Ponnyer

Har just kommit från duschen, har varit i stallet o ridit asse runt stigen med felicia o JuliaZ, det gick svin bra i går red jag Guran o Asse med asse blev de dressyr o guran ut i mon blir det nog att ha asse igen och rida ute eller innte vet inte ännu, Ska strax vara med Felicia, emma , soffi Johanna vi ska nog se film eller nå :) Just nu kollar jag ridsport dom hoppar typ med stor hästar 1,50 :) Nu hoppar en vit ponny svin söt ;) Någon som vill rida ut i mon? Men nu ska jag börja rixa mig =) Vi hörs . . .

 Guriann                          Asterix  





/Jennifer WettainenY


När klockan ringer

Nu har jag beställt kläder frånb ellos med fammo, kom just från duschen drarar till fammo strax!:D I mon blir det att rida asse&gurre vet inte vad jag ska göra med dom riktigt någon som har förslag?:) Men nu måste jag börja promenera o Julia & felicia får sina bilder i mon, hinner inte med dom nu så puss puss
/Jennifer WettainenY

godmorgon

Ligger ännu i sängenhar börjat skolan för 10 min, men ska gå dit typ efter kemin för har lite ont i skallet, efter skolan ska jag till fammo så hinner nog inte blogga nånting efter skolan men slänger in ett inlägg efter fammo så ska ni få lite bilder på vad jag har beställt =) Kramiz<3

Bjöd på lite bilder från tävlingen ;)




/Jennifer WettainenY


Ellos

Imon blir det att beställa lite klader med fammo, ska mest beställa underkläder o en jack typ eller nånting =) Var i stallet i dag hade tre hästar Asse, Gulan & blå som julia ringde i sista minuten o frågade, red ut med elin till krema o till backa det gick jätte bra förutom att dom hade lite damp, Men det gikc ändå bra!;)

- Fy fan vad de var kallt i dag, hatar VINTER! i natt har det varit 37- o i morse 33 fifan!!







/Jennifer WettainenY

Änglalik ( tillsammans i natt)

Vaknade hos fammo, de var 25- , Skulle gå hem typ kvart över sju har ont i halsen oxå så blev ingen skola har varit hemma hela i dan, bara slappat och vilat var på dollar oxå o köpte lite grejer :) I mon bler det skola sen blir de stallet, blev inte heller någon träning för är inte helt frisk är ingen ide att anstränga mig då blir jag bara mer sjuk o de vill jag inte, jag vill bara bli helt frisk inge hosta o inge ont i halse bara vara helt frisk i mon ska jag ta hand om gul o asse sen blir det att blrja spara pengar ska med Emma , katti , carin & nikke o lena till luleå och bo en natt på hotell och shoppa bara slappa umgås ni vet sånt är livet fan vad skönt & Längtar till lovet nästa vecka då ska jag nog vara i stallet och byn JAG LÄNGTAR TILL BYN! men vi hörs i mon lägger nog in ett inlägg innan skolan;)


/Jennifer WettainenY


VI BEHÖVER DIG!

Jag vet det är jobbigt just nu för oss alla, men vi ska leva för henne & hon mådde inte bra, hon valde de själv och nästa lördag är det begravning o fyfan vad hemskt men har inte lust mer puss!


/Jennifer WettainenY

Thailand i mon

Hehee i mon sticker jag till thailand med JuliaZ, lydia & carro ses bloggen!:D<333


/Jennifer WettainenY

blir så jävla rädd bullen

s' säger:
vi kmr spöa dig i stallet imon

Felicia säger:
håll käft jävla fitt hora! ingen spöar wettainen ..

s' säger:
jag och soppi kmr spöa ner dej

Felicia säger:
jojo jag blir så jävla rädd jag kommer springa för liver lilla bullen ;P

s' säger:
men soppi kmnr spö dig

Felicia säger:
ååå jag jasg blir rädd för en propp .. en jävla kåt propp

s' säger:
ja

Felicia säger:
åååååå
blir så rädd..

s' säger:
bra










HAHHAHAHAHHAAHAHHAHAA EN BULLE OCH EN PROPP SKA SPÖA MIG !!XD






/Jennifer WettainenY


väntar o väntar

Sitter här o väntar på felicia ska komma och hämta mig och vi ska fara och hämta pizza, hon ska sova hos mig skriver i kväll =) puss!


/Jennifer WettainenY

Mina sår läcker aldrig

Du kommer att ångra de efter några år och förstå vad du gjort mot mig o dina andra vänner.
Sitter hemma och ska ladda ner wallander sen ska jag sova medans den laddas ner, är så jävla trött efter den här halsen, så jag kan knappt prata jävligt less.
KRAM!..


