nice

Lite låtar som snurrar i hjärnan hela tiden





all my people - sasha lopez & broono


 
vice versa feat . Cleo Zatch - Flygplan (Airplanes Remix)



justin bieber  Never Say Never ft. Jaden Smith

justin bieber  Never Let You Go

31 maj 2011

Har kommit till pappa för någon timme sen, ska mest troligen och sola i morron med ronja om jag skaffar några penkar. Sen stallet för us möte, på kvällen ska jag umgås med bästevän och vi ska göra något härligt i alla fall!

Har sett filmen nu, jag bara älskar justin bieber han är så sjukt snygg!

men nu väntar jag på att tusen gånger starkare ska laddat klart så slår jag på den och somnar till den, bloggar i mon istället. Niceday


ronja

hihihi lite mogo bilder på mig och ronjiiss


Ronja fotade sig själv 






du är bara bäst


31 maj - nakenfiss

kom hem för ett tag sen, varit med ronja på stan hittade en ring som jag verkligen blev sjukt sugen på ! Kanske går och köper den i morron, men slänger in ett inlägg i mon om jag köper den. Ska i alla fall o sola med ronja i mon och efter det us möte, vi har startat en helt ny us och allt börjar bli fixat  så nu sätter vi oss ner och fixar aktiviteter och planerar en hel del, sen fixa hemsida och så ännu mer. Nu jävlar ska den bli lika bra som den förra


svar till emma

Justin bieber

e: Kan du skicka filmen? :D
han är jävligt snygg :D <3

svar; pallar inte, men ladda bara ner den :)

justin bieber

Laddar ner filmen av justin bieber, never say never  Ronja kom just, och hon ska fixa sig sen ska hon och fota till sitt am kort. Bloggar senare


får sen nu om den är så bra som dom säger



fan vilken snygg kille, brudar har ni sett?


31 maj - skönt!

Har kommit hem från skolan för inte så länge sen, skönt nu är vi ledig till nästa tisdag!  

Nästa tisdag har vi bara klassens dag och vi ska o bowla sen äta pizza, och onsdag tema dag eller så var det tvärtom skönt sen torsdag ska vi bara städa och fredag avslutning chill! 
 
Nu ska jag käka sen pack o vara med ronja en sväng, sen till stallet och vara med den vackraste i mina ögon han är bara så bäst! Ska spendera min kväll tillsammans med han i alla fall  

Nu avrundar jag och så ses vi senare eller något !



30 maj - räddsla

jag hoppas att jag en dag ska kunna övervinna min räddsla, den gör mig så svår att kunna gör något att ha roligt jag vill också kunna göra det som dom andra kan. Men efter som jag har en räddsla i mig så, det gör så ont den börjar bli riktig stor nu. Vet inte om jag kanske tar och slutar helt, för ingen kan övervinna den inte ens jag själv

vet en sak som skulle övervinna allting det är precis du!









bilderna beskriver mer än hundra ord


30 maj - shopping resorna

Tänkte att jag skulle slänga upp lite bilder på vad jag har köpt i luleå båda vändorna  vet inte om jag glömt något, men tror inte det. Shoppade bara i dag ett linne och en kort randig tröja från hm !


jc 99 :-


hm 79 :-


x2 en med marint och brunt, gina trickot 49 :-


leggins cubus 199:-



ansiktsvatten lush 119:-


örenhängen och ring från gina trickor ring 49:- örenhängen 79:-


klocka glitter 100:-

Mamma for ju till umeå på fredag och kom hem på söndag kväll tillsammans med natte,andre & kerstin och hon var snäll och köpte ett halsband till mig som det står smile i  gulligt va? 

och det ser ut så här 
 
 Det är vad jag handlat, glömde nog inge

30 maj - luleå igen

Väntar bara på att mamma ska bli klar, sen sätter vi oss i bilden för en resa till luleå kulkul!

Denna natt blev jobbig kunde inte somna för första gången, somnade kring 3 och vaknade 7. Sov hos värdens bästa farmor och där kan jag alltid somna men inte denna gång. Men nu tänkte jag platta håret lite sen så dammar jag då till luleå engång till!


även bästa vän ska också dit ..

29 maj - bildbom från jokkmokk


paulina molander & ibitza (stavning?)


Malin bengtsson & shannon lady


Felicia johanssn & krux


Lydia wikström & lina


Sara holmberg & kirran


Erica lundberg & alice


Hilda öhman & nalle

Har fler bilder på min facebook, så gå dit och lägg till mig som vän och ta bilder!

Dag 25: Någonting jag saknar väldigt mycket


29 maj - håvete

spenderade min fredag lördag i jokkmokk, roligt! Pappa hämtade mig på lördag natt/kväll med syster o andra, nu sitter jag här och laddar upp bilder från jokkmokk.

btw min kamera är inte bäst! ska köpa ett nytt objektiv

Dag 24: Någonting jag vill göra just i denna sekund



27 maj - jokkmokk

Kom hem från elin för inte så länge sen,  vi grillade en hamburgare sökte en balklänning till henne men vi lyckades inte hitta någon. Gick och la mig i sängen direkt tillsammans med min söta dator som inte verkar vela sammarbeta !

