23.36

SNART 2011 !
2010 ganska bra år, men 2011 blir bästa året. Nu blire att dra tillbaka och umgås med en söt sussi & en anning gullig pappa =)




/Jennifer Wettainen

20.26

Tjatja bloggen ! Hela dagen lång har jag sovit har blivit förklyld, inga planerade saker orkar inte ens åka in till stan och umgås med vännerna, har ont i skallen halsen hade nästa feber i morse roligt liv och varför just på nyårsdagen och när jag planerat att åka till lydia på måndag så jag måste vila för vill verkligen åka dit !

Har förresten beställt hem en film till, som mamma verkligen vela se hoppas den kommer strax. HAr ätit god mat fläskfilé och potatisgratäng men jag fick strips och med championsås och vitlöksbröd och sallad väldigt god mat, nu är jag mät och belåten. Strax ska jag o johanna slå på sex and city 2 som vi hyrde har inte ens sett etta, undra om den är bra har du sett den?

Hunden rädd fick gå runt huset med han, han har svansen mellan benen staxars hund! Slänger in på vilken av dom.
Nu ska jag vänta tills håret torka och så ska jag platta de och prova min nya mascara som jag köpte i luleå :)
Imon har jag stallpass men eftersom att jag är sjuk så kommer jag ju inte få fara dit för pappa, men känner mig redan nu bättre så ska kanske ändå fara en sväng, har så ångest jag som sa till maggi att vi skulle dag nyårsdan så måste nästa fa dit ändå som sjukling och puss på världens finnaste <3

Men slänger in ett inlägg sen när jag fixat håret och de kanske fotar en bild också, slänger nog in bilder från julafton som jag ännu inte gjort ! kram .

Jimbo







/Jennifer Wettainen


19.15

Mat dags, förresten gott nytt år allihopa ! Slänger in ett inlägg senare =)





/Jennifer Wettainen

00.15

hem från resan med mina underbara vänner. Roligt fanns inte mycket första gången jag kommer hem från luleå med en påse lite ovanligt! I denna påse fick jag med mig.
3 par trosor från gina
Ett svart linne från gina
En mascara från kicks
En wow mössa från intersport

Har sett dagen jesus & josefine redan, fyfan vad den är bra det är inte klokt ! Men nu ska jag ta och börja fixa mig för sängen imon väntar ett nytt äventyr. Mitt nyår blir antingen i byn med moster, eller bara hemma. Ska i alla fall på morgonen och köpa morötter till asse hans nyårs present, eller just jag mia israelsson har ju fixat 90 kg morötter till stallet så behöver inte köpa något. Men slänger in ett till inlägg innan jag går och sova!

Men sov skönt nu alla.




/Jennifer Wettainen

01.11

Dagen började med att jag stack ut vid 10, kom hem typ 11. Nu ska jag bara chilla lite, sen välja vad jag ska ha för kläder imon när jag ska till lule med b-rudarna. Ska bara shoppa lite gran, sen ska jag på måndag till älvsbyn till lydia äntligen blir det av. Sen ska jag försöka få med henne hit upp hoppas hon vill då!
Men nu tänkte jag bara slå på någon film och försöka somna lite tidigare än 6 på morgonen, hoppas jag lyckas. Jag sa ju i förra inlägget att jag inte åker till luleå om det blir buss färd hem, och vad tror ni inte det blev jo det blev buss. Så nu sticker jag några timmar från gve skönt ! Men godnatt sov så gott


<3








/Jennifer Wettainen







18.50

Som ni alla ser så har jag fått en ny header av sara sjukt nöjd, tack !

Tänkte berätta lite kort om min dag, denna natt spenderade jag med sara o elin vi hade sjukt roligt jag somnade vid halv 7 o elin 7, sara 9 ! Vi fotade oss klockan halv sex med hennes mammas kamera, väldigt roligt o oseriösa bilder.
Imon drar jag till luleå med sara,jossan,elin. Men går de buss hem så avstår jag att åka, hatar att åka buss ! Tänkte inte shoppa mycket för jag har fått så mycket kläder i julklapp, så det blir bara lite smått.
min eftermidda spenderade jag med hästarna, tog han om asse dag ialla fall. Han fick vila för det var så jävla kallt ute -29 ! Märks det att vi bor i norr?;o
Sen longerade jag gulan, var tvungen att träna lite inför när jonni åker utomlans den 20 januari ska jag ha han 4 dagar hon blir borta 1 vecka och 2 dagar. Kommer sakna den lilla ärtan !