/Jennifer WettainenY

mums

Ska äta potatisbullar fan vad gött:) vad tkr ni om de?


/Jennifer WettainenY

eng/sve

Är här på eng/sve o har precis skrivit en berättelse om en gulponny som heter Mr crocket ;) strax har vi lunch jätte hungrig är jag men bloggar när jag kommer hem, har jävligt ont i halsen kan typ inte prata är hes och en massa puss!;)

haha svin gammal bild!


/Jennifer WettainenY


pizza mums

Väntar på att maten ska bli klar ska äta pizza hemma gjord så jävligt gött, ska vara med Linnéa sen vet inte  vad vi ska hitta på, men blir bara ett kort inlägg nu. Har varit hos elli en sväng i dag och pratar/kollat på freda ska jag köpa smycke till läppen, och då jävlar ska jag göra är väl lite nervös men det gör inte ont XD eller jag vet ju inte hahahahahah men de flesta som har gjort tkr inte de gjort ont så de kanske inte gör, hahha vars tycker ni jag ska göra föresten upp,ner mitten?:)puss!



nåt av de?:P

eller så de?=) vad tycker ni?



/Jennifer WettainenY

sitter hemma

sitter hemma på datan och ska äta lunch hos mamma, jag och elin väntar på att peter kommer hem med maten från mds mums! :) Emma o katti gick till annika och äta lunch, o i går kunde jag inte logga in på blogg.se fatta jag blev arg fifan men nu ska elin l'ägga upp ett inlägg ses bloggar efter varit på stan ;)


/Jennifer WettainenY


här igen

Sitter i skolan på eng/sv med dia, bow dom läser och jag sitter o lyssnar musik och ska skriva om nånting men vet inte om vad ;) men vi hörs sen. kram


/Jennifer WettainenY

!

umgås?:)





/Jennifer WettainenY

.

Har inge lust något mer, och är bara less på allt det här som händer i världen varför kan inte dom inte bara låta allt vara, o mig vara jag vill bara leva som vanligt varför ska jag alltid behöva ring o göra allt , är så jävla less på de! så orkar inte blogga nu kan blogga senare i kväll puss


lill gumman!<333



/Jennifer WettainenY

jävligt bra låt





skolan-.-

Sitter här på engelska stödet, o bara lyssnar musik och chillar, det här var ju ett tag sen för tre dagar en var det jag bloggade vojvojj gud nu måste jag skärpa mig :) men hörs pöss!


/Jennifer WettainenY

Botten Anna

Godkväll, har kollat melodifestivalen för ett tag sen, sen har jag oxå bråkat med den här jävla datan seriöst jag hatar den den typ dampar hela jävla tiden, har ätit lite chocklad o kollat tv var i stallet i morse vi målade först sen så red jag ut asse med Felicia&saphir o emma&amadeus vi red runt stigen, Jonni hoppade gulan i da, nu lyssnar jag lite gammla låtar från min gammla data typ botten anna, men nu ska jag börja dra mig till sängen och se någon bra film och äta lite chip i mon en ny dag med nya tag vi ses och hörs kram!;)



/Jennifer WettainenY

sitter här med Sofia

bloggar senare är med soffi kom just från stallet puss!;)



/Jennifer WettainenY

2010-02-04

Godnatt, sov gott ska sova nu har kollar andra anvenyn undra vem det är som har våltagit liv, vet någon?:O de är då inteh hamsa(stavningen?)pöss


/Jennifer WettainenY

Grattis!


Grattis gumman på 14 års dagen!<33333333

hoppas du har det bra där borta!.. saknar dig jätte mkt




/Jennifer WettainenY

inte lust

Tjoo igen! Har inte haft tid att blogga, o har inte orkat vara inne på datan kan ju ändå inte vara inne på msn så då är det ju tråkigt oxå, var på praoaen(coop) har kanske inte berättat om att jag praoar på coop haha, men i mon ska jag då nog vara med soffi efter skolan, ska med pappa,sussi,johanna,jossan o äta på mds i mon och efter det blir det kanske träning eller blir det att vara med soffi, men bloggar i mon lovar puss&kram trevlig dag!:)



i love you!<33333333



/Jennifer WettainenY

malmestamnitton.blogg.se (läs)

God natt, bloggar i mon morgon/eftermidda tjarå!:)<333


/Jennifer WettainenY


RSS 2.0