16 mars - ovanligt bra vecka och helg

Veckan har varit otroligt bra, jag har haft tidiga kvällar vaknat och inte varit trött, Hunnit jobba och även pussat på hestis flera dagarn. Haft kvälls mys med mina finaste och en massa morötter, fick tidig helg redan torsdag vid lunch och helgen flög förbi som vanligt och gjort en himla massa ätit god mat och ridit och fått en jävla tränings värk. 

Men de var värt allt. 


Började måndagen med att göra en liten förändring med håret. 

En massa fika som vanligt bjöds veckan ut. Hanna som fyllde år och i skolan efter bilar vi arbetat med. Pussat på fina pysing hela helgen och tror de är något av de bästa jag gjort på länge. 


Och i dag fyller världens finaste kompis år, finns ingen som hon. Typ den bästa som finns alltså denna flicka! Grattis bästa. 9 mars - 1 veckas lov gick fort

Måndag igen och lovet har flygit i väg i både bra och dåliga stunder hunnit göra en hel del. 

Fick lov på torsdag en dag tidigare och fredag morgon stack jag och systrarna Jungfall till Dokkas och spenderade helgen med massa stug mys, skoter körningen och allt som hör till Åt äckligt mycket mat under helgen och tidiga kvällar med tidiga morgonar. 


Kom hem och min BXS 449 stod i värmen i garaget och fick sig ganska mycket kärlek, städade den och lite saker i grillen 
Hela lov veckan har bestått av massa go fika, födelsedags firande och fika med bästa Keinström och Åsén. 

Sen kom sista helgen på mitt sista sportlov ingen kommentar till den helgen. 

Pussat på min bil hela helgen, finns inge bättre. Trodde jag hunnit med mycket, kanske inte så mycket eller så is jag inte berätta vad jag gjort. Hehe Nu fick ni lite att läsa, säkert skit bra blev de. 


7 mars

var stark när du är som svagast. 

RSS 2.0