? - bra

Har du piercat dig? - jo

Är du hungrig nu? - Nej

Vad är klockan nu just nu? - 14 nå

Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? - Facebook, youtube & blogg.se TELEFON/MOBIL

Vem ringde dig senast? - Ef

Vem ringde du senast? - Peter

Vem sms:a till dig senast? - Ronja

Vem sms:a du till senast? -  Mamma 


- FAMILJ

Hur länge sen var det du träffa din morsa? 10 min sen

Hur länge sen var det du träffa din farsa? - 1 da sen - ÖVRIGT

Gillar du punk? - Nej

Har du sminkat dig idag? - Nej


- MUSIK

Lyssnar du på musik just nu? - jo

Vilket är ditt favoritband? - olika 

Vad gillar du för musik? - Det mesta


KLÄDER

Har du fler än 4 linnen? - Ja

Har du fler än 3 jeans? - jo

Har du fler än 5 tröjor? - ja- SMINK OCH HÅR

Använder du mascara? - Jo

Använder du wax? - Nej

Använder du ögonskugga? - Ibland

Använder du deodorant? - Ja

Använder du parfym? - varje dag

Använder du brunkräm? - ne

Plattar/lockar du håret varje dag? - nej

Duschar du varje dag? - ja oftastKÄRLEK

Är du kär just nu? - nej

Har du kysst någon idag? - nej

Har du ett förhållande? - nej

Är du romantisk? - är ja väl

Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? - neej

Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? - jodåå

Vill du vara singel eller ha ett förhållande? - bryr mig inte så mycket, kärleken kommer

Vem sov du senast bredvid - vet inte

Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? - hemligt

Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? - har frågat men minns inte 

Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? - aldrig 

Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? - ne faktist inte 

Vad gillar du för stil på tjejen/killen ? -   inte vetja 


- Fyra frågor om förhållanden

Är du singel? - Ja

Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - Jo 

Är du kär just nu? - njaa

SVEA

Smögen 3 Svea Low Sneakers Vit
Smögen 3 Svea Low Sneakers Vit
Smögen 3 Svea Low Sneakers Vit
Lund 1 Svea High Sneakers Vit
Lund 1 Svea High Sneakers Vit
Lund 1 Svea High Sneakers Vit
Lund 3 Svea Canvas Sneakers Vit
Lund 3 Svea Canvas Sneakers Vit
Tylösand Svea Flipflops Vit
Tylösand Svea Flipflops Vit
Tylösand Svea Flipflops Vit
jag bara älskar dom här skorna, vill ha alla. Dom sista skorna ska jag beställa hem i mon eftersom dom ska jag ha med mig utomlans, jag vill ha alla i vita också för de är dom som är snyggast enligt mig men såklart är alla andra också fina men dom här är dom som jag faller för! 

de finaste

har inte lika storlust att blogga nå mer, har blivit så tråkigt. Har inte varit i skolan i dag för hade sån jävla huvudvärk i morse, så blev att försöka vila halv dagen sen städa ja mitt rum o sen käka lax o sen förbi stan o byt min tröja jag fick i present av mamma sen vidare till stallet pussa lite med saknade gul och min mest saknade asse ♥
Nu har jag landat i ef säng, ska snart bege mig hem för att fara o handla med mamma och sen lite hemlisaker, bloggar väl mer i kväll eller i morron, puss!
Min finaste vad jag älskar han o saknar han så jävla mycket, så lite tid som jag spenderar med hästar är jag arg över mig själv att jag gav upp allt de fina och de finaste jag hade, saknar och ångrar mig för varje dag som går! finns inte mycket jag kan göra. Men Asterix kommer alltid vara den finaste,vackraste,bästa & den jag älskar mest !
får inte glömma min sötaste gul  som jag också saknar, så jävla söt o han är också en av dom bästa!

ice

kommit in för nån min sen varit ute o snackat lite med ef & kungen, innan de har jag bara hängt med ronja och umgåtts käkat lite glass eller milkshake (stavning?) iceslaaaash haha säkert felstavat. Gott vare då! sen har vi bara kört runt eller hon bara kört runt, vi glömde före in bilderna på hon o prins så de får vi ta o fixa nån dag tycker jag faktist!
Nu ska jag tvätta bort sminket och sen slå på ett avsnitt av OC o sen sova o invänta morgondagen som jag har massa planer på, men de får ni säkert veta mer om i mon.

present av syster

ÄLSKADE SYSTER *

de här suger

skoldagen har gått superduper fort tycker jag, sista timmen var vi på nån teater även fast vi slutat. Efter de han jag gå hem o gå på toa sen hämta ronja upp mig vi stack på stan o kolla lite grejs o så, köpte en ny mascara och gick även med i kicks så de blev även super billigt! efter stan for jag hem och käka potatispalt och sen vidare ut på stan med mamma, elin & katti var tvungen att köpa nya linnen ett svart och ett vitt med spets där nere hann även springa in på Åhlins o kolla en ring till min andra hand och där hitta jag en massa snygga, dom skulle ringa o kolla om den fanns kvar.
Men nu ska jag vänta in syrran sen blire glass köp med ronja