Var och fikade på alla tiders med elin, hanna & emma. Drack en varm chocklad och en chockladboll gött!  har inte hunnit fota på vad jag köpte från luleå ännu men det får jag ta här någon dag. Och på min goda varma chocklad

Som sagt i morron dammar jag till jokkmokk tråkigt att fara till den hållan men roligt det ska bli att fota alla ponnyer hihih, jag och jk & soffi vi ska övernatta i jk´s bil det lär bli kul det också. Åker dit i mon vid 12 ska till hkn på morgonen sen dammar jag till tandläkaren och kollar mina fina tänder och sen till stalle, eller så hämtar jk mig så far vi direkt från mig!

Men nu måste jag sova eftersom jag ska upp klockan 6 ska hinna duscha och packa en sväng vet inte hur jag ska hinna med allt, men behöver ju ändå inte med mig så himla mycket typ kudde en filt och några kläder och mina svarta tandborste och min bästbästbäst kamera!

Så nu blir det lite nya hoppbilder från jokkmokk också! Har saknat att fota fotade senast någon tävling det var vännäs men min kamera vela inte lägga in alla fina bilder så det var tråkigt, men nu avrundar jag och går o sover. Godnatt



Jag älskar att fota med min kamera, den är bara så bäst!

26 maj - klar!

Har gjort klart min svenska grej i skolan tog 1,5 timme. Nu sitter jag och håller på med min so den ska också vara inne i mon. Hade ju tänkt fara till stalle o hjälpa jonni att packa till jokkmokk ! Men hinner icke de.

Var ju i luleå i går kom hem halv sex, stack till skolan för att ha bra dag och det gick ju lyckat ! Drog till katti direkt och övernatta där roligt var det hon kunde inte somna medans jag sov som en stock  Färgade håret som sagt i förrgår tror jag det var eller så i måndags, och det är jag nöjd över ronja är duktig hon!

Shoppade en del saker i luleå hittade verkligen mycket, sen betalade jag ju som sagt ingeting själv jo 2 klockar, det var också skönt. Slänger upp någon bild sen på vad jag har stoppat in i min garderob.

Har hittat 2 epor som jag är sjukt sugna på, men ingen av dom svarar när man ringer så dom kanske inte vill ha sålt dom eller så är dom såld eller något ! Får ju se hur det blir med det, fick i alla fall mitt körkortstillstånd/förar bevis i går och det stod att jag har tillgång till klass 2 moped ! Så i mon blir det att ringa och boka am prov och uppkörning det känns härligt !

Glömde ju säga att jag var i förrgår och fikade på alla tiders med katti och emma o elin kom en sväng och skulle bara snacka med oss, köpte kaffe med någon i sjukt gott hiihihiihi, måste höra om någon vill gå o fika med mig i dag också för det skulle då bli gott igen, fotade en massa bilder också men dom får ni se sen


som sagt denna färg andvänder jag när jag färgar mitt röda hår, är tvungen att ändvända två packet men det blir lite över när jag färgar, så det blir precis perfekt för mig. Den är sjut bra färgen också !

Kommer slänga in fler bilder på vad jag handlat och lite smått annat också.

nu avrundar jag och gör klart min so, och hoppar i duschen!

24 maj - dör av panik

Is inte berätta för alla här varför jag dör av panik. Men en del kan ju gissa de! Jag söker och söker och hittar ingen, epa crusin den 8 juni och jag har inte kortet ännu och jag bara tar livet av mig just nu och i mon ska jag till luleå och har varken pengar eller gratis sms på telefon vad ska man göra?

Ne nu lägger jag mig i min sköna säng tillsammans med någon bra och försöker drömma att inte få panik, i mon ska jag till luleå med min bästa mamma och ha roligt och sen stressa hem inte lika roligt!

Ne nu avrundar jag och tänker på något roligt som ska hända om 10 år.

slänger upp bilder i mon innan vi rullar mot luleå om vad jag gjort i dag, så förklarar jag mer. Kan säga att jag umgåtts med katti exakt hela kvällen en av dom bästa !



dör av panik, hur många gånger ska jag behöva säga det!




24 maj - luletown

hoppas denna dag går snabbt nu, vill bara bort från denna skithålla och dammar iväg till en fin stad luleå !

Skolan gick snabbt försov mig till halv 9 igen, gjorde bort ganska mycket på slöjden ändå. Hade svenska och sen idrott spelade fotboll mötte 8a, sen käkade vi pizza i skolan typ någon önske lunch och sen engelska och där chilla vi ja och linda gjorde något kul sak! Sen matte gjorde bort ett prov fick G på det så skönt nu har jag bara svenskan kvar och ett matte blad sen har jag inge att göra härligt!

Nu avrundar jag och gör bort lite svenska och sen hör jag av mig till min söta vän katti !

Färgade håret btw i går, blev mycket mörkare måste sätta typ slinor i håret och sen en röd färg om jag vill ha så som jag hade före och det är precis det jag vill. Slänger in någon bild på håret sen om jag har orka men nu skyndar jag och gör svenska eller lite matte, men ronja färgade ju mitt hår grymt duktig hon var hon fick leka frissa på mig tvättade håret och blåsste det fatta snäll hon är, hon är guldvärd.

fan vad rolig film min vän johanna har gjort slänger upp den, man får då skratta lite !


