26 december - tack bästa syster

Min telefon är tillbaka, har fixat mitt hår och är superduper nöjd med de behöver bara ett paket till löshår för de är för lite. Ligger i alla fall i sängen tänkte bara snabb blogga, godnatt! 
20 november - bandet mellan oss

 
 

17 november - I CARE

Inte bloggat på ett tag och de har hunnit hända mycket under den tiden. 
 
Min iphone har farit och lämnat mig, jag hade sönder min arc så nu har jag nån 70 tals telefon eller nått men den duger min iphone borde vara tillbaka till veckan. Funderar starkt på att byta upp mig men tror inte jag vill lämna min älskling som står mig närmstas hjärtat just nu, djup som vanligt! 
 
 
 
Har spenderat en massa tid med saknade monique,  fått nytt smeknamn ombess fint osv. De har hänt en del har även varit arg och ledsen men de är förbi nu jag mår bra och längtar mer och mer till våren för då fyller jag 18 år och har 2 saker som jag kommer ta tag i då och tror de kommer bli ett bra år 2014 och de hoppas jag för de ska vara mitt år. 
 
 
 
Helgen har spenderats med sanna fredagen och lördagen med monique, jossan & elin. I dag har jag varit ut och käkat och umgåtts en sväng med monique, nu ska jag ta tag i mitt stöckiga rum och sen duscha fin söndag! 
 
I mon har jag bara 1 lektion börjar 13.20 .. Tisdag är de öppethus då 98:orna kommer och jag vet inte hur jag har skola då.
 
 
Världens bästa klass, ni är så bra!! 
 
Orkar inte berätta så mycket mer än de här. Ses när jag får igen mig iphone! 
 
 
 

Mys kväll

Kvällen har spenderats med monique hemma hos mig vi har hunnit måla naglarna kollat 2 filmer och trixat med våra hår. Sedan for vi ut ett tag så kom jag hem vid kvart över tio eller vad klockan var och direkt jag kom hem tog jag de lugnt och efter de gick jag och la mig i sängen och nu sova. 


Börjar 8 egentligen i mon men vi fick en timmes sovmorgon men måste ändå till skolan 8 för att jag annars måste gå typ till skolan då åker jag 1 timme före istället inte skadar ju de ibland. Godnatt! 5 november - jävla förkylning

Jävla förkylning jag tagit på mig hostar snart upp lungorna och ingen röst kvar plus en massa skalle bank. Hoppas i alla fall inte jag blir så där sjuk som jag var för ca 1 år sen när jag grinade av att de gjorde så jävla ont. Håller tummar! 

Haft kort skoldag som vanligt, hängt med nadja och joel en sväng här på kvällen fått spela GTA 5 jag är kär måste köpa ett och bli nörd och bara spela, hehe. 
Har precis sett klart nyaste pll avsnittet nästa kommer ut först i januari. Kan ju berätta att jag var lite rädd! Men nu ska jag bädda ner mig i mitt varma rum och
sova så jag orkar med skola i mon tillsammans med min förkylning.4 november - HALLOWEEN

Hallo var de i helg ja, jävligt bra helg. Vi är inne i november nu och de känns för jävla bra! Myst på hela helgen och haft de allmänt bäst! 
Inge ångest alls för att lovet redan är över, för har saknar skolan. Känns fel och säga men de är sanning, hihi.

Nu väntas sängen så godnatt.De saknas några som skulle vara med på bild men har tyvär inte lyckas fått med alla. Älskar er hela bunten <331 november - halloo

Ligger i sängen har precis varit ut en snabbis och snackat med ida o wille. Dagen har bjudit på finland, stan och fika för att världens bästa farfar som skulle ha fyllt 80 år i dag gud så vi saknar han så vi har haft en liten minnes stund för han. 

Äntligen är de fredag undra vad de bjuder på? Beslutångest. Ska i alla fall sova nu natti. 


RSS 2.0