Dag 22: En bild på en tid du saknar


godnatt redan

säger redan godnatt är sjukt trött och pallar inge mer, slänger upp dom där dagarna igen för det känns bra att få göra klart dom någongång 

planer

Planer på vad jag redan ska köpa åt min syster när hon fyller år, hon fyller år på lördag och hon blir riktigt gammal faktist 18 år! 
Grattis i förskott min älskade syster !

jag älskar dig, men har märkt att det inte betyder något

har inte orkat bloggat något, har varit i timrå hela helg jonni har tävlast gått hyfsat bra för henne stolt jag är över henne 

Dag 20: En bild på dina närmsta & Dag 21: En bild på någon person som alltid ställer upp för dig

dessa är det då, mina apelsiner o min syster & världens bästa!



Dag 21: Ja ni det finns många det dessutom dom som är på bilderna & mina bästa vänner kyss.. <33





hemma

Hemma efter en natt i luleå och hunnit vara på stan ätit gott, ridsportgalan och mycket annat roligt med ett gäng coola brudar, som vi snart gör om igen !  Till och med käkat hotellfrukost med emd, håkan hellström och en massa annat roligt folk, träffat havrepappan också träffat haparandaborna, allt har varit sjukt roligt tur att jag följde med. Bloggar ett inlägg i morron iställer 

sängen

drar till sängen nu, packat klar o allt! 

MOOD

Sitter hemma men jonni & jossan, jonni plågar mig hon sätter slingor i håret på mig och det gör sjukt ont  i mon drar jag till luleå med ett gäng coola tjejor, slänger in ett inlägg i kväll !
Vill bara avsluta med att säga att jag verkligen AVGUDAR Jonni, hon är så jeffla cool;)<3



Dag 19: En bild på någon person som är snygg


Hästgruvan

Har inte hunnit med bloggande så mycket i dag eftersom att jag inte ens varit hemma på hela dagen, har haft massa ärenden att göra  slutade 14.20 drog till mamma och väntade på peter som skulle hämta skorna och det gjorde han också sjukt nöjd med dom är jag också !  Drog till fammo för att lämna min korta kofta som jag ska också ska ha med mig så fammor lagade den, drog till hästgruvan för att möta upp jonni hon beställde nya skydd till gulan därifrån, sen drog vi till mig så natte slingade mitt hår eller jonni satt färgen hon var rätt så grym den där lille pissrumpan Så nu har man färgat håret också eller bara slingat det, ska mest troligen slänga i en färgburk till i mon  Så ska jag på marknade och så ska jag till stallet och rida prisma, köpa ögonbrynsfärg färga dom också, hur ska jag hinna med allt ? Slänger in lite bilder så säger jag godnatt bara.
gammal bild, hittade inge bilder på mina skor eller klänning.

Dag 18: En bild på din fritid


skola suger.

Har inte hunnit blogga så mycket i dag eftersom att jag typ bara varit i skolan till 3 och promenerade hem, hann till och med käka innan jag for till stallet för att rida en sötponny på lektion, men efter som jag inte ridit dressyr på länge så blev det att inte rida lektion för att jag höll på att klä på mig innan i 20 min typ och då kom jag försent hästen stod borstad och klar !  Visst är jag duktig?

Gjorde just 2 toaster sjukt gott Men hann i alla fall göra min dag om en ovanlig bild, måste ju någongång bli klar med dom där dagarna.
I mon ska jag i alla fall fara till skolan slutar 4 sjukt lång dag och jobbit! Efter det ska jag med Jonni typ på hästgruvan hon ska köpa nya skydd och godis till gulan  Vet ni vad jag kom på, att jag måste börja med am kortet igen gjorde ju ett uppehåll ett tag eftersom att jag ändå inte hann göra uppkörningen i stan för att man är för seg! Har jätte mycket att göra i svenskan denna vecka bokrecension,rapport,filmanalys och ett prov i so & ett prov i fysik/kemi vet inte vad, sjukt mycket jag måste göra före nästa vecka i alla fall för dom ska skriva i parmen till utväcklingsamtalen sjukt jobbigt med skola, tror jag dör. Men godnatt i alla fall, kanske slänger in ett inlägg senare 
värsta gammla bilder, kajsa döda mig inte.