Nu ska jag ta och hoppa i duschen och sen se jesus och josefine, eller tvärtom.

<3





/Jennifer Wettainen


16.33

Glömde säga jag har beställt en film från cdon.com, vi såg den i skolan på svenskan med Maria. Skicka vidare heter den fast skicka vidare på engelska, laddar upp en bild på den så vet ni vilken jag menar !






/Jennifer Wettainen





16.18

Vilka läser min blogg, kommentera med ditt nam !


/Jennifer Wettainen

16.14

ska börja göra i ordning mig, ska duscha och fixa till mig. Vet inte om jag ska följa med sara,jossan & elin till luleå på torsdag eller om jag ska ta och åka till byn redan i mon eftermidda om mamma vill följa med mig dig. Tänkte ju åka till älvsbyn underveckan men pappa tycker det var onödigt att åka dit på torsdag och hem nästa dag eftersom att det är nyår, så då blir det nog att åka dit på måndag och lydia och hennes familj går med på de. Pappa måste ju nästa snacka med hennes mamma.


men nu ska jag hoppa i duschen och sen blåsa och platta håret sätta lite mascar,puss !

saknar mitt blonda.

2009








/Jennifer Wettainen

00.00

sovgott alla småbarn som läser dethär inlägget .

15.52

Min dag har varit helt klart jätte bra, igår umgicks jag med ebba,jossan,sara,elin & julia. Vi hade inte så mycket för oss vakade till 5 då gick den första o la sig och de var ju jag så klart, sen vid 6 gick julia o dom andra drog till statoil, medans jag o julia låg o sov så skönt !
Vaknade vid 8 för att julia sa jennifer kan du sluta andas det var ju snällt hon tyckte jag andades som en säl ! Jag somnade om och vid 11 vaknade jag o julia igen, så sa vi ska vi gå upp, vi gick upp gick till saras rum o väckte dom där inne, elin vaknade direkt, jag frågade om någon vela följa med till gojan o julia & elin följde köpte en drick o sen gick vi och käkade på mds, sen gick vi runt på stan elin köpte en jacka o julia gympa kläder o jag ingeting.
Sen så sa julia lossasmamma att vi skulle gå på fika att hon bjuder, vi gick på alla tiders cafe, sen kom pappa och hämtade mig så nu sitter jag hemma och väntar på att jesus & josefine ska börja halv, sen ska jag börja fixa mig ska till sara igen blir och sova där en natt till, roligt fast ne fast jo ;)

Så nu tänkte jag bara berätta vad jag fått i julklapp som jag skulle berättat för ett jävla bra tag sen men här kommer en lista i alla fall:
Pengar
Parfymer
Massa kläder
Smycken
Påslakan (stavning?)
En handväska
smink
från LUSH
Tror inte jag fått nå mer vad jag kommer på i alla fall, men nu måste jag kila ska ska börja fixa mig, ska fara till sara tror jag hörs !






/Jennifer Wettainen

16.34

Har just fixat mig klart, öppnat paketen här hos pappa. Fick av pappa 2000 :- o av farmor ett halsband pengar o fylla på telefon för 100 och örngott, av faster ett armband tackar min söta farmor min snälla faster och den bästa pappan ♥ klockan fem far ja o natte till mamma och firar kvällen o sen till faster, undra vad man får av min schyssta mamma ! (Y)

Men först innan jag far ska jag se min bästa serie film just nu jesus o josefin hoppas dom räddar oskar den söta ! Igår umgicks jag med felicia o hennes lilla syster, slog in paket köpt alla paket klart utom k & n men de fixar vi till helgen om stan är öppen eller veckan, bara dom får något av mig så ! ;)

men ha en riktigt god jul o trevlig kväll, slänger in ett inlägg ikv puss !

kära syster



slänger in en bild på mig själv sen, hur mitt hår o kläder jag hade på julafton :)







/Jennifer Wettainen



00.19

Godjul, is inte blogga ska sova strax i mon blire paket öppning julmat, umgås med familj, stallet o stan för att köpa sista julklapparna ! :D  godnatt