älskar den här mascaran.

lovet

gulligt av dig att skriva lett inlägg på min blogg när jag inte kunnat.
Lovet har varit så jävla bra, allt har varit kul. Började med att jag åkte pajala förra lördagen för att fira min moster som fyllde 40 bast! sov över i pajala hos mina kusiners farmor i en husvagn, dagen efter bjöds på massa skoter åk med min släkt & kusinerna, grymt kul!
när mamma o moster rullade hem till gve stannade jag även till fredag och hade grymt kul med byborna och min saknade kajsa ♥ dagarna har gått otroligt snabbt, redan fredag och var tvungen att åka tillbaka till stan för att dagen efter som då var lördag den 14 april som även var min födelsedag så vela jag vara hemma och spendera den med mina vänner, men så blev de ju dock inte. På morgonen så spendera jag dagen hemma hos pappa tillsammans med dom och farmor,faster & jonni. Sen senare vid 3 stack jag till mamma och firar resten av kvällen tillsammans med emma och elin, dagen blev inte som planering men det löste sig när två fina kom och gjorde en glad! Min tårta var helt klart så jävla snygg och super nöjd över den och att jag beställde en från vetehatten!
I mon börjar skolan och då får vi även veta vad vi kommit in på som sagt fordons står först och sen el och sen äre ju grans som gäller och blire inge av de första så blire då grans jag helst vill gå! planer till helgen är att vara hemma här i stan och helgen efter det så blire byn och helgen efter på söndag säger jag hejdå gällivare och säger hej turkiet!!!!
nu ska jag fortsätta umgås med emma och sen ska jag hem o duscha och vänta in besök som kommer från byyn som ska fira mig. Toppen har även kvar en massa tårt bitar! kom o fika gott folk, hehe.
min älskade byyn.
Bjuder även på massa andra bilder från lovet, senare !

JW IS THE SHIT!

när jag ändå är inne på jennifers blogg kan jag ju passa på att busa lite, hihiih :)


Jw har dragit till tärendö och lämnat mig helt ensam här i gällivare.... Hon fyller ju år på lördag och jag hoppas att alla säger grattis till lill skiten som blir hela 16 år.Själv ska ja köpa nå jätte gulligt till henne som hon kan sova med på nätterna! aja men har inte tid att sitta och skriva skit hära, hejjsvejss!GRATTIS I FÖRSKOTT GUMMAN!

dundret & sakajärvi

bjuder på lite bilder från dundretdagen och sakajärvi med ronja 
ska hoppa i duschen nu och sen sitta barnvakt i kväll.

skit samma

dagen har varit grymt bra. Börja med dundret dag i pulkbacken och bara solade och prata med massa brudar, sen vidare till sakajärvi med ronja och GJF. Mysigt! och nu sitter jag bara hos ef och tare lungt, ska dra hem.
i helg har jag planer på tärendö, och det blire sticker dit med moster på lörda för min andra moster ska ha fest i pajala, inge sammako eftersom det blev massa tjorv med en så skiter i de, bara besviken på henne så.
bloggar väl mer när jag orkar, kanske nått i helg om jag har tid eftersom helgen ska bli grymt bra och jag ska bara ta det lungt med mina vänner.

April 4, 2012

sitter hos elin och tare lungt vi ska strax o käka, hon fyller ju som sagt år i dag! köpte en present på kicks åt henne från mig o syrran. GRATTIS PIGAN!♥
påsklovet närmar sig, inge planer på det men de kommer väl bli något kul. En sväng till sammako under helgen när det är skotertävling. Sen planer på byn som aldrig blir av men nu ska de banne mig bli av!
skolan har gått okej, varit dom3 senaste veckorna varje dag i skolan grymt duktig Jennifer. Men nu ska jag rusa vi hörs
bjuder elin bild på elin eftersom hon är födelsedags barnet!

vila i frid

finaste prisma, saknar dig!hoppas du fick det bra, sov i ro♥

1 april

sitter hos eb medans dom håller på att färga håret, tagit det lungt hela morgonen dagen och här vid 8 så for jag ut med ef & eb, käkade och sen en sväng på kvantum för att köpa slingmedel o nu sitter jag här och bara tare lungt medans dom håller på med att bleka sin hår.

Helgen har gått bra, tagit det mest lungt for ut en sväng på kvällen i går annars bara legat inne och kollat OC! i mon börjar jag tio och då ska vi till dundret på nå skit grej, kallt! svinit skönt med sovmorgon så länge, sista veckan innan påsk också.


gud vad jag saknar mitt rödhår

RSS 2.0