Dag 17: En ovanlig bild


ridsportgalan

Har äntligen fått min biljett från ridsportgalan!  kom just hem från stallet orkar inte blogga något långt inlägg, men tog hand om asse och fixade åt han chillade med en störd Moa. Sen har jag inte gjort så mycket annat ! Men nu ska jag ta och gå duscha bloggar imon istället 

Dag 15: En bild på någon person du vill vara med

dag 15: En bild på någon person du voll vara med
båda


Dag 16: En bild på dig själv


drar mig vidare till stallet

drar mig till stallet och rider, bloggar när jag kommmer hem 

jag kan visa bättre än att förklara

Tänkte berätta lite om min dag :) som vanligt så vaknade jag ca 10, pappa ringde och fråga om den svarta hunden skulle komma och busa med den vita så klart fick hon göra det :) Käkade 1 hamburgare där sjukt gott ! Efter det chillade jag lite sen drog jag till stallet och red ut med en söt vän, vi red till hedén sjukt mysigt!

I mon blire det skola som vanligt efter det drar jag till pappa och lämnar mina saker sen sticker jag till stallet ska gossa lite med den finaste, är ju så sällan där just nu i alla fall! Mitt lov har varit så där faktist fick inte träffa Kajsa när jag var i byn och det är jag så jävla nere för jag saknar hon och har inte träffat henne på år. Men det jag igen en dag och är då med henne 1 vecka istället =)
nu ska jag ta kväll och hoppa i duschen efter som att jag har varit i stallet och ridit, slänger in ett inlägg senare om jag is eller i mon :)



white party bild, sjukt roligt det var.




google bild


alla som vill ha en ny bloggdesign tycker jag ska vara med!

Jag är ju så klart också med i Julia´s design tävling, bara för att hon är en grym bloggare och på hennes blogg blir man oftast glad när man läser den :) btw: hon har ju nästan alla mina header till min blogg och varje gång har dom blivit sjukt snygga och är stolt över Julia som är så grym som göra dom =)

Önska mig lycka till,till tävlingen! Och var ni också med =)

http://juliazedig.blogg.se/2011/march/vinn-en-bloggdesign.html#comment


det är så man anmäler sig, desto fler desto bättre! ;)

Dag 14: En bild som påminner dig om gamla tider

Tänkte fortsätta med dagarna när jag ändå är hos pappa en sväng


över 1 månad redan

Det har redan gått lite över en månad sen du försvan från vänner & familj, du är saknad anton! vila i frid ♥
din dötsannons var i tidningen idag.. Tänder ett ljus för dig vännen!


snodden bilden från Linnéas blogg.


Förlåt!

Förlåt alla bloggläsare för att jag aldrig bloggar, men det är ju pågrund att jag inte har en dator som vill göra som jag vill här hos mamma och jag är oftast hos mamma, hos pappa har jag ju min gammla som göra vad man säger men bara lite seg, men nu kommer det bli mycket mer bloggande det lovar jag =)


Vad vill ni läsa om i min blogg? ;)

på dansgolvet

Min går kväll blev ändå ganska lykad, roligt hade vi då gick från umgänge till umgänge, dansade hela kväll i premsip! :) For hem vid 1 någongång, i dag har jag planer på en x antal saker, men ska i alla fall till hanna för hon fyller år !
Två dagar kvar av lovet känns tungt när man inte gjort så mycket varit i byn varit med Sofia, varit på whitepartyt som var det roligaste jag gjort på lovet ;)

slänger in en bild från kvällen, fler kommer någondag =)

dsc00171 (MMS)
Linnéa, Jennifer & jag !


white party


älskar dig syster <3333


redan less

Blir inte så mycket bloggande under denna tid, det är tråkigt och vet inte vad jag ska skriva! Men i alla fall idag har jag varit och solat ska snart hoppa i duschen och dra mig till stan och kolla en vit tröja till i kväll, tydligen måste man ha en vit tröja.

Just nu håller jag på kollar runt på sidor, behöver ett par högklackade skor till ridsportsgalan :) Släng in en komentar om ni vet några snygga !
Dom här hade jag tänkte mig, men får ju se :)

Shoes By Teddy Shoes Black (Svart) på Bubbleroom.se
snygg? :)

ditt liv suger men mitt liv äger

hejhej, det här var ju som ett tag sen men har inte alls haft blogg lust + inte haft tid! Har varit i byn typ hälsat på det flesta i släkten, sjukt roligt att träffa alla. I dag har jag umgåtts med Sofia, Ronja & Linnea varit och chillat hos linnea sen typ varit på manuella, i mon vet jag inte om jag ska till jokkmokk får ju se men på kvällen ska jag på whityparty tror jag det heter ett disco med laser typ. Men säger hejdå redan nu orkar inte med bloggandet puss!

RSS 2.0