HAHAHAHAHAHA

slänger in ett inlägg senare

du får känna detsamma

du får känna smärtan jag fick känna, det du gjorde mot mig. Man går alltid i sista hand för dig varenda jävlat gång.

DU VET NOG VEM DU ÄR !

svar igen till sofie

svar till sofie

s: ring bara oss när ni är på väg hitåt (Y)¨

svar; det jag vi/jag göra ;)

23 maj - omöjligt

det är banne mig omöjligt att hitta någon epa, finns ju inga som är min stil. Man måste ju nästan göra om alla epor så dom blir snygg invändigt och utanpå. Ne nu slutar jag söka och fixar till mig sen plugga lite och sen umgås med min söta vän hanna

GRATTIS RONJA NÄCKSTAM, DU ÄR DUKTIG DU!



Dag 23: En bild på mig och en kompis som badar


har ingen bild på när jag o en vän badar så bjuder på denna istället

svar till sara

23 maj - ♥

s: Världens finaste<3 saknar henne:(

svar; saknar också henne, hon är så fin!



23 maj - badar i jobb

försov mig till 10 i dag, så blir att gå strax till son och elevensval matte som jag måste fixa ett prov! så nu hoppar jag i kläderna och sätter lite smink sen drar jag till skolan, skriver efter den där skolan


efter skolan badar jag i jobb


23 maj - ♥

vi saknar dig gull prisma







svar till jonni

21 maj - färning

j: men vafan färga det blont då!! du vet att du vill;)hihi

svar; men mitt hår kommer gå av :(

22 maj - något nytt

tänkte ladda upp lite bilder från i dag, som jag fotat och blev väldigt nöjd med en del hoppbilder på felicia och bibbi


















det var vad jag fotade i dag, ska slänga upp lite fler bilder på en annan häst som vi saknar


svar till sofie

svar till sofie

s: innerst inne är du det :D! tro mig!

svar; haha kanske det stämmer :)

svar till sofie

20 maj - hööks

s: inte för att skryta men hööks öppnar här i hpda nästa torsadag (H)

svar; haha då kommer vi och handlar där ofta, istället för att beställa och åka ner till sundsvall ! ;D

Dag 22: En sång som får mig att må bra

inte vetja någon !

21 maj - färgning

Nu tar jag mig till coop för att köpa 2 hårfärger röd och slänger i mitt urtvättade hår !

spenderade natte hos felicia och på morgonen rullade vi till stallet för att hon skulle träna och jag fotade henne, sjukt duktig hon var. Fixade även allt till asse och mockade och en bibbi också eftersom felicia var så seg, men nu ska jag bara fixa till mig och sen måste jag skynda!

Ska göra kött och käka mums!



hade vela bli blond igen

Dag 21 : tre saker som finns i mitt rum

- tv

- storkameran

- min snygga rosa/lila lampa !


21 maj - stekning i solarium

tjo hej ! idag har jag varit i stallet i prinsip hela dagen red en fin ponny på barnan som var väldigt spralig, for med jonni till sunboutiqe och tog en 20 min skönt ! For till pappa och grillade hamburgare och umgicks lite med han sen körde han hem mig till mamma och så nu sitter jag i mitt städade rum som mitt söta mamma har städat och har duschat just

Vet inte vad jag ska göra ikv då, kanske far och är med några söta men vet inte ännu klockan är ju bara halv 9 och kvällen har ju inte ens börjat !

bloggar ett inlägg eller två sen


jag och jonnis söta moped

svar till anneli

20 maj - hööks

a: Tjo!
jag tänkte berätta att jag lottar ut en plåtning helt gratis på bloggen, man måste bo inom Luleå, boden, haparanda, kalix, gällivare eller råneå för kunna delta och några andra regler står där.
Vem man vill bli fotograferad med kan man välja själv om man vill bli själv fotad eller med vänner, sin pojkvän/flickvän, bandet, familjemedlem osv och teman får man välja också helt själv. Intresserad? läs mer på min blogg, kram :)

svar; tjo ska direkt bli med i din tävling, tack för att du komenterade till på min blogg ! ;D

20 maj - hööks

Har varit och hämtat ut mina paket just från coop konsum, beställde två leggins från ellos bara hel svart och ett linne och sockar från hööks till stallet behövde verkligen ridsockar och ett linne jag kan rida med  For med mamma på mds och köpte mjukglass, gott!

Sen for jag på ok och handlade mjölk till mamma, och nu sitter jag här och väntar på att jonni ska bli klar i stallet så vi kan dra thai det ska också bli gott man måste ju få äta gott när det är helg och har gjort bort biologi provet i dag 30 poäng är stolt ! och i går gjorde jag bort so provet o fick g  Nu tänkte jag börja fixa mig och se om johanna börjar bli klar, vet faktist inte vad vi ska hitta på för något i dag, men det kommer vi alltid på!





Dag 20 : Tre filmer jag sett och gillat


the last song med miley cyrus


i taket lysser stjärnorna


fast and furious

svar till sofie

18 maj - slitet

s: BLONDIE!

svar; vill bli blond!

svar till jonni

19 maj - älska mig

J:  sjukt bra var den, kunde inte sluta kolla :P


svar;
haha vet :D


19 maj - älska mig

hur fan kan man vara så jävla elak att personen tillslut inte orkar leva och hoppar fram för tåget, det är ju bara en film men ändå, slänger upp lite videor! Tycker ni ska ta och kolla och farligt en mobbning kan bli.

En 15 årig flicka som bliv mobbad ordentligt.
Alla delar !


Dag 19: En film jag kan se hur många gånger som helst utan att tröttna







så jävla snygg häst så det är inte sant ! och en bra film för dom som gillar hästar  och man blir aldrig less på den.




en film snutt av spirit

19 maj - biologi

Har inge att skriva här som vanligt, så måste sätta i gång att plugga till biologi provet som jag ska göra i morron ! Slänger in ett inlägg senare om jag pallar, men jag måste ju palla


(Y)


18 maj - Kenza


 
Något jag skulle inhandla om jag ändvände högklackat ofta, så sjukt snygga  jag bara älskar dom dom är såsåsåså snygga!

18 maj - slitet

Nu har jag funderat sen i går vad jag ska göra med mitt hår igentligen. Vill bli blond igen men det slits så mycket och mitt röda rinner ur direkt och sjukt dyrt, och brunt är så jävla less på brunt och svart så vet jag inte !

Men jag älskar mitt röda men det är så dyrt och färgen rinner ur dirr mod! och blondin så går mitt hår av, nu måste jag faktist fundera ..

SVÅRT VAL!!




Blondin


Brunett


redhed


Men vill ändå vara redhed, men det är ju som sagt dyrt och färgen håller sjukt dåligt. I alla fall i mitt hår !
men ska funderar nu ..

18 maj - 30 provet

Nå är jag duktig klarade 30 provet för am kortet !  Nu är det bara uppkörning och am prove kvar, så nu gäller att plugga och att vara duktig. Hiihhi

ska berätta lite kort om min roliga dag ! Börja med att vara i skolan gjorde lite arbeten och så vidare, drog hem och fixa lite i mitt rum sen till medborgar skolan och gjorde bort 30 provet hyffsat skönt!  Sen har jag umgåtts med elin & emma vi for till sandviken där det var ett gäng killar och vi grillade lite och bara snacka o chilla! fick skjuss hem av elin och nu sitter jag bara och chillar som alltid. Men nu måste jag börja läsa lite så jag inte får ig i svenska också vill inte förlora mitt g!




nu vill jag ha sommar fort fort fort!

Dag 18: En bild som inte är tagen i staden jag bor i


17 maj - am

Nu fixar jag till mig efter en skön dusch och sen drar jag till medborgarskolan !  Nu vill jag bara ha am kortet och kunna har roligt jag också, men nu måste jag skynda mig har inte tid med att sitta här och chilla ..







Dag 17: En bild som är tagen i staden där jag bor


svar till sanna & linnéa

12 maj - dagens

s: gudarns va fin du va i håret! riktigt snyyyggt =)


svar : Tack sanna ! :D 

l: snyggt :)



svar: tack ! :)

Dag 16: En bild som är över ett år gammal


16 maj - Pisma ♥

Orkade inte blogga i lördags, men tänkte berätta lite vad jag gjort min lördag och söndag och lite av måndan.

Lördag: Var jag ju som sagt i stallet ända till kvart i 9, vi gjorde allt vi skulle göra + lite till. For ut med jh o sara körde runt stan en sväng handlade på coop sen körde dom hem mig till pappa och han körde hem mig för jag skulle hämta en hjälm som jag skulle ha när jag skulle åka moppe med jonni  Åkte hem med pappa till mamma och sen kom jonni vi chillade på data lyssnade musik tog en fika och sen så satt vi bara och garva typ, somnade vid 3 och vi som skulle upp 6 !

Söndag: Vaknade halv 7 typ, fixade till oss platta håret fikade en macka sen satt vi oss på blå moppen och dammade till stallet för att släppa ut pållarna och mockade och fyllde hö till asse, sen fixade vi prisma och satt oss i bilen och började rulla mot piteå. Vi var även på turne med lasse stefans ! Vi började närma oss piteå så hitta vi oss till grens där prisma skulle åka med en hästbuss/hästlastbil, vi satt in henne i en utebox och pussade och tog farväl av. Vi gav henne gosaker och fotade henne och tog ett bra farväl! ♥  Sen satt 4 ledsna tjejer sig i bilen för att åka till luleå på en shoppingtur, och vi tröstade oss med max mat och det var super ! det var min helg

Måndag: Jag har sån ont i magen så blev inge skola i dag för mig, men funderar på att gå på sista lektionen men känns lite onödigt, men nu måste jag ta det lugnt och få bort ont i magen för det är jobbigt ..


Sara och fia, hade ingen bild på prisma så bjuder på denna !

ska slänga in bilder senare från en resa luleå.

14 maj - 67,5 % säkert !

Nu dammar jag mig till stallet, för att vara med den finste som verkligen gör min dag toppen. Tar nog en ridtur ut igen idag med Amanda säkert   Får blogga mer när jag kommer hem, ska även dra en sväng på dollar store och inhandla något till asse som en borste så slipper jag borsta med en liten blå man borste, så nu dammar jag !


Dag 15: En bild jag tagit som betyder någoting



♥ !

13 maj - busig ponny



ingeting att berätta, varit i stallet hela dagen. Ridit en fin ponny, mycket busig ! hoppade mina 25 cm hinder om ens 25  Det är helt klart min höjd, inte nå 1,40 för högt alldeles för högt .

I mon blire också att han en söt ponny, undra vad vi ska hitta på då ? det ser vi i mon, något skojj i alla fall det var ett tag sen  inget mer att säga er

12 maj - 22.33

Har bara varit hemma hela dagen, kom inte på något att göra. Men det är ju skönt att bara vara hemma men nu ska jag i alla fall ta och gå och fika så vi hörs i mon orkar inte skriva något mer ! 


12 maj - Dagens

 dagens oufit




Nu hittar jag på någonting, istället för att bara sitta in och tråka. Nu är jag less ..
slänger in ett inlägg senare

12 maj - John whitakter

Jag är med och tävlar om det nyaste från John Whitakter !

Jag tycker själv att setet var sjukt snyggt ! Marinblått och rött passar till alla hästar och ponnyer så alla kan vara med och tävla om detta set, så gå in på www.showjumper och anmäl dig också !


http://showjumper.blogg.se/2011/may/vinn-det-senaste-fran-john-whitaker.html?_tmp=ed2e51929727341c0e9ccba32f1b62dbc0b9e8e0





Snacka om ett snyggt set !

Anmäl er nu, och lycka till!

12 maj - Piteåtidningen

I dagens pite tidning fick jag vara med bara för att ida olsson från piteå lånade en bild på lydia och van diesel från div 1. Hon skrev även att jag fotat vad roligt att hon lånade en bild just som jag fotat, roligt att jag fick stå med i tidningen att jag fotat !

Länkar så får ni kolla, bild två har jag fotat !

http://www.pitea-tidningen.se/sport/artikel.aspx?ArticleId=6156712

Här får ni lite andra bilder från vännäs också !



Angelicia Larsson - Ferlando piteåridklubb



Felicia Johansson - golden eye bodensridklubb



Lisa Juntti - My moon light lad rånebyggdensridklubb



Johanna Israelsson - Mr crocket ridklubben dundret



Olivia Nordberg - Pepita piteåridklubb



Sist men inte minst Ida Olsson - Red hot chili pepper piteåridklubb




12 maj - shoppashoppa

Nu vill jennifer bara handla handlas, har hittat jätte mycket jag vill köpa men har icke pengar. Orkar inte skriva allt jag vill handla, det får jag ta och berätta någon annan dag och jag har ork o tid


Dag 14: En bild som gör mig arg/ledsen


the last song


såg denna film igår. Man blev så ledsen när man såg denna film, den var väldigt bra tycker jag och den var lite tråkig också. Men sjukt bra film!

Så ett tips se den !

det är allt jag har att säga om den, slänger in lite fler bilder







hon är grym på att spela piano kan jag säga och hon sjunger ju bra också!

club nordic

Gud vad roligt !




clubnordic pontushallen 11/6-11

big brother

Nu vill jag också kunna köra moppe/bil/epa ! Nu måste jag ta tag i am kortet så det blir klart fortfort så jag också få ha lite roligt, för inte erbjuder en att följa med dom. Tråkigt snyfft ! hiiihihihihi

men skit samma jag har ju min dator och telefon att vara med sen har jag ju massa andra också att inte bli erbjuden är inte hela värden det kommer en dag jag kanske blir erbjuden  

Eller så har jag min moppe och sen min söta epa att köra med och det är bara fråga om ni får följa med ut o åka om jag inte har full bil, så är alla välkomna! haha..

Jennifer har i alla fall varit duktig i dag och hängt upp sina gardiner och stryckt dom, känner mig rätt så stolt! I mon dammar jag till skolan och göra bort allt jag ligger efter med och det ska kännas skönt, men jobbigt ändå att gå till skolan men ändå skönt. För snart har vi sommarlov och då behöver man ju inte gå till skolan så det är ju skönt !

Jag och en vän har planer på att åka till luleå den 11/6 och gå på club nordic, hoppas det blir av då!


snygg

Det här hade jag verkligen vela köpa, men jennifer har inge pengar så hon har inte råd med det. Jag ska i alla fall beställa nya ridbyxor som jag nämt men hittar inga och kingsland är så sjukt dyra. Men ska slänga in en bild på en kingsland tröja som jag skulle vela sätta in min garderob i stallet !



sjukt snygg, väldigt sugen på att beställa denna. Men som sagt Jennifer har icke råd !


Nu måste jag börja stada mitt rum och göra lite nytta, jag har ju inte heller varit i skolan men i morron ska jag gå till skolan, för känner mig mycket piggare. Men har ännu ont i halsen och täppt i näsan men det är ju inte så farligt i alla fall, så nu gör jag lite nytta medans jag väntar på att min film också ska bli klar

Dag 13: En sak jag önskar jag fick uppleva igen


LÄTT BLONDIN ! .. men det kommer aldrig hända, mitt hår håller inte för blondin och färga hela tiden.


lonely road

Nu tänker jag slå på filmen efter en jobbig dag med min förkylning. Hoppas på att jag blir bättre i morron så jag kan ta mig till skolan och göra bort allt jag ligger efter med ! Vill inte hämna efter mer än vad jag redan gör då blir det jobbigt

Tänkte slå på äntligen filmen som jag laddat ner, den verkar sjukt bra! Hoppas på att den är det då


the last song

håller på att ladda ner the last song, som jag tänkt att bara vila till efter som att den här förkkylningen värkar inte vela gå bort riktigt ännu .

Slänger in ett inlägg senare !

elli ..♥



vi saknar och älskar dig bengtant .. <333

Dag 12: Tio saker jag gillar att göra

- Shoppa

- Umgås med Asse  

- fota

- Lyssna musik

- resa

- Umgås med mina vänner

- Sola

- pröva på

- lära känna nytt folk .

- Bada


Kommer banne mig inte på något mer, men det finns säkert en hel del till jag gillar att göra


jfr.se

hade inget att skriva i går, såg spirit sen somnade jag. Gick inte till skolan i dag för jag är så jävla förkyld, hade tandläkar tid i dag också men den sket jag också i!

Ska köpa nya ridbyxor och hittar ingen sida där dom har såna som jag vill ha! någon som vet någon bra sida släng in en komentar!


Har hittat lite smycken jag är sugen på att beställa hem, men har ju hämtat ut mitt hm packe med mina glajjor och skor i och allt var perfekt!
Slänger in en bild på vad jag är sugen på att beställa till mitt smyckelåda, men mamma kommer nog inte till låta att jag köper fler ringa och sånt men henne bryr jag mig inte om. Jag får väl betala själv !

DOUBLE - Love
sjukt snygg ring!


Ear cuff - Tvåsids örhänge - Shiny cross



Men den här gången av står jag av att beställa för måste köpa nya ridbyxpr också.

försvunnen

"Vi har under en tid haft vår ponny Bobby uppstallad hos en kvinna vid namn Kerstin Palmlöv. (Finns att se på facebook, Kerstin Fjunis Palmlöv) Hon bor i Åkersberga, Björnhuvudvägen 11.
När vi talade om för henne att vi skulle flytta Bobby blev hon rasande. När vi igår skulle hämta honom var varken hon eller Bobby där, hon hade låst stallet och lämnat de övriga hästarna ute. Hon måste alltså ha åkt iväg med honom någon gång mella...n kl 17-19. Vi väntade halva natten utan framgång, polisen var där men kan inte göra något. Hon påstår nu att hon äger Bobby och att vi inte har någon rätt att veta var han är, så vi är såklart oroliga för vad hon kan ha gjort med honom. Vi behöver därför all den hjälp vi kan få, hör ni eller ser något, tveka inte att kontakta oss!"


För att klargöra det hela:
Vi har alltså haft Bobby(Ballinaclare Boy) i fyra år, han är en fullblodskorsning född 1999. Han kom till oss direkt från Irland och vi tävlade i hoppning under de första två åren. I november fick vi triangelmärka honom pga benskada. Pga tidsbrist har vi varit tvungna att leta nytt hem åt honom, och fick då tips av en stallbekant om att Kerstin Palmlöv söker ny D-ponny som ersättning för hennes ponny som nyligen avlidit. Hon var först intresserad men hörde inte av sig på två veckor eftersom en ridskola skänkt en D-ponny till henne och behövde därför inte en till häst. Dock kunde hon tänka sig att ta hand om Bobby mot en ersättning av 2000 kr i månaden, under förutsättning att det fungerar med de andra hästarna osv. Vi skulle resa bort en längre tid över jul och var därför tacksamma för denna lösning. Under tiden Bobby har varit där har han fått stå helt ensam i en liten hage eftersom han "betett sig så jävla dumt" mot de andra hästarna, bitits, sparkats, osv. Detta beteende har vi aldrig sett hos honom förut, trots att han gått med många olika hästar i olika konstellationer. Kerstins löften om stora hagar och kompisar i hagen visade sig inte stämma, hagarna är jättesmå och steniga och Bobby har fått gå själv i hagen under hela tiden. Hon har hela tiden klagat på hur dum han är, att han har ett "skumt" beteende mot andra hästar. Detta tolkade vi som att han inte var helt nöjd med tillvaron och vi har därför varit i jakt på ett nytt hem åt Bobby. Hon har dessutom ridit honom trots att detta inte var tanken från början, då hon är på tok för stor för honom. Nu när det har blivit varmare har hon planerat att släppa hästarna i fårhagar med fårstängsel, vilket är livsfarligt att ha hästar i. Hon har också tagit av honom alla skorna för att på nytt försöka släppa ihop honom med de andra hästarna för att han inte skall kunna skada de andra hästarna om han sparkas, vilket har gjort att han är extremt öm i fötterna eftersom han har så känsliga hovar.

Signalerna vi har fått av Kerstin under hela tiden har varit att Bobby endast varit till besvär och att det inte har fungerat. När vi nu hittat ett nytt hem till Bobby blev hon fullkomligt rasande och ville köpa honom på direkten. Under dessa omständigheter har vi inget som helst intresse av att sälja till henne och ville därför hämta honom lördag den 30/4 och meddelade detta till henne dagen innan. Eftersom hon blev så upprörd anade vi oråd och åkte direkt för att hämta honom, vi blev oroliga för vad hon skulle göra med honom. Vi skickade ett sms en timma innan vi kom dit, men det var redan för sent, hon hade dragit därifrån. Hon hade dragit ur alla handtag på stalldörrarna så vi inte kunde hämta Bobbys utrustning och lämnat sina övriga tre hästar utomhus och låst in sina hundar i huset. Vi väntade till klockan tolv på natten, hästarna var fortfarande ute, kalla och hungriga när vi gav upp och åkte hem. Polisen skickade en patrull och vi gjorde en anmälan, men det finns inget de kan göra innan en polisutredning tillsatts. Vi ringde och ringde till både Kerstin och hennes sambo(Elisabeth Ille Thornell), som först svarade och påstod att hon inte visste något om saken. Sedan slutade även hon svara i mobilen.
Dagen efter åkte vår pappa dit och försökte reda ut det hela. Hon påstod då först att hon köpt Bobby, men kunde ju såklart inte visa upp något köpekontrakt eftersom vi endast har ett fodervärdsavtal med option för senare köp, OM båda parter är överens. Hon ändrade sig sedan och sa att hon SKULLE köpa honom och att vi "ska skita i vad hon gjort av Bobby". Pappa lyckades hitta sadel och träns i stallet som nu var upplåst och informerade henne om att han tog med sig dem. Efter en stund vägrade de öppna dörren eller svara över huvud taget, inte ens när polisen ringde dem. Pappa stod och knackade på i över en timma och till slut ringde de polisen för att anmäla pappa. De kom då dit och fick höra hur det hela låg till(vilket var precis det pappa ville skulle hända eftersom vi ville ha hjälp att prata med dem av en myndighetsperson), men de kan fortfarande inte hjälpa oss innan ärendet är utrett.

Vi vill klargöra för sådana som på något sätt tvivlar på detta, att vi står som ägare, vi har hans pass och försäkringen skriven på oss - juridiskt sett har hon alltså ingen rätt till Bobby, eftersom det är vi som betalat henne för uppehälle, och inte tvärtom.

Nu gör vi vårt bästa för att nå ut till så många som möjligt för att själva hitta vår stackars häst. Vi har redan fått enormt mycket hjälp och stöd och detta är vi oerhört tacksamma för, men vi måste fortsätta arbeta för att kunna hitta honom så fort som möjligt. Lägg ut info på bloggar, hemsidor, tidningar, anslagstavlor, allt som kan leda oss till honom, vi behöver som sagt all hjälp vi kan få för att hitta honom!
VI har spekulerat en del och pratat med folk som känner till henne och de tror att hon eventuellt kan ha gömt honom någonstans i Dalarna, eftersom hon har kontakter där.

Bobby är en D-ponny valack(147 cm i mkh), mörkbrun med svart man och svans. Har en liten stjärn i pannan och en vit fläck på mulen, lite vitt på höger bakkota. Se bilder på eventet.

Kontakt:
Michaela Kalborg 0706831906
Carolina Kalborg 0733777330



bildbomb från vännäs

Lite bilder jag fotat med telefonen under helgen!



dusan


hugo funderar på att köpa detta.


jonnis nya sol glajjor




Dag ,8,9,10,11

Dag 8: Två saker jag längtar efter

   & 
sommaren alltså


Dag 9: 5 bilder från ett minne 2010











Dag 10: 2 saker jag inte skulle klara mig utan

 

och min dator också :)


Dag 11: En bild som är från när jag var liten



här kände jag mig liten .

tjatja bloggen !

Har ju som varit i vännäs hela helgen, har fått bra för alla från rkd alla tog en rosett var i lördags! Har inge mycket att skriva har ju blivit jätte förkyld så blev inge skola för mig i dag och säkert inte i mon heller. Men nu ska jag lägga in bilderna från vännäs som jag fotat :)

Skriver och slänger upp bilder senare !


Mr crocket

Slänger in mitt sista inlägg innan jag far till vännäs, kommer hem på söndag och då bloggar jag !

Har varit bara på hk:n och vi gjorde tacos så slutade halv 10 och sen dess har jag hunnit fixa mig,packat och laddat ner musik. Men nu måste jag far så hare bra. puss =)


Vännäs!

Nu måste jag börja packa och käka klart min varmkorvar, sen ska jag faktist ta o sova måste på hk:n i mon sen drar jag hem och kollar så jag har med allt jag kommer att behöva. Har varit i stallet ända till klockan 9, så nu har jag duschat o de, men har inte tid med detta måste skynda mig nu ;)

drar i väg

Nu måste jag verkligen skynda mig, stannade kvar i skolan och gjorde bort svenskan och nu måste jag bara till stallet och vi ska börja packa o de, i mon drar vi ju ne till vännäs som sagt ! Så kan ju blogga sen när jag kommer hem och jag inte är för trött men det tror jag ju inte så, men hoppas ni har det bra medans jag är borta för det ska då jag ha .


Dag 7: Någon jag saknar




<3

drar till skolan

orkar inte skriva något mycket men ska dra till skolan nu ;)

sängen

går och sover nu, har ändå inget att skriva här ! Bloggar mer i morron istället.

Dag 6: tio sanningar om mig

  • kort stubin
  • Mörkrädd
  • Feg
  • älskar att handla
  • säger vad jag tycker
  • envis !
  • gillar att lära känna nya människor
  • bra på ljuga
  • dåligt självförtroende
  • inte smart någonstans

vet inte men det är vad jag kom på i alla fall :)


Dag 5: Fem webbsidor jag är inne på ofta

www.blogg.se  o www.facebook.se o www.hm.com , www.youtube.com & www.hooks.com !;)

pluggapluggapluggaa

det enda livet består av är datorn & skola med massa pluggning !
 
Jag och jonni ska bada gulan men snabb som hon är så ska hon redan bada hon har klippt och de, min mamma har inte ens kommit hem från jobbet och jag som vill hjälpa jonni så mycket som möjligt så hon inte behöver göra allt sj.  Men har i alla fall gjort bort all min engelska som jag lega efter med så nu har jag bara matte & svenska kvar sen ligger jag inte efter och plugga till biologi provet som är i morron! Jag förstår ingeting i biologi jag somnar nästan alltid till biologin i alla fall när vi ska gå igenom något!

Men nu måste jag läsa lite i boken till svenskan medans jag väntar på mamma, i mon ska jag till stallet och packa allt till gulan och sen hem o packa allt jag ska ha med mig själv, Vännäs här kommer jag 3 året!

Även rider två ekipage från våran klubb i div 1 tillsammans med Lisa Juntti råneåridklubb, Felicia johansson bodensridklubb och madelene henriksson råneåridklubb & från våran klubb är det Felicia unga-nilsson och Hugo larsson. Hoppas dom vinner hela skitet !

Även min stora kamera ska få följa med till vännäs, så nu är proffsfotografen med också !

Vi ska även bo på världens nästbästa och mysigaste camping !



div 1 omgång 3, 1 omgången går i vännäs och det här är ju omgång 3 och den gick i umeå.

Dag 4: En person som betyder mycket för mig


kommentarer

Inlägget tack och hej levépastej

Jonni: men roligt hade vi <3

svar: Jodå! ;) <33

xperia arc

Har värit och köpt en ny telefon i dag, eftersom min andra gick sönder i går så behövde en ny ! Blev att köpa en xperia aco och den verkar då bra nyaste xperia!  Så nu har jag en telefon som blir att ha i några år i
alla fall.




Så här ser den ut, måste bara beställa något snyggt fodrall till !

tack och hej levepastéj

Kom just hem från en helt rolig dag tillsammans med min vän jonni. Vi har hunnit varit upp till repis 2 gånger,ridit ut runt stigen med hennes dampiga pålle även käkat och varit ute och kör och bara tagit det chill. Min dag blev bättre än i går!!

Nu ska jag i alla fall bara duscha och fixa mig lite inför kvällen sen ska jag sova och läsa lite i min bok som måste vara klar i morron. Hare bra!




KOMMENTARER

 Inlägget äkta vänner

KKATTISS: dom e idioter, du vet att jag finns här. <3

svar: Tack pigan. <3



Dag 3: Fyra bilder som gör mig glad









äkta vänner !

en äkta vän lyssnar alltid och finns alltid vid ens sida, men tydligen inte.

Jag sitter hemma och deppar och tycker synd om mig själv!

xperia x8

funderar på att köpa en sån här, är verkligen sugen på den. Men skulle vela ha den i hel vit istället. Den är varken jätte dyr eller jätte billig, och så har ju rätt så många den men jag tycker den verkar jätte bra. Men jag ska fundera lite grann !





x8




men hade vela ha en sån också men vet inte.


Alla xperia intresserar mig jätte mycket i alla fall just nu!

mini xperia, xperia x8 den stor xperia vet inte vad den heter.

!?

Vet inte ens vad jag ska berätta hela min helg gick åt helvete det enda bra är att jag fick träffa den finnaste i dag. Har varit och grillat men det gick åt helvet så mitt liv suger verkligen, skulle ha farit till byn istället för att sitta här och allt går åt helvet, jaja ska inte säga något mer så det vet ni nu också!

I mon ska jag i alla fall plugga,ska läsa ut en bok tills på måndag ! och sen chilla. Har beställt ridskor i dag tänkte slänga in en bild på vad för några jag beställt


Sportiga jodhpurs

så här ser dom ut i alla fall!

RSS 2.0