/Jennifer Wettainen

hoppas du har en bra födelsedag ♥

Grattis gumman vi saknar dig grymt mycket, de har snart gått ett år sen du försvan och vi saknar dig mer och mer för varje dag som går. Vi tänker på dig every every day kom bak ! ♥

Men hoppas du har de bra där fu just nu är och du ska bara veta JAG ÄLSKAR DIG !♥♥♥



i love you ♥♥







/Jennifer Wettainen

du är min bästevän och jag kommer alltid älska dig

ska sova strax så tänkte bara skriva lite snappt, igår var jag på nordan det sög sönder eric hassle (stavning) var typ drogpåverkade så de var min helg puss .




/Jennifer Wettainen

00.12

godnatt, imon väntar den roliga dagen knatte !




/Jennifer Wettainen

15.14

Har inte snart bloggat på en vecka, men varför blogga när man inte har något att skriva?
Men nu tänkte jag försöka somna till ung och bortskämd är trött som F A N !
Imon fick vi sovmorron till 09.10 och ska igentligen börja 08.45 Tack anna :) Imon blire att fara och träna sen hem till jonni och sova och vi ska laga mat också gott =) Jaja ska försöka somna sen vara med någonfrän puss .

färgade håret mörkare i går, en ny bild på mig tagen i går :)






/Jennifer Wettainen

12.3

Drar tillbaka tillskolan för att ha sista lektionen för dagen sen är de helg ! :D Ska dra med jonni och göra ärenden till luciashowen puss .





/Jennifer Wettainen

23.25

Har aldrig något att berätta i den här bloggen, imon kommer syster åka till tärendö och då ska hon ta med internet, så blir utan de ändå till söndag, ska sova i stallet fredag till lördag och lördag till söndag, och på söndag är de ju luciashow hojj ja och jonni kommer skämma ut oss själv, har så jävla mycket att göra ska fixa kläder o handla, vet inte om jag ska med och handla ! Soffi o jk skulle tydligen rösta om. Men vi ser ju hur de blir :) Sen ska vi köpa madrass till us.

Idag har jag varit i stallet hela dagen jag som lovar farmor att komma till henne men tror du jag hinner nåne. Imon måste jag gå förbi där ! Har inte ens börja köpa julklappar åt dom som jag ska köpa åt, var och tolkade med asse jossan åkte där baki, jk red gurre och marro bakom, var en rolig ritt. Nästa helg kommer kanske lydia ska fixa en häst åt henne som hon kan låna så ska vi fara ut runt stigen eller något, eller fara och tolka. Fan vad jag saknar henne <3
Men nu ska jag gå och sova eller se ung & bortskämd puss .




fan vad gammal bild alltså, jonni & tiger hennes första ponny :)





/Jennifer Wettainen



22.44

Orkar inte blogga, har varit i stallet hela dagen. Så jävla mycket att göra inför luciashowen! Så nu ska jag bara ta de lugnt och chilla och ta o och kolla ung och bortskämd godnatt .




<3






/Jennifer Wettainen


22.57

Ska ladda ner rädda willy, sen ska jag sova. Orkar inte upp till skolan annars !





/Jennifer Wettainen

23.36

Har kommit hem från stallet typ vid tio tiden, hade us möte och hela skitet. Till helgen blir de luciashow och min älskade mamma ska sälja present kort där och bästevän ska hjälpa min mamma att säga. Mamma vill ju inte stå själv i typ tre timmar så jag fixade med mig en vän som sällskap :)
Imon blire också stallet med us möte igen och sång träning för de är något vi verkligen måste ha! Skulle träna med dom ungar som var i stallet idag, men vi hade ju inte bestämt låter eller något så vi får ta de imon. Nu tänkte jag ta och sms lite till med Angelica och sen tänkte jag sova för gott.
Jag säger som min syster vill sova här året om för sängen är så jävla skön ;) Om ni vill ha en skön säng 120 så köp från möbelhuset lätt skönast, dom sa till och med att dom är populära bland ungdomar ! :D
Men säger puss puss ialla fall .
mina nya glasögon, rätt så stora men jävligt skönt ! Finns på dollar att köpa :)


/Jennifer Wettainen

23.30

En halv timme kvar så fyller katti år !

Tänkte berätta om min dag varit i stallet sen åtta i morse till 7 ikv! hojj är så less på stallet, nu den här sista veckan är de mycket att göra, pynta fixa inför luciashowen träna pållen :)
Men alla är välkommna på våra 2010 lucia show vi kommer bjuda på: en spännande maskeradhoppning,lösponnygalopp, islandshästarna, kadrillj & Godisreg och en massa annat skoj alla är välkommna ! =)

Imon blire stallet och sen sång träning, tänkte säga att jag och Angelica ska slå rekord att sms med varandra på 2 dagar 500 sms, vi är redan typ uppe i 320, och vi har på oss till imon kväll kl: 8 på kvällen. Nu tänkte jag släcka den här sega datan och sova mktmkt i min sköna säng är ju äntligen hos mamma <3
men puss !
ps imon blire beställt en ny header vet inte vilken färg jag ska ha vit kanske ? =)






/Jennifer Wettainen


jag älskar dig går inte att beskriva hur mkt ♥

Anglica loggade ut hon skulle duscha, då orkar fan inte jag skriva 6 inlägg till pallar inte. Men säg ingeting till henne ! :) puss tänkte ladda upp vad jag fick när jag fyllde 14 av katti, undra vad hon ska få av mig ? =) förslag vad man kan köpa till en av sina bästkompisar som fyller 14 år, godnatt



Det där hjärtat fick jag av katti när jag fyllde 14 !







/Jennifer Wettainen

IMON BLIR DU 14 ÅR !

Grattis gumman katarina Jungfall du blir äntligen 14 år, när ska vi fira dig då? :)
hör av mig i mon efter stallet ! puss

Grattis gumman i förskott älskar dig !<333




/Jennifer Wettainen


00.00

Tänkte lägga in lite olika bilder har 8 inlägg kvar ! ;)
Här kommer en bildbomb.
halloween 2009

sommar 2009

2007

sommar 2010

skolfoto 2009

skolfoto 2010


Så angelica 8 kvar ! :D





/Jennifer Wettainen

23.52

Imon är de dags för klubbtävling och jag tänkte fota och lägga in här på bloggen och alla som vill ha bilder får sno. Så imon är de bara att sno bilder för fullt här i från ;) puss


/Jennifer Wettainen

23.44

kom just hem från en trevlig kväll med filmmys med Katti. Vi har kollat ung och bortskämd och sen jump in, men henne syster också. Nu skriver jag med angelica som jag fan inte orkar med just nu och speciellt inte hennes humor ! hon typ skriver power puff pinglorna ! fråga mig inte fråga henne, vad de är med henne igentligen :O

Imon blir en tidig morgon klubbtävling och jag ska sitta som tidtagar i 4 klasser och jag ska inte ens tävla men jag vägrar jag ska fota ;) Men ska först lägga upp 9 inlägg till som jag lovade angelica.. puss

här är den här lilla humor ungen, hade ingen bild som jag själv fotat på sgt ! ♥






/Jennifer Wettainen

22.38

Min tlf har pajat totalt nu, så nu har jag min gammla tlf roligt !
Har varit med katti en sväng i dag och pluggat till so som suger balle. Imon blire att plugga igen känner mig som Linnea liljeholm som pluggar jämt ;) Sen ska jag rida ut asse helt själv, han brukar hålla på tönta sig men i mon får han inte göra de han ska runt stigen så enkelt är de !

Nästa helg är de luciashow, och lydia kanske ska komma upp om hon får för sin mamma, saknar henne jätte mkt har inte träffat henne på år och dar känns de som. Men träffade henne senast i älvsbyn då bodde jag ju hos henne :)

På lördag är de umd bio, om man är med i umd då går man in gratis, annars 25 :- inte dyrt då och de är avatar lätt värt att gå. Frågade om katti skulle med och hon är med ! Ska se om man får med sig några fler, kanske roligt att få med en massa andra folk ska se vad som säger.
Finns på telefonen 0730833917 ;)


Mikrofonkåt


Allvarligt talat

några bra låtar jag dunkar på just nu ;)

jag älskar dig mer än vad ord kan beskriva







/Jennifer Wettainen


RSS 